תזמון...

deep ocean

New member
תזמון...

הכרתי מזמן מזמן מזמן מישהו דרך האינטרנט, והיינו בקשר לתקופה מסויימת. הקשר נותק לאט לאט. כבר כמעט כשנה שאנחנו לא בקשר, ואתמול עברתי על רשימת הטלפונים שלי בסלולרי ומחקתי אותו משם. בנוסף, מחקתי אותו מרשימת ה-ICQ שלי, ובעצם בשתי הפעולות האלו ניתקתי את הקשר סופית. היום קיבלתי ממנו אי מייל, שהוא רוצה שנחזור להיות בקשר. (אחרי שלא דיברנו/התכתבנו במשך כל הזמן הזה) איזה תזמון

אחלה תזמון ../images/Emo13.gif

כנראה מעצם המחשבה שלך עליו והפעולות שעשית, שלחת לו שדר טלפטי והוא פעל בהתאם, אפילו שנראה שהשדר השתבש לו בדרך ?

deep ocean

New member
המממממ

לפני שמחקתי אותו מהטלפון שלי, חשבתי עליו כמה דקות, חשבתי אם אני שלמה עם ההחלטה שלי וכו´, והתשובה היתה כן שאני שלמה איתה. 2 אפשרויות: 1. בגלל המחשבות שלי אתמול, הוא נזכר בי גם כן, והחליט לחדש את הקשר, ושלח לי אי מייל היום. 2. הוא חשב עלי אתמול וזה גרם לי להיזכר בו, ולהחליט שאני רוצה לנתק את הקשר סופית. ויכול להיות שקרה משהו אחר, ובכל אופן זה באמת תזמון מעניין ביותר
אגב, הרעיון של שדר שהשתבש לו בדרך, העלה חיוך ענק על פני

danielpthegreat

New member
כשאני מוחק הם לא מתקשרים ../images/Emo98.gif../images/Emo166.gif

כנראה כי אני לא חושב עליהם יותר.

IC4

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo6.gif../images/Emo98.gif רעיון מהנה ופותח מחשבה

IC4

New member
הוא יודע מי הוא../images/Emo6.gif

את זאת ששאלת "מי אני"

MsPiggy

New member
אה, נכון...

רק עכשיו אני מבינה את זה! טוב, במקרה שהוא לא ידע מי הוא.... עכשיו הוא יודע

IC4

New member
הממם

היום (מקסימום אתמול אך אני משוכנע היום אחרת לא הייתי זוכר את זה סביר להניח) חשבתי על מישהו שהיה איתי בכיתה סתם נזכרתי שכבר הרבה זמן לא נזכרתי בו ובלילה פתאום בחורצ´יק ניגש אליי במועדון הנמלה ונחשו מי זה היה? כן כן ! האח של האח של אותו בחור ! זה באמת היה משעשע רוחנית לפגוש מישהו שכבר זמן מה לא פגשת כשחשבת עליו באותו יום (הייתי צריך לדעת שזה הולך לקרות, הא
) הייתי רושם זאת כתגובה למה שמיכל רשמה על הבחור עם האייסיקיו שהיא מחקה אותו אבל רק עכשיו אני חושב על זה

*g99

New member
חחח

גם לי קרה אתמול מיקרה מצחיק,חשבתי על חברה שרבנו לפני שש שנים ואפילו אין לי מושג על מה.. פתאום היא כותבת לי מסר באתר חבר´ה שאצור איתה קשר...כמה שנה מדהים! g99...

למעלה