תזכירו לי משהו..

ash 1

New member
תזכירו לי משהו..

זוכרים בפונדק בתחילת רשומות היה איזה זקן שסיפר סיפורים (זה שסיבך אותם עם המשמר) תזכירו לי מי זה היה...

ShadowFlash

New member
../images/Emo58.gif רשומות...

אתה רציני?!?!?!?!?!?!? תאמת מזה שכחתי ממנו במשך כל הספר.... אבל עכשיו שמזכירים אותו... יכול ליהיות שזה באמת פיזבן....

SaberTooth

New member
יכול להיות../images/Emo35.gif ../images/Emo58.gif שחר האביב...

גדול לסוף שחר האביב
הרשה לי לצטט לך מתוך עמוד 402 של שחר האביב: "'חכה' אמר תניס פתאום 'פיזבן - אה, פלדין - האם היית אי פעם בפונדק המעון האחרון, במרגוע?' 'פונדק? במרגוע?' הזקן ליטף את זקנו בהרהור. 'פונדק... כה רבים הם היו. אבל דומני שאני זוכר תפוחי-אדמה מתובלים... זהו זה!' הזקן הפנה את עיניו הנוצצות אל תניס. 'פעם נהגתי לשבת שם ולספר סיפורים לילדים. מקום מרנין מאין כמוהו, הפונדק הזה. זכרוני ערב אחד - אשה צעירה יפיפייה באה לשם. ברברית היא הייתה, ושערה זהוב. שרה שיר על מטה בדולח כחול, והשיר חולל מהומה.'" פיזבן מתאר את הסצנה בפונדק המעון האחרון במרגוע בתחילת הרשומות, אותו ערב בו יצאו בני החבורה להציל את קרין והם אפילו לא ידעו מזה. הוא מספר על כך שהיה יושב והיה מספר סיפורים לילדים בפונדק, וכזכור לנו, הזקן בפונדק היה עושה את אותו הדבר. למעשה, כאשר נכנסו מי נהר וסהר פז בליווית סער הוא היה בעיצומו של סיפור. כך מתוודה פיזבן על היותו אותו זקן אשר ישב בפונדק אותו ערב. ולמי שעדיין לא הבין, הווידוי ממשיך - "'אתה הוא שהזעקת את השומרים!' קרא תניס. 'אתה סיבכת אותנו בכל זה!' 'אני ערכתי את הבמה, בחורי,' ענה פיזבן בקול ערמומי. 'לא אני חיברתי את המחזה למענכם. המילים היו כל-כולן שלכם.'" כן אומר פיזבן בברור, בדרך הערמומית הכל כך אופיינית לו, שהוא זה אשר ישב בפונדק באותו ערב, שהוא הוא הזקן ושהוא עצמו הזעיק את השומרים שבגללם נעלצו הגיבורים לברוח מהפונדק ולצאת להרפתקאה המטורפת שהיא הרשומות.

ShadowFlash

New member
צודק, עכשיו הכל ברור

לי... פשוט קראתי את הרשומות לפני שנה וכנראה פרטים נשמטים עם הזמן..... אבל טוב לדעת מי הוא היה...

למעלה