תזרקי אותו!!!!!

תזרקי אותו!!!!!

נורית זרחי חותמת את חגיגות הספר העברי בתפוז ומגיעה הערב ב-19:00 לפורום ספרים וספרות לענות לשאלותיכם. אפשר להשאיר שאלות כבר עכשיו בפורום.
הערב ב-22:00 תגיע ורדה רזיאל ז'קונט ל-blogtv ותענה לשאלותיכם לקראת המיונים לתחרות "השדרן של המדינה" שיערכו מחר. ניתן להשאיר לה שאלות מראש בפורום.

limors2

Well-known member
חחחחח

הראו ב"רק בישראל" ז"ל פעם קטע מצחיק של ורדה... אשה אחת התקשרה אליה ואמרה לה שהיא בהריון, אבל היא לא יודעת אם הילד הוא מבעלה או מהחבר הכי טוב שלו. וורדה אמרה לה :"את לוקה בטימטום"..... חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח לא שזה קשור לורדה, אבל מצאתי בגוגל משהו שכל פעם שיהיה להם עידכון או משהו על אנג'י הם ישלחו לי לאימייל....

לונה..

New member
חחח או, עוד משפט לאמץ

"אבא?" "מה?" "אתה לוקה בטמטום!"
מעניין איך הוא יגיב חחחחחחחחח
וואי כולי מוצחקת נראה לי זה מרוב ספרות...

S m e l l y Cat

New member
גמני../images/Emo108.gif

סתם לאא קניתי דיסק חדש של מופעהארנבותשלד"רקספר!!! חההח איזה דיסק שולט. _זהו_

dilan angel

New member
אופס,בהצלחחחחההה../images/Emo24.gif../images/Emo110.gif

שיווו מסכנההה
שונאת ספרות
עעעעעעעעע

לונה..

New member
וול, ת'נקיו דארלינג ../images/Emo25.gif

זה פשוט משעמם חח אפילו יותר מהסטוריה
<לא מאמינה שאני אומרת את זה>

לונה..

New member
../images/Emo6.gif

בבוטן גרו שתי שכנות שלא מצאו מרגוע, למרות שכבר היו כמעט זקנות הן לא חדלו לרגע זו בזו לפגוע. מקצה הבוטן האחת אל השניה צועקת: "הגידי! לא יהיה פה אף פעם שקט?" והשניה בקצה קולה היתה עונה: "צפוף לך פה? לכי לגור באפונה!" נורית זרחי מלכה

לונה..

New member
מהמהמהמהמה ../images/Emo12.gif

יא-לא-ילדה-שכמותך! את יודעת כמה ספרים לילדים היא כתבה?!?! מזה, ילדות עשוקה

dilan angel

New member
חחחחחח ילדות עשוקה../images/Emo110.gif

עעעע אולי קראתי ספרים שלה...אבל מאיפה אני אזכור ת'שם שלה..חח איזה ספרים היא כתבה

לונה..

New member
וואלה לא זוכרת

שמות, כאילו... אבל אני זוכרת שהייתי קוראת ספרים שלה בספריה בשיעור קריאה בכתה ב' או משו חח מה כפת לי, אני זוכרת שהתלהבתי! אפונה וגזררר ישבו במקררר ביחד עם בטטההה התחילו לקטרררררר קר לי ברגליים! תדליק ת'מנורה בקיררררר וואלה, אני תמיד מגיעה למנורה בקיר ושוכחת ת'המשך לא נורא: תנו לישוןןןןןןןן בשקט!! במיטעעעע חחחח אבל לאלאלאלא אין לישון... אין לישון בכלל
לא נורא, יהיה טוב. הסברים אחר כך חח

למעלה