שאלון, יאי!!!
שם: *חסוי* -האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו?: בערך -מיקום: נגב -האם תקרא/י לבת/בן שלך על שמך?: לא -אם היית נולד במין השני,איך היו קוראים לך?: אשמור על זכות השתיקה -אם היית יכול להחליף שמות עם חבר,מי זה היה?: אף אחד -האם השם שלך משובש לעיתים קרובות?: די -אם תהיה מפורסם, האם תנטוש את שם המשפחה שלך?: לא! -מין?: נקבה -סטרייט/גיי/ביי(דו מיני) : you never know -רווק/ה?: yep -תאריך לידה: 1/2/87 -גיל: 17 -גיל שהיית רוצה להיות: 17 בסדר -עיסוק: לימודים -מצבך החברתי: פסדרררר -גובה: 165 -צבע עיניים: חום-ירוק -אוהב אותם?: די -צבע שער?: חום-בלונד -אוהב אותו?: כן -צבע אהוב: תכלת ובורדו -ימני/ שמאלי/אמבידקסטרוס (משתמש בשתי הידיים בצורה שווה): ימני -חיות מחמד?: יש
-יש פירסינג?: לא -קעקועים?: לא -אובססיות?: שוקולד -התמכרויות?: שוקולד -איזה שפות אתה דובר?: עברית, אנגלית, רוסית -ציטוט מועדף/ מוטו: יש הרבה -האם אתה חי את הרגע? לא עד הסוף -יש לך סודות?: ברור -האם אתה שונא את עצמך?: לא! -יש לך הרגלים רעים?: כמו לכולנו -איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים?: תשאלו אותם -אם היו עושים סרט על החיים שלך,איך היו קוראים לו?: למה אני מרגישה שכבר עניתי על השאלון הזה?! -מה הפחד הגדול ביותר שלך?:
-את/ה יודע לשיר?: במקלחת
-האם העמדת פנים שאתה מישהו אחר כדי להיראות קול: לא! -האם אתה מתבודד?: די -מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים?: אושר והצלחה בחיים -אם היית מישהו אחר, האם היית מתחבר עם עצמך?: כנראה -האם אתה פועל בפזיזות?: בד"כ לא -יש לך יומן/ ז'ורנל? : בלוג נחשב? -מה החולשה הכי גדולה שלך?: שולולד -מה החוזק הכי גדול שלך?:
-אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך,מה זה היה?: לא יודעת -אתה חושב שאתה חזק מבחינה ריגשית?: די -יש משהו שאתה מתחרט שעשית/ לא עשית?: ברור -מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים?:
מה אתה הכי אוהב בקשר לגוף שלך?:
-ומה הכי פחות אוהב?:
-אתה חושב שאתה נראה טוב?:
-לאיזה דמות בדיונית אתה הכי דומה?: לא חשבתי על זה... --אתה: -מעשן?: לא -על סמים?
-קורא עיתון?: כן -הולך לבית כנסת?: פעם ב -מדבר עם זרים?: תלוי -ישן עם בובות פרווה?: כן
-יוצא לטיול בגשם?: לפעמים -מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם?: רק אם אין בררה -נוהג?: לא -אוהב לנסוע מהר?: ראה תשובה לשאלה קודמת -אוהב את הקול שלך?: ככה ככה האם אי פעם: -פגעת בעצמך?: בכוונה?! מבחינה פיזית-לא. -יצאת מהמדינה?: כן
-אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא?: לא נראה לי -היית מאוהב?: נראה לי שלא -היית על סמים? לא!
