מההההההההההההה??? אעעעעעע..לא הגיוני :| איזה טרגי באמת???
ד דניאללייי New member 8/5/06 #65 מההההההההההההה???../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif אעעעעעע..לא הגיוני :| איזה טרגי באמת???
ז זיו המגניב 2 New member 8/5/06 #75 רשמתי את זה../images/Emo108.gif בפורום אבודים (כי זה היה כמו תיאוריה שיש על הארלי באבודים) וכולם התבאסו ואמרו שהרסתי להם את הילדות
רשמתי את זה../images/Emo108.gif בפורום אבודים (כי זה היה כמו תיאוריה שיש על הארלי באבודים) וכולם התבאסו ואמרו שהרסתי להם את הילדות
C chen010189 New member 7/5/06 #6 ערוץ הבידור הישראלי(7 בממיר) לא ידוע לי תאריכים מדויקים אז נתתי רק שמות של התוכניות
נ נעמקה19 New member 7/5/06 #16 לא כדאי להם להתעסק איתי ../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif
D dollzy New member 7/5/06 #25 "ואני מקרית אתא" תאמינו לי אתם צריכים לפחד.. חן:אני לא הייתי צינית! קרית אתא יפה!!!! רק חבל שיש כאן מופרעים.. :S
"ואני מקרית אתא" תאמינו לי אתם צריכים לפחד.. חן:אני לא הייתי צינית! קרית אתא יפה!!!! רק חבל שיש כאן מופרעים.. :S
C chen010189 New member 8/5/06 #45 מה הקשר? אני דיברתי על תוכניות אחרות. לא על מה שיהיה היום. שימו לב למה שאתם קוראים