*תזכורת*

*תזכורת*

אני חושבת שכדאיו לבצע את הרעיון של danush טוב אני אתחיל.... עמרם לכל בנאדם ביקום:"את/ה חייב/ת ללכת למשטרה!!!" אלכס:1-"אבל לעשות את זה עם עמרם????????????????" 2-"והוא יצא מהמקלחת.....עם מ ג ב ת !!!!" ספירפיר:"כמו שאמרתי, שכל לא קונים במכולת" טוב נראה לי שכבר עשיתי מספיק....תמשיכו....

advab

New member
ציטוט נוסף

כלנית "אם בריטני ספירס הייתה שומעת אותי אומרת את זה היא לא הייתה נותנת לי לקנות יותר את הדיסקים שלה".. חחחח........

SofyTofy

New member
טעות!!!

"אם בריטני ספירס הייתה שומעת אותי היא לא הייתה נותנת לי לרקוד לשירים שלה". שווה תיקון, לא?

חחח תודה שקיבלתם את הרעיון שלי..

סמדי- (וואי יש הרבה) "מיום ליום היא נראת יותר כמו צנונית".. "אוף נמאס לי כבר מהפרחה הג´ינג´ית הגורילה הזאת!" (נראה לי.. תתקנו אם זה לא נכון)ומה שכתבתי יותר למטה "ורדה, תביאי להם 10 שקל לאוטובוס" ואני לא ממש זוכרת עוד כרגע אבל אתן מוזמנות להוסיף..
תמונה מצחיקה של סמדי מצורפת
ד"א אם יש לכן תמונות מהציטוטים תשימו..

היציאה שלה על יקבי רונה

"אז בואו נשנה את השם של היקב מיקבי קדמי ליקבי רונה"......או משהו כזה....

SofyTofy

New member
דנה - שוב תיקון...

סמדר אמרה "נראה לי שהוא באמת אוהב את הפרחה הג´ינג´ית הגורילה הזאת" והיא דיברה כמובן על דורון. אני זוכרת כל ציטוט אז תבחנו אותי... חח..

חחח מקבלת תיקון טעות..

ויציאה של סמדי מהפרק היום: "אולי עד אז יהיה לה כבר מישהו אחר..למרות ש..מי יקח את זאתי?! היא נראית כמו סוס!" חחחחחחח
והיא כמובן אמרה את זה לורדה אחרי שהיא סיפרה לה על הטייזקס..

"היא נראת כמו סוס" היה פצצה ו...

הציטוט עם "יקבי רונה" קוטל - אני אומרת לכם ככה: הירידות של סמדר הם גאוניות, זה רק הדבר היחידי הטוב אצלה, היא היתה הורגת אותי מצחוק עם העקיצות האלה! RULE BABY!

כן בהחלט....יש בזה משהו... ../images/Emo13.gif

חחח...סמדר הזאת...זבל.... היא רק מבקרת את כולם - האם היא הסתכלה איך היא נראת? אם רונה נראת כמו סוס מה אני אגיד אליה?!? LOL

pompii

New member
אוי ואבוי השיניים של סמדר....

זה לא סתם סוס זו סוסה בהריון עם ילד עם טייזקס

advab

New member
נזכרתי בציטוט דיי מהסוף...

אבל אני לא בטוחה שאני אומרת אותו נכון ... רונה לאלי מרקו " בשכונה הזאת אתה אולי כריש אבל בחוץ אתה בסך הכל עוד סרדין"... רונה מסבירה לאלי את מצבו הנוכחי.....

חחחחח...כן זה היה נחמד....

ועוד אח"כ רונהל´ה מגיע לאוקטבות יותר גבוהות מסולם C, כן מכירה.... הכי מצחיק היה איך שאלי מתרכך כמו סמרטוט כשרונה פתאום נכנסת לחדר וצועקת עליו, אלי כמו כלב עם הזנב בין הרגליים....גדול! או אח"כ את הציטוט של רונה: "מה תעשה לי? תרביץ לי?! אני לא מפחדת ממך! אתה יודע למה? כי אתה לא תעשה לי כלום, כי אין לך אופי!" אווו .....

היייייי יש לי ציטוט

אולי הוא לא כזה מצחיק, אבל אותו אני הכי אוהבת רונה וגידי בפרק הראשון: גידי (על אלי מרקו): עבריין נשאר עבריין רונה: ואח מפגר נשאר אח מפגר

למעלה