תזכורת!!!

תזכורת!!!

להזכירכם פורום יקר יום חמישי הרקדה עם המרקיד הבנלאומי ויקטור גבאי, בנתניה ברחוב יהודה הנשיא 19, אולם בית ישראל הממוזג כיבוד קל, שתיה חמה/קרה, אבטחה במקום מחיר כניסה: 25ש"ח ילדים, חיילים, פנסיונרים 10ש"ח ריקודי עם באווירה, חמימה, משפחתית ונעימה!! 20:00-מתחילים 21:30-בינוניים ,מתקדמים כי...כל אשר ריקוד בליבו, חייב לבוא!!! להתראות בהרקדה :)

וכמובן, לא נשכח!!!

מחר, יום שני, הרקדה של המרקיד המהולל ,אלי סגל!!!! אולם בית ישראל הממוזג, ברחוב יהודה הנשיא 19, בנתניה כיבוד קל שתיה חמה/קרה, אבטחה במקום 20:00-מתחילים 21:30-בינוניים , מתקדמים מחיר כניסה 25 ש"ח ילדים 10 ש"ח בואו בהמוניכם כי לרקוד זה לחיות :)

הממ... "מהולל"... "בינלאומי"....

מה שמות התואר שיזכו להם שאר המרקידים? {אגב... אם כבר מדברים, אז הרוב המכריע של היוצרים הם "בינלאומיים" מהסיבה הפשוטה שריקודיהם נרקדים גם בחו"ל...}

הממממ....

האמת? זו דעתי האישית...אני מאד אוהבת את המרקידים האלו, זה דבר ראשון. דבר שני , אני בטוחה ומ שוכנעת שהרבה מרקידים-שמם הנלווה הנו מרקיד בנלאומי.... אך מכיוון שאני רוקדת אצלם ומכירה אותם יותר ממרקידים אחרים אני מרשה לעצמי לומר כך:) דבר שלישי, אני מזמינה אותך לבוא ולהתרשם באופן אישי:) גם מחר וגם בחמישי... בכבוד ובהערכה, רונית, אמא של יהונדב

תודהעל ההזמנה, אבל גם אני מכיר

אותם... על החתום: אבא של דניאל, יונתן, טחיה ואלה...

tnvg

New member
רק שראיתי איך...

רק שראיתי איך ניסית מאד להתקרב לאלי סגל... אם רונית חושבת שויקטור ואלי הם מרקידים מהוללים ודגולים זכותה לומר זאת, והאמת גם אני חושבת ככה, אז אל תזלזל בבקשה...

No name for now

New member
לא מזלזלים חס וחלילה

אבל תבינו התארים האלה לא עושים רושם על אף אחד, אפילו מעוררים גיחוך אני ארקוד אצל ויקטור גבאי דוקא בגלל שהוא בינלאומי? יש תכונות יותר חשובות אצל מרקיד מהיותו בינלאומי

tnvg

New member
מסכימה אבל..

אני חברה של אלי סגל כבר שנים רבות ולכן אני לא כ"כ אובייקטיבית לגביו למרות שאין ספק שההרקדות שלו מלאות באדרנלין ומי שרוקד אצלו יודע, ואני מסכימה איתך שהתארים האלו לא עושים רושם ושיש תכונות יותר חשובות אצל מרקיד, אבל בתור רוקדת של ויקטור אני יכולה לומר שאני מאד נהנית מההרקדות שלו, הוא מגוון ומעורב לאורך כל ההרקדה ופרט לכך , לפי מה שהספקתי להכיר הוא אדם ממש מקסים... ההרקדות שלו מאד משפחתיות גם אם יש המון המון רוקדים... אני אישית גרה במרכז ומקפידה לבקר בהרקדה בנתניה עד כמה שמתאפשר לי, אז אם אני מגיעה מהמרכז כנראה שהוא באמת מרקיד מוצלח!! אולי הבנתי את ההודעה של שרק לא כמו שהוא התכוון אבל אני חשתי טון מזלזל שאיכשהו נפגעתי ממנו רק בגלל שבאמת שניהם מרקידים מצויינים

No name for now

New member
את מפרסמת בלי הכרה

במסווה של תשובה להודעה שלי, את שוב פוצחת בשבחים למרקיד הנערץ. לכל אחד פה יש מרקידים מועדפים חלקנו אפילו מכירים את המרקידים באופן אישי איזה פורום זה היה אם כל אחד היה טורח לכתוב כל כמה ימים הודעה מלאת שבחים וסופרלטיבים לאותו מדריך? ככל שאתם יותר טורחים להלל ולשבח ככה מתייחסים לזה פחות ברצינות. לפורום יש כללים כדי שהפורום לא יהפוך ללוח מודעות ורויטל כבר טרחה והזכירה בשרשור הזה, אתם מתעלמים באלגנטיות ודוחפים לכל הודעה עוד סופרלטיבים.

tnvg

New member
אני פשוט לא אגיב

לא נראה לי שההודעה שלך שווה תגובה... אני לא מפרסמת פה שום דבר, אין לי שום אינטרס. אמרתי מה אני חושבת וזו זכותי המלאה, תדפדפי אחורה בפורום ותראי אם יש הודעות פרסומת ממני. נראה לי שעדיף לסיים פה את ההתכתבות כדי לא ליצור אי נעימויות מיותרות

No name for now

New member
אני לא רוצה לריב איתך

אבל תקראי בבקשה את ההודעה הקודמת שכתבת לי, זו לא היתה תשובה זו היתה פרסומת

הענין הוא שהחוג

של ויקטור גבאי בנתניה לא כל כך מצליח.ויש לזה סיבות למרות שהאוירה היתה נעימה מאוד.אבל היה קושי להסתגל לסגנון אחר, איטי יותר בהשוואה להרקדה של אלי סגל.ההשוואה בלתי נמנעת משום שויקטור גבאי החליף את אלי סגל בימי חמישי. הרוקדים חלקם הגדול פרש. אז נכון שההרקדה ייחודית והרבה ריקודים ישנים ויפים.אבל...מה קורה לרוקדים שרגילים לרפרטואר מסויים? אז הותיקים בהרקדה רקדו וידעו את רוב הריקודים[מעגלים וזוגות]מצד שני החדשים יחסית נאלצו לשבת יותר .או להעתיק יותר ריקודים.אני למשל פרשתי מהסיבה הזאת. .

בוודאי שלא זילזלתי במרקידים או באף

אחד אחר.. רק ששמות התואר... קצת לא מתאימים...מה לעשות.. זו דעתי. ומזתומרת "ניסית מאד להתקרב"??? ואללה לא הבנתי..

No name for now

New member
חתיך, מאמם...

יורש העצר, כוכב עליון, ההוא עם השערות באזניים?

למעלה