תזכורת

crazy4tc

New member
תזכורת

בדיוק עכשיו באמטיוי מתחיל דה פרידג' ושמה ישדרו בפעם הראשונה את הקליפ החדש של אלכס וסנטנה... אז רוצווווווווווווו לראות!!!!!

Drorrrrrr

New member
רק אני שמתי לב שעברה שעה

והשיר אפילו לא הוזכר?

crazy4tc

New member
חיכיתי וחיכיתי, צפיתי וצפיתי

ומה לא שודר? הקליפ... וואי איך התבאסתי! חן לא אמרת שישדרו את זה השבוע???????? אם לא אז סורי שהסניליות שלי הטעתה אתכם...

לא היה שום קליפ.........../images/Emo7.gif

ואני צופה איזה שעה וחצי בתוכנית המשעממת הזו עם אשנטי וכול זה איזה שעמום זה היה??ואין דה קולינג בסוף....................

../images/Emo10.gif

ראיתי את כל התוכנית רק בגלל הקליפ שלא שודר בסוף!! בזבזתי שעה וחצי על התוכנית הזאתי, כשיכולתי לעשות משהו אחר... אוףףף אבל למה לא שידרו?? איזה שיר יפה יצא למישל בראנץ, (נזכרתי כי אשנטי ונייל התערבו על משהו, ומי שמנצח שמים את הקליפ שהוא רוצה, ואשנטי רצתה את של מישל בראנץ') אוהבת -

taltal girl

New member
השיר נקרא ../images/Emo25.gif

Are you happy now. והוא מאאוד יפפה:) בעשרים וארבע לחודש יוצא הדיסק החדש שלה. מאוד מאוד שווה.

taltal girl

New member
MTV שקרנים! ../images/Emo25.gif

רעים שכמותם. חן, תשלחי להם אימייל כעוס!

love alex

New member
../images/Emo7.gif

לצערי כולכם צודקים... הם אמרו לי שישדרו את הקליפ השבוע ביום שישי והם לא שידרו!!!!!!
אני ברגע זה הולכת לכתוב להם אימייל עצבני מאוד, הם לא פיירים, מבקשים מהם, הם אומרים בסדר ולא מקיימים... הבני ז... חכו חכו, הולכת להיות להם תיבת אימייל מוצפת במיוחד היום!!

aYaLoLy

New member
גו חן ../images/Emo70.gif גו חן../images/Emo70.gif

בלעע רעים למרות שנאי הייתי מפספסת כי .. אממפ.. שינתי

T a L L L

New member
אם טי וי...

זה ערוץ מיותר, כל מה שיש שם זה פופ קיטצ'י, ראפ מסריח ופעם בחצי שנה תמצאו שם איזה קליפ נורמלי.

כעקרון יש שם מדי פעם איזה קליפ טוב

או להקה חדשה שלא שמעו עליה והיא טובה אבל.....נכון, יש שם פול קראפ! כל הפופ שמופ והראפ והלהקות הממוסחרות האלה... *שיעול*לינקיןפארק*שיעול* אבל עדיין מדי פעם זה נחמד סתם לשים ברקע אמטיוי...

T a L L L

New member
הייי!! ../images/Emo2.gif

לינקין פארק הם אחת הלהקות האהובות עליי! והם לא ממסוחרים!! לא יעזור כלום! זה שהם הצליחו גם בקהל הרחב ששומע את כל החרא באם טי וי לא עושה אותם ממוסחרים.

לא דעת...... ../images/Emo4.gif

לי הם נראים די ממוסחרים, אבל באמת שאסור לשפוט ע"פ מראה העין... אני לא ממש מעריצה של השירים שלהם, אולי פה אחד שם אחד אבל לא יותר מזה... אבל אם את אומרת שהם לא ממוסחרים, אז אני מאמינה לך

T a L L L

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo9.gif

אם את שומעת שירים בודדים כדאי לך לנסות לשמוע עוד מהמוזיקה שלהם. אמממ אם את רוצה לשמוע אני יכול לעזור

../images/Emo6.gif רואים כמה אני קלה לשכנוע??

חחח זה כבר מתחיל לעצבן אותי...תפסיקי להבין את כולם כבר טל!!! פויה! עכשיו לכי לפינה!!! *הולכת לפינה* *משתעממת שם* *חוזרת לפה* *אומרת לטל הנחמדה שאם אני אצתרך עזרה, היא הראשונה שאפנה אליה בנושא
* *מקישה על "שלח"*

חחחחחחחח זה היה בטעות!!!!!

פשוט יש פה כל כך הרבה טלים שאטני לא יודעת כבר עם מי אני מדברת!!! יווווו אני מזה מצטערת!!!

למעלה