תחבורה ........או יותר נכון חוסר תחבורה

Master Stav

New member
תחבורה ........או יותר נכון חוסר תחבורה

בעייה ידועה .... אין תחבורה וניידות אמיתית שאינה פרטית בין הישובים כל שכן החוצה אחרי שעות מסויימות הנוער תקוע ללא יכולת לצאת מהיישוב וזה האחרון לא מציע מגוון פעילויות שמאפשרות לומר לא נורא .... רעיונות ?

Ooowah oO

New member
כמובן שיש..

את הטרמפים, אבל זו לא שיטה. צריך לעשות דיבור עם נתיב אקספרס להקים קווים בין מקומות קריטיים לנוער ושאר תושבי צורן, אני פחות בקיא בקדימה. קו צורן-תל מונד >> תושבי צורן לומדים בתיכון רבין בתל מונד, וכשילד חולה וצריך לחזור הביתה או ההפך, ילד פספס את ההסעה או שאין לו שיעורים בבוקר, מה יעשה? טרמפים או רגלי. תל מונד זה בערך המקום שאליו נוער צורן (אנחנו) הולך בשביל ללמוד וכמובן שגם אחרי הלימודים יש את החברים וכו'. וסתם לידע כללי הקווים היחידים שיש בצורן הם אל נתניה, שזה מבורך. ואל הרכבת, שעוברת באבן יהודה, וקדימה שזה גם כן.. מצוין לכולנו.

ofersagi

New member
נתיב אקספרס

לפני כשנה פניתי למנכ"ל נתיב אקספרס בשאלת פתיחת קו אוטובוס בין צורן קדימה לכפר סבא, שוחחתי איתו ארוכות בטלפון והוא הסביר לי בצורה מפורשת שמי שחוסם את נושא הגדלת קווי האוטובוס לאיזור זה משרד התחבורה בראשותו של שאול מופז. לחברת אגד המונופול יש אינטרס מאוד מובהק שהקווים האלו לא יצאו לפועל וזאת מכיוון שהיא מאבדת את יכולת השליטה שלה. לנתיב אקספרס אסור על פי הזיכיון לחצות למשל את קו צומת רכ"ס צפון (רעננה כפ"ס ) ובמידה ואחד מהקווים שלהם מגיע לאיזור זה אסור להם להוריד או להעלות נוסעים.

motisisr

New member
וואלה

הבת שלי למדה בבית ספר תיכון ברעננה, ואני מכיר גם כמה ילדים שלומדים באורט כ"ס הדרך מצורן לכיוון היא בלתי אפשרית ולוקחת כ שעתיים בתחבורה ציבורית בכלל ברור לי שהקו הזה יהיה כלכלי ואני לאו דווקא חושב שהוא צריך לעבור מקדימה אלא דרך תל מונד דרורים כ"ס אי אפשר ללחוץ את גולברי שיקבל איזה מערוף אצל מופז (גולברי גם מקדימה או שאני טועה..) יאללה בשביל מה יש פריימריז

ofersagi

New member
תגובה למוטי

היחידי שבאמת התעניין מכלל חברי המועצה שפניתי אליהם בעניין זה היה מיקי אקרמן שנפגש עם מספר אנשים באגד ליזום מהלך כזה ובאמת כיום ישנו קו אחד ישיר כמדומני שעובר פעם ביום מרעננה באופן ישיר לקדימה צורן. אם אני לא טועה בכל יום בשעה 16.45 באשר לגולברי ומופז עזבו אותם בצד בעוד זמן קצר אני מקווה שייכנסו לספריה ההיסטוריה, רכב ראש המועצה נוסע תחת אבטחה כבדה וממרום מושבו אינו רואה ראש המועצה הנוכחי את נוסעי האוטובוס או מוניות השירות.

למעלה