-שחית בעירום?:
-היה לך מקרה חירום רפואי?: לא -עברת ניתוח?: ב"ה לא -ברחת מהבית?: לא -שחקת "strip poker": לא -חטפת מכות?: כן
-החטפת מכות למישהו?: כן
-התחילו איתך?: כן -היית על במה?: כן
-ישנת מחוץ לבית?: כן -חשבת על התאבדות?: לא -נשארת ער כל הלילה?: חצי לילה נחשב? -לא אכלת יום שלם??: בערך -דיברת בטלפון כל הלילה?: גם בערך -ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס?: לא (והדגר הוא לא על סוף השאלה!) -ישנת כל היום?: חצי יום -הרגת מישהו?: לא -חשבת שאתה משתגע?: עדיין באותה דיעה
-נישקת מישהו מאותו מין?: מה בשפתיים?!
בגדו בך?: תלוי באיזה מובן -היה לך חלום שהתגשם?: כן!!! וזה היה על פיגוע! מפחיד!!! -עברת על החוק?: כן -הרגת חיה בטעות?: חרק -הרגת חיה בכוונה?: חרק -פגשת מישהו מפורסם?: אולי פגשתי ולא ידעתי?!
-סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות?: ואללה קרה! -גנבת משהו?: forgive me father for I have sinned -היית ברדיו/ טלוויזיה?: בערך -הייתה לך התמוטטות עצבים?: כן -קפצת בנג'י?: לא -היה לך חלום שחזר כמה פעמים?: כן האם אתה מאמין: באסטרולוגיה?: לא ממש בקסם?: לא באלוהים?: כן בשטן?:
בסנטה קלאוס?:
ברוחות: לא בפיות?: ממש לא במזל?:
באהבה ממבט ראשון?: לא יודעת... במכשפות?:
האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל?: כן
באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום?: בערך בדת מאורגנת?: שזה?! אתה חושב שלאלוהים יש מין?: לא לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים?: זוכרים את השאלה של "האם אתה חי את הרגע?", חזרו עליה. יש לך חברים (צונזר)אים/לסביות?: למה צונזר? לא כידוע לי מי החבר הכי טוב שלך?: יש כמה שהשמות לא יגידו לכם כלום במלא מי הבן אדם שיודע הכי הרבה עליך?: good question מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך?: אחד שאני עדיין לא ממש מצליחה ללכת לפיה מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך?: יש כמה מי החבר.... שמעו, השמות לא יתנו ולא יגידו לכם כלום, אז ברשותכם אני מדלגת על זה. מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג?: נראה לי שזו הייתה מורה בשם שלהבת אבל אני לא בטוחה... שצחקת עליו?: don't remember שהלכת איתו לקניות?: אנה ששבר את הלב שלך?: למה שאלות מדכאות?! שאכזב אותך?: *** שגרם לך לבכות?: *** ששימח אותך?: חנוש שלי
שראית איתו סרט?: ניקה וחנוש שדיברת איתו בטלפון?: חנוש שראית?: טניה מה אתה לובש כרגע?: גופיה וטרנינג באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע?: שום דבר איזה ספר אתה קורא?: לא זוכרת את השם, של נתן יונתן מה יש על הפד לעכבר שלך?: שם של החברה ממנה קנינו את המחשב הראשון שלנו (כן, זה מאוד ישן!!!) תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים: בסדר, נסערת, מבולבלת, קצת עצובה האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע?: לא האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע?: לא האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע?: לא (אני מופתעת מעצמי) נודע לך כי את עומדת למות... -מהו הדבר האחרון שהיית אומרת? I love you all -מהו הדבר האחרון שהיית רוצה שיגידו לך? we love you -מיהו הבן אדם האחרון שהיית רוצה לראות? די, זה מדכא! -מהי הפעולה האחרונה שהיית רוצה לעשות? לנשק/לחבק מישהו -מהו המאכל האחרון שהיית רוצה לאכול?
נראה לי שמוטב למות על קיבה ריקה... -מהי התוכנית האחרונה בטלוויזיה/סרט שהיית רוצה לראות?
-מהו השיר האחרון שהיית רוצה לשמוע? You're Still You -ולבסוף, איפה היית רוצה להיקבר? ירושלים