תזכורת

נעל

New member
תזכורת

נעל הייתה רוצה להזכיר, ולהכיר (לאלה שאף פעם לא נתקלו עדיין) לכם את התקנון של הפורום, שנמצא ב``הודעת מנהל הפורום`` (ליד השם של נעל, בעמוד הראשי של הפורום). והנה טיזר קטן ומשובח: חל איסור על צ`אט, על הודעות למטרות הכרות בלבד (שיש להודעות כאלה פורומים מתאימים), הצפות, קללות ומסות של הודעות ללא תוכן. כך שאם מישהו תוהה לאן נעלמו כמה מההודעות של הימים האחרונים - בתקנון התשובה. נעל, שנדהמת לפעמים עד כמה אנשים יוצאים מגדרם כדי להטריד אחרים ;-)

goldy

New member
אני לא זוכר שהקדשתי לכך 30 הודעות!

לכל ההודעות שלי יש תוכן, ואלי רק לספורות שביניהן מגיע להמחק. אבל 30 הודעות? היכן המאה (100) היפה שלי?

נעל

New member
ריטואל קבוע...

``כנראה שאתה מתבלבל (כמו רבים אחרים)`` - טקס הסברה וחניכה קבוע שהחל עם יום העלאת העיצוב החדש של הפורומים של תפוז. (מאת נעל ועושי דברה) אתה בטח מדבר על הטבלה ההיא בצד, והמספרים המעצבנים האלה שתקועים שם כל הזמן. המספר ששם, המספר האישי שלך, שאתה כל כך קרוב אליו (הוא במרחק מילימטר או שניים מהשם שלך, או הכינוי), מייצג רק את מספר ההודעות שהיו לך ב-30 הימים האחרונים (או חודש). כלומר, כל יום שעובר, כשהשעון מראה 0:00 (שתיים-עשרה, אבל השעון של האתר לא בטוח מכוון, סלחו לו), נמחקות מהחישוב הזה (שהוא סה``כ סכום ההודעות בחודש האחרון) עוד כמה הודעות, ההודעות שכתבת לפני חודש ויום. אם אתה זוכר, לפני חודש בערך (אז הגעת, פחות או יותר, לא?) הייתה מהומה גדולה בפורום (לא משהו שלילי דווקא), בגלל תחילת אינתיפדת אל-אקצע. היו הרבה מאוד דיונים, הרבה מאוד... כולם כמעט כתבו הרבה יותר הודעות מהרגיל, ולכן עכשיו פתאום המספרים שבטבלה צונחים). לנעל אין שום שליטה על הטבלה הסוררת (והיא גם לא ביחסים מי-יודע-מה עם טבלאות, כך שטוב שהעבודה לא מחייבת יחסים אנושיים ביניהן), וכל ההודעות שנעלמות מהטבלה עדיין מחכות לכם, במרחק חודש ויום. נעל, שלא מחקה לגולדי אף הודעה כבר הרבה מאוד זמן ;-)

e-shfiyut

New member
לי לדוגמא....

ירדו יותר ממאה עשרים הודעות... דברים משתנים (-; לא נורא

rastot man

New member
למה אני אני לא רשומה?

נעל- מה אני צריכה לעשות כדי שירשמו אותי כבר בטבלה??? rastot man.

למעלה