תזרקי אותו!!!!!

תזרקי אותו!!!!!

נורית זרחי חותמת את חגיגות הספר העברי בתפוז ומגיעה הערב ב-19:00 לפורום ספרים וספרות לענות לשאלותיכם. אפשר להשאיר שאלות כבר עכשיו בפורום.
הערב ב-22:00 תגיע ורדה רזיאל ז'קונט ל-blogtv ותענה לשאלותיכם לקראת המיונים לתחרות "השדרן של המדינה" שיערכו מחר. ניתן להשאיר לה שאלות מראש בפורום.

n k

New member
זה ציפור? זה מטוס? ../images/Emo160.gif

לא!
זה עוד פרק מבית היוצר של
&
תקציר הפרקים הקודמים:
+
=
|זר|
*בורח*
:"אני יודעת איפה הרוצח" הפרקים הקודמים - קישורים בתחתית ההודעה פרק 7 מוקדש באהבה לפורום הכרויות (לשעבר: ניסויים) :-פ כמובן שבשל תקלות טכניות הקומיקס בהודעה הבאה
הודעה חשובה (או: תרשמו כבר לרפורמה, באמש'כם
)
ההרשמה לרפורמה עדיין (תמיד!) פתוחה. לא תרשמו - לא יהיו פרקים. גם מי שכבר כתב פרק יכול לכתוב עוד אחד. זה לא קשה+תהילת עולם. שלחו מסרק

n k

New member
פרק 7

============================================ ||
|| הבית של הרוצח || || || __\/_____ || ↓↓↓ || || || אני יודעת... ||
|| || || איפה הרוצח
|| || || || || איך נכנס לשם? ||
|| || || ¯¯ү ¯¯¯¯¯¯¯ ||
|| || הוא שם
||
|| || || || || || ============================================ || בינתיים במקום אחר || ============================================ || || || --------------- || || ----------||
--------|| | . | || || יש פרה | || _\/_____ | || | ________| || || במקרר! | || כן, ויש סוס | || |הסוס בפריזר| || || ¯¯ү ¯¯¯ | מקרר || בפריזר | || | אח'שלי... | || ||
| || | || |אל תגלו לו | || || | ||
| || |שהוא מאומץ | || || | || | || |
<¯¯¯ | || ============================================

spin היחיד

New member
../images/Emo6.gif חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

SofyTofy

New member
גדול!!!!!../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo103.gif

avivdv

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifחחחח ענקקק../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אסִי

New member
פחע... ענקק../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

למעלה