תחבורה בתאילנד

תחבורה בתאילנד

היי לכולם משיטוטי באינטרנט הבנתי שטיסה לקוסמוי בשש בבוקר או בעשר בלילה עולה 2000 באט בלבד בעוד שאר הטיסות במשך היום עולות כ-3500 באט. הכצעקתה? ואם כן היכן לרכוש את הכרטיס, בשדה עצמו? כי הסוכנת נסיעות שלי יכולה להשיג כרטיסים רק במחיר של 3600 באט דרך בנגקוק אייר. לגבי נסיעה ברכבת לצ'אנג מאי- האם יש אפשרות להזמין את הכרטיסים מהארץ? אם נחליט לקנות במקום צריך לקנות כמה זמן מראש או באותו יום זה מספיק? בשני המקרים מדובר בשני כרטיסים למבוגרים, כרטיס לילד וכרטיס לתינוק. המון תודות מראש על עזרתכם. ודרך אגב, למישהו יש המלצות או השמצות על מלון לנה בצ'אנג מאי?

לא משנה מה יהיה

תמיד,אבל תמיד הכרטיסים והדילים של הסוכנת שלך בארץ יהיו יותר יקרים מהמחיר האורגינל שם, אז עדיף לקנות שם-אלא אם כן יש איזושהי בעייה של זמנים (נחיתה בבנקוק וישר טיסה לאיים לדוגמא) ואת מוזמנת גם לעשות השוואת מחירים כשתהיי שם,בין מה שהסוכנת אמרה לבין המציאות.

SPnage

New member
באינטרנט

בנגקוק-איר זו החברה היחידה שטסה לקוסמוי, ואכן הטיסות הזולות הם בשעות בציינת. את הכרטיסים אפשר להזמין בקלות באתר האינטרנט של החברה.

syd barret

New member
תחבורה ורכבות

אין שום בעיה לקנות שם כרטיסים. לנסיעות ארוכות כדאי לסוע בלילה ואת הכרטיס לקנות בבוקר. מחלקת ה"סליפר" בתאילנד היא מצויינת וגם לא יקרה במיוחד. לגבי טיסות, כדאי להשוות מחירים בין עשרות סוכנויות הנסיעות באזור הקוואסאן.

Benkok

New member
מבצע "הציפור המקדימה"

שדה התעופה בקו-סמוי הוא שדה פרטי של חברת בנגקוק אייר והיא היחידה שמפעילה טיסות בקו בנגקוק-סמוי. מכיוון שהיא המונופול על הקו (דבר שיסתיים בעזרת השם כשיגמרו לבנות את השדה הבינלאומי בעיר נא-תון) היא מרשה לעצמה לגבות מחירים מטורפים (3475 באהט לכיוון) חלק מהמבצעים של החברה הוא מבצע "הציפור המקדימה" - הטיסות הראשונות והאחרונות בכל יום הם טיסות מוזלות של 2,150 באהט לכיוון. יותר פרטים תמצאי באתר של החברה. אני בכלל הייתי ממליץ לכם לרכוש טיסות כוללות ב200$ לאדם - בנגקוק צ'יאנג מאי-סמוי-בנגקוק. הכי שווה והכי משתלם - בטח עדיף על להיסחב עם ילד ותינוק ברכבת לילה 12 שעות לצ'יאנג מאי. טיול נעים, בן

יכול להיות שזו בעיה שלי אבל...

ככל שאני מנסה אנ לא מצליחה להזמין כרטיס דרך האתר במחיר של 2000 באט, בכל דרך שלא ניסיתי התוצאה זהה- "PRICE IS NOT APPLICABLE, נוסף לכך אין אפשרות של הזמנת כרטיס לתינוק דרך האתר, אז בעצם האופציה היחידה שנשארה לי היא לקנות כרטיס בהגעה לתאילנד עצמה, נכון?

SPnage

New member
לפי מה שרשום שם

המחיר הזה תקף רק למבוגרים, לכן אם ניסית לקנות כרטיס לילד קיבלת הודעה שהמחיר לא תקף. נסי לקנות 3 או 4 כרטיסים למבוגר וזה יתן לך את התעריף הזה. בכל מקרה לא נראה לי שכדאי לחכות עד שתגיעו לתאילנד כי הכרטיסים הזולים תמיד נגמרים קודם ויתכן שלא ישארו כרטיסים. בנוסף המחירים האלה הם להזמנה באינטרנט בלבד, לא בטוח שגם בסוכנות נסיעות בבנגקוק תקבלו את המחיר הזה.

Benkok

New member
אם את רוצה, תשלחי לי מסר

תשלחי לי מסר עם כל הפרטים (תאריכים, יעדים, שמות וכו') ואני אבצע את ההזמנה מכאן (אני חי בבנגקוק) ייתכן והם יבקשו כרטיס אשראי לעירבון או תשלום מלא. את יכולה לשלוח לי כסף לחשבון ואני אשלם להם מזומן. (אני יכול לתת לך את הפרטים של המשפחה שלי בארץ אם זה יעזור לך להרגיש יותר נוח עם זה) בקיצור - אני מוכן לעזור. אם את רוצה.

תודה על ההצעה

אבא שלי טס לנפאל בשבוע הבא ויעבור דרך תאילנד. אתה חושב שהוא יוכל לקנות לי כרטיסים בשדה התעופה כשהוא יהיה שם? אם לא אשמח להעזר בך תודה מראש

Benkok

New member
ודבר נוסף...

גם אני נולדתי פג (חודש שמיני - 1.8 ק"ג) ברוך השם מאז התפתחתי יפה...השלמתי את כל הפערים...

Benkok

New member
אני בטוח שהוא יכול לקנות לך כרטיס

בשדה. תגידי לו שאם יש לו זמן הוא צריך ללכת מהאינטרנשיונל טרמינל לדומסטיק. שם שיילך לדלפק של "בנגקוק אייר" ויקנה את הכרטיסים. אם אין לו זמן בשדה, הוא יכול לעשות את זה בכל משרד נסיעות בעיר (בבנגקוק) חוצמזה, לדעתי את יכולה לקנות את הכרטיסים המוזלים דרך כל משרד נסיעות נורמלי בישראל. פשוט תבקשי מהם את המחיר של הטיסות המוקדמות או המאוחרות. ובאמת, אם את צריכה משהו, רק תבקשי. יש לי משרד נסיעות מול המשרד שלי ככה שאפילו מהמזגן של הבניין אני לא יוצא... בן

למעלה