תזכורת...

• פותח הנושא
  • פורסם בתאריך

New member
תזכורת...

שישי הקרוב ב-39/4340,L-3020063,00.html target=_blank>2340,L-3020063,00.html target=_blank>2.html target=_blank>1340,L-3020063,00.html target=_blank>2 בצהריים בבית העלמין בשיכון המזרח בראשון-לציון, יצולם קליפ לשיר "צעיר לנצח" השיר מוקדש לזכרו של רענן לוי ז"ל שנרצח לפני כשנתיים מחוץ למועדון בשפיים. חשוב מאוד שיגיעו כמה שיותר אנשים כך זה ייראה מכובד יותר, המטרה היא לטהר ולהנציח את שמו. כל מה שצריך לעשות זה להיות ניצבים (לעמוד) גם אני בעצמי על תקן ניצב שם... זה לא אמור לקחת הרבה זמן. ושוב, נעריך מאד כל מי שיפגין נוכחות - אנו רואים זאת כמצווה. בתודה - משפחת לוי, עוז וצוות ההפקה מידע על רענן:

New member
* ../images/Emo26.gif

שישי הקרוב ב12 בצהריים בבית העלמין בשיכון המזרח בראשון-לציון, יצולם קליפ לשיר "צעיר לנצח" השיר מוקדש לזכרו של רענן לוי ז"ל שנרצח לפני כשנתיים מחוץ למועדון בשפיים. חשוב מאוד שיגיעו כמה שיותר אנשים כך זה ייראה מכובד יותר, המטרה היא לטהר ולהנציח את שמו. כל מה שצריך לעשות זה להיות ניצבים (לעמוד) גם אני בעצמי על תקן ניצב שם... זה לא אמור לקחת הרבה זמן. ושוב, נעריך מאד כל מי שיפגין נוכחות - אנו רואים זאת כמצווה. בתודה - משפחת לוי, עוז וצוות ההפקה מידע על רענן:

מצטער אחי

אבל אני לא אוכל להגיע מקווה שהקליפ יצא מוצלח

New member
זה בסדר אחי אתה לא צריך להסביר

אני יודע שאם היית יכול היית מגיע...

אסִי

New member
צריך גם פרסום בפורום של הקופים הירוקים...

או שיש מישהו מהמשפחה שידאג לפרסם את זה כבר?

New member
פרסום בפורום הקופים הירוקים זה מעולה

כל הפצה הרי זה מבורך

למעלה