תזכורת....

../images/Emo124.gif התנהלות בפורום! ../images/Emo196.gif

לאחרונה היו בפורום מספר הודעות שהכילו 'ירידות' אישיות בין חברים שונים בפורום. ההודעות הנ"ל כמובן נמחקו. הפורום הוא לא במה להתקטשות אישית בין חבריו ולהעלבות הדדיות. אני מבקשת שתחשבו לפני שאתם מגיבים בצורה כזו להודעה של מישהו ואם לא חשבתם, לפחות על תתפלאו שההודעות שלכם נמחקו.... אני מבקשת שתשמרו על דיון מסודר וענייני ולא להפוך את הפורום לזירת מלחמה. הפורום הזה הוא הבית של כולנו וכולם רוצים להרגיש כאן נעים. בבקשה שמרו עליו!

כנראה שלא הבנת את ההודעה שלי נצנצים

אמרתי שבכל מה שלא התנהל פה , לא הייתי ממש "רוח חיה" בתוכו. כלומר , מישהו התרגז ורב עמי כשלא הייתי שותפה בכלל, רציתי להבין מה קרה. זה מוזר, כמו שכתבתי -פעם ראשונה שחוויתי דבר כזה. זאת לא הייתה ירידה או משהו בדומה, אפילו מהסיבה הפשוטה שאין לי מושג על מה רב(נו?)תם . את מוכנה להסביר לי מה קרה בדיוק? על מה ספר נעלבה? ומה היה ? . היא נפגעה ממשהו שאמרתי?. ממה בדיוק? למה?. ולמה אף אחד לא טורח ליידע אותי :S

את מציעה לי

לשלוח לה הודעה אישית?. אני לא לוקחת כמובן מאליו אם פגעתי באיזושהי דרך באדם (אם כי שוב, אין לי מושג מה התנהל פה- לא הייתי).

אני חושבת שראוי יותר לעשות דברים כאלה בהודעה

אישית. כנ"ל לגבי השאלות שלך 'למה נמחק'. את תמיד יכולה לפנות אלי במסר ולשאול אותי למה מחקו הודעה כזו או אחרת. זה לא משהו לעשות על גבי הפורום. וההודעה הזו לא מתיחסת רק למה שקרה בינך לבין ספר. היו כאן בימים האחרונים כמה הודעות כאלה שהיו מעורבים בהם אנשים שונים. (יותר משישה אנשים שונים....) אז אולי החום מוציא את כולם מדעתם, אבל אני אודה לכם אם תשמרו על אווירה ראויה. כ-ו-ל-ם, ללא יוצא מהכלל.

k500

Active member
מנהל
אולי אפשר להקפיץ את ההודעה הזו שוב?

תראי מה קרה במהלך השבוע ואיזה שירשורים קיבלנו כאן..

../images/Emo178.gif חבר'ה ירדתם מהפסים!

עשיתם לי חשק להוציא כמה אנשים כאן לחופש.... בבקשה!!!!!!!!!!!!!! תשמרו על תרבות דיון נורמלית בלי ירידות אישיות בלי עקיצות מיותרות. הפורום נראה כמו שדה קרב ולא כמו פורום.. חבל. מחקתי חלק ניכר מהשרשור על הטיפוח [האמת שקלתי אם למחוק כבר את כולו...] אני מבקשת שלא תגיבו יותר בשרשור הזה. אם אני אראה שממשיכים להגיב אני פשוט אמחק את כולו. ומחדל - אם כל הכבוד למה שרצית לומר, יש ביטויים שלא מקובלים בפורום הזה [אם או בלי סמל
פשוט לא!], אז אני מבקשת.... ואת אמורה כבר לדעת את זה. את לא חדשה כאן.

snoopytush

New member
לדעתי תמחקי את כל השרשור

שרשור שסוטה מכיוון שלו לירידות אישיות לא צריך להופיע בפורום.

Berethor

New member
היו אנשים שהשקיעו בו

אני אחד מהם, לכן זה חבל אם הכל ימחק.

snoopytush

New member
נכון נכון

אבל זה לא יאה כל מה שחרג מהטעם הטוב התחלה חדשה דרושה

Berethor

New member
למרות שאני הקורבן הראשי למה שקרה שם

והייתי מטרה למספר אנשים במקביל, עדיין חבל לי שמוחקים שרשורים, שיש בהם גם דברי תוכן ודברים מעניינים ולא רק עקיצות וירידות אישיות. למחוק הכל זה צעד קיצוני מדיי.

למעלה