``תזרמי``

Mאיה

New member
``תזרמי``

תזרמי-הוא לחש לי. ואני הבטתי אל תוך עיניו,מנסה להבין למה הוא התכוון?. מחשיבה את עצמי כאדם זורם.אני זורמת עם החיים שלי,זורמת עם החברות.יוצאת פעמים רבות מאוד באופן ספונטני. כשיוצאות לרקוד,אני זורמת עם המוזיקה..כאילו הייתי לבדי ברחבת הריקודים,רוקדת ללא מעצורים. אבל- הוא אמר...תזרמי. הוא לחש...תזרמי. היתכן שהוא היחיד שלא רואה שאני זורמת?... ואולי אני היחידה שלא רואה,אולי בעצם אני לא מבינה את פשר המילה? הוא מדבר איתי על נושאים כל כך רוחניים,ואני מוצאת את עצמי לעיתים מנסה לפענח,``למה התכוון המשורר בדבריו?``... טוב,אני מנסה לא לשלול דבריהם של אנשים,מנסה לבחון אותם לגופם...ורק אז אם אני חושבת שהם טועים,רק לאחר בדיקת הדברים...אני מתעקשת ועומדת על דעתי. ``תזרמי``... מילה אחת,עם עוצמה גדולה,מילה אחת שראבק,אני לא מצליחה להבין אותה. ואני לא חושבת שמדובר בזרימה הפיסיולוגית. לא,אני חושבת שמדובר במשהו יותר עמוק. הוא לא רצה להסביר,רק אמר לי שאם אנבור בתוכי,אמצא את התשובה... ואני, עדיין מחפשת עדיין תוהה. ועדיין לא מוצאת. מילה אחת,בעלת עוצמה(הטון שבה היא נאמרה),הותירה אותי סקרנית,עצבנית!,מיואשת..כי חיפשתי,נברתי בתוכי ולא מצאתי... ``למה התכוון המשורר?``... Mאיה(מבולבלת)

Saint_Nookie

New member
זה אולי מקרי אבל...

הוא לא בדיוק אמר לי ``תזרמי`` אבל הכוונה היתה דומה. וככה אנחנו נפרדנו. אני מדברת על אחד שהיה חשוב לי. ואני גם לא הבנתי איך הוא לא רואה את מה שאני מרגישה ומה שכולם רואים בי?:) אני מסכימה איתך לחלוטין ומקווה שיכולתי לעשות קצת סדר בבלאגן. העניין הוא שאני חלק מהבלאגן בעצמי...

גיל.

New member
Mאיה,

באיזה סיטואציה זה קרה? הוא רצה ממך משהו שלא רצית לתת? היא ניסה לגרום לך לעשות משהו שלא רצית לעשות? הוא ניסה לגרום לך להתנהג באופן שונה מהאופן שרצית? לפעמים כשאנשים אומרים לנו ``לזרום`` הם בסך הכל מנסים לומר ``תתנהג כמו שאני רוצה שתתנהג``. מה קרה כאן? מה היתה הסיטואציה?

למעלה