בשבת אארגן את זה
ת תות15 New member 21/6/04 #64 ../images/Emo105.gif../images/Emo4.gif../images/Emo12.gif../images/Emo105.gif אמממ לא חוגג ת'סוף שנה.. והתעודה שלי סבירה כמו שראיתם.. זה כזה מוזר.. בחופש יש לי הרבה יותר עומס מאשר בימים של בצפר.. מוזרררר..
../images/Emo105.gif../images/Emo4.gif../images/Emo12.gif../images/Emo105.gif אמממ לא חוגג ת'סוף שנה.. והתעודה שלי סבירה כמו שראיתם.. זה כזה מוזר.. בחופש יש לי הרבה יותר עומס מאשר בימים של בצפר.. מוזרררר..
ס סיון עם ו אחת New member 22/6/04 #69 ../images/Emo105.gif תעודה כל כך גרועה!!!!! אתם בכלל לא מבינים עד כמה.. ואולי בעצם אלה שקראו את הבלוג שלי כן יודעים... אבל זה לא משנה עכשיו... אני רק מקווה שיהייה לי טוב בבגרות בלשון!
../images/Emo105.gif תעודה כל כך גרועה!!!!! אתם בכלל לא מבינים עד כמה.. ואולי בעצם אלה שקראו את הבלוג שלי כן יודעים... אבל זה לא משנה עכשיו... אני רק מקווה שיהייה לי טוב בבגרות בלשון!
נ נינושש New member 23/6/04 #77 ../images/Emo105.gif אני קראתי.. אבל לא היה רשום שם על ממש התעודה... הרבה הרבה הרבה בהצלחה בגרות...!
ה האחמית New member 22/6/04 #72 ../images/Emo105.gif אמממ אני עוד לא קיבלתי תעודה...מקבלים אצלנו אחרי הבגרות האחרונה...בלע \ וד"א חזרתי! זוכרים אותי?
../images/Emo105.gif אמממ אני עוד לא קיבלתי תעודה...מקבלים אצלנו אחרי הבגרות האחרונה...בלע \ וד"א חזרתי! זוכרים אותי?
ת תות15 New member 21/6/04 #56 ../images/Emo32.gifכנסווווווו לצ'אאאאאאאטטטטטטט!! האופ הקודם לא קופץ יותר..
S spiritspirit New member 21/6/04 #57 ../images/Emo4.gif הצאט לא עובד לייייייייייייייייי אההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה אוך תהנו לכם בצאט. אני אפסיק עם זה זהו
../images/Emo4.gif הצאט לא עובד לייייייייייייייייי אההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה אוך תהנו לכם בצאט. אני אפסיק עם זה זהו
A As היחידה New member 21/6/04 #58 זה לא נכנס ליייייייייייייי יייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי
A As היחידה New member 21/6/04 #63 ../images/Emo105.gif../images/Emo105.gif../images/Emo105.gif כנסו לצאטטטטטטטטטטטטטט עכשיו הצלחתי להכנס
../images/Emo105.gif../images/Emo105.gif../images/Emo105.gif כנסו לצאטטטטטטטטטטטטטט עכשיו הצלחתי להכנס