תזכורת לכל מי ששכח-או העדיף לשכוח היום מתקיימת העצרת נגד מלחמת אחים
מ מישהי אבל לא סתם New member 14/8/05 #1 תזכורת לכל מי ששכח-או העדיף לשכוח היום מתקיימת העצרת נגד מלחמת אחים
M MsUnderstood New member 14/8/05 #2 לא צריך עצרת בשביל זה.. כל אלו שמאיימים שתיהיה מלחמת אחים הם גם אלו שלא רוצים בה,אז פשוט שלא יפתחו בה..
לא צריך עצרת בשביל זה.. כל אלו שמאיימים שתיהיה מלחמת אחים הם גם אלו שלא רוצים בה,אז פשוט שלא יפתחו בה..
C Continuum New member 14/8/05 #4 .. תשמעי זה לא אשמתנו שאלו הדיעות שהנחילו לך השבוע. תעזבי אותנו בשקט.
מ מתנחלת חדרתית New member 14/8/05 #5 ומי ישתתף בה? הימין?השמאל? אולי המרכז?לא נראה לי שנושא כזה יצליח לגייס הרבה אנשים, אפילו שהוא חשוב. וחוצמזה כל התקשטרת עכשיו בגושקטיף וצפון השומרון אז לא נראה לי שיהיה לזה הד תקשורתי גבוה.
ומי ישתתף בה? הימין?השמאל? אולי המרכז?לא נראה לי שנושא כזה יצליח לגייס הרבה אנשים, אפילו שהוא חשוב. וחוצמזה כל התקשטרת עכשיו בגושקטיף וצפון השומרון אז לא נראה לי שיהיה לזה הד תקשורתי גבוה.
F freshlama New member 15/8/05 #6 ג'יזס לא הכל מתחלק חלוקה מפלגתית. אם אני כאינדבדואל מאמין במשהו והמפלגה שאני תומך בה ומאמין בה לא מאמינה בדר הזה, זה אומר שלא אוכל להשתתף באירוע הזה?
ג'יזס לא הכל מתחלק חלוקה מפלגתית. אם אני כאינדבדואל מאמין במשהו והמפלגה שאני תומך בה ומאמין בה לא מאמינה בדר הזה, זה אומר שלא אוכל להשתתף באירוע הזה?
מ מישהי אבל לא סתם New member 15/8/05 #7 שמעתם על... פרגון? טוב אז אל תבואו-אנשים עודדו אותנו ואמרו לנו שזה רעיון ממש טוב וכל הכבוד לנו. לא רוצים-אל תבואו-למה להיות אנטי??
שמעתם על... פרגון? טוב אז אל תבואו-אנשים עודדו אותנו ואמרו לנו שזה רעיון ממש טוב וכל הכבוד לנו. לא רוצים-אל תבואו-למה להיות אנטי??
א אליהההה 15 New member 15/8/05 #8 ../images/Emo36.gif../images/Emo26.gif זה באמת רעיון יפה...רק חבל שנקלענו למצב כזה...