תזכורת.

שום נשק בעולם לא יעזור לך מהעתיד לבוא

יש "להם" את כל הנשק ואת כל הכסף ואת כל הצבאות שבעולם סורי נשמה, אתה לא הולך ליהיות דספראדו, פה זה לא סינמה סיטי פה זה מציאות, ובמציאות בנינו עבורם נשקים צבאות וטכנולוגיות מפותחות מאוד אבל הם לא רוצים את כל זה, הם רוצים את הנשמה שלך, הגוף שלך מעניין תסבתא שלהם, הם יכלו לרצוח אותנו מתי שבא להם, טיל אחד וכולנו נמחקים, אבל זה לא מה שהם מחפשים, הם רוצים דברים הרבה יותר גדולים מזה תחזיק חזק נשמה

זיקן

New member
מנהל
ניראה לי שהשלמת עם גורלך

וגורלנו. זה מזכיר לי את מיליוני היהודים שנירצחו בשואה והובלו למותם כשה לטבח מבלי שהיתנגדו בכלל ומבלי שהבינו מה שיעוללו להם. זה ניגמר, הבטחנו לעצמנו בכל היזדמנות שהשואה לא תחזור כמו שהבטחנו ששנית מצדה לא תיפול. והנה אני שומע שאתם מוותרים מראש ומשלימים עם מר גורלנו וזה עוד מבלי שנורתה יריה אחת. מה אני אגיד תיתבישו לכם.

אין דבר כזה שהשואה לא תחזור

השואה שהיתה היא כלום לעומת השואה שעומדת להגיע השואה שהיתה היתה תוצאה ראשונית של אמונה באלילים, לא למדנו לקח, והמשכנו להאמין באל הכסף ובאל האורגזמות, ובינתיים בחסות ארה"ב הרגזנו את כל העולם, בעיקר את העולם המוסלמי שסובב אותנו, ועכשיו מר חוסיין אובאמה נסוג, ועכשיו נשאר לבד עם המילים היפות שלנו וההתנשאות שלנו שאנחנו הכי חזקים וחכמים, ובוא נראה מה יהיה פה, בוא נראה כמה חכמים אנחנו בוא נראה מה אנחנו היינו עושים בשואה שואה זה משהו שקורה במפתיע, לא משהו שברור שהוא עומד להגיע

זיקן

New member
מנהל
שואה זה משהו שקורה במפתיע, לא משהו שברור שהוא

עומד להגיע. זה ציטוט שלך וזה סותר את מה שאתה וחברך אליל האפוקליפסות מנבאים שיקרה אז מה ההפתעה פה לחכות לדבר שכולם יודעים ומנבאים שיקרה.אמרת עוד "השואה שהיתה היא כלום לעומת השואה שעומדת להגיע" בחייך אח שלי שים לב איך שאתה מיתבטא. ולעיקר את ארה"ב זה מיצווה להרגיז אחרת לא יתגלה הפרצוף האמיתי שלהם.. ועצתי לך ללמוד היטב את הנבואות של הדת שלנו אני חילוני גמור ובכל זאת קראתי הרבה הרבה גם בקבלה וגם בגמרא ואתן לך תקציר," מהרסיך ומחריבך ממך יצאו" פסוק מעניין שואמר שהרוע ייצא מאיתנו ולא מאוייבנו איתם אנחנו יכולים להיתמודד אך לא מבחוץ, כמו נאמר שבאפוקליפסה שתיתרחש יעמדו לצידנו 7 אומות ומי אם לא ארה"ב תעמוד לצידנו נאמר גם ש 9 חודשים ישלטו בנו זרים לפני האפוקליפסה וכל הנשים תשוגלנה.. ושיש 7 עולמות מחוץ לכדור הארץ שיש בהם חיים כל הדברים האלה יתרחשו לפני האפוקליפסה ושהמקום הכי בטוח בעולם זה פה בארץ ולא "שם" אז תיתדעדכן קודם ואח"כ נדבר והעיקר אם אתה מיתכונן למצב שהשם יציל אותך בזה שתחזור בתשובה ותיתווכח עם אנשים בפורום אז באמת שהשם יהיה בעזרך ..

סמוך עלי שאתה לא רוצה לראות את הפרצוף האמיתי

של ארה"ב סמוך עלי שלא, למרות שלדעתי אנחנו נרגיש את הפרצוף הזה בקרוב, מכיוון שלדעתי האישית הרעידת אדמה הגדולה והרצינית תגיע לפה נרא לי עושים לנו תרגיל אחושרמוטה בקיצור אני לא מעוניין לראות את הפרצוף האמיתי שלהם, אני מעדיף להסתכל צד שני ולראות את הקדוש ברוך הוא אתה לא מבין כמה אנחנו קרובים ללהישלט פה ברמה שישגלו את נשותינו, זה ממש ממש קרוב , כולם עומדים לקפוץ עלינו, זה כבר לא יהיה ערבים, פלסטינאים, מוסלמים, נוצרים וכו' זה הולך ליהיות יהודים מול גויים אך ורק אם נשמיד את הגאווה שבתוכינו לגמרי (שזה כנראה לא עומד לקרות כל כך מהר), רק זה יציל אותנו, וכל עוד היא נשארת, הכל יתקתק כמו שעון שווצרי הכל תלוי בנו תחזיק חזק

זיקן

New member
מנהל
בכל זאת אני חושב

שהסכנה האמיתית היא לא מגורמי חוץ אלא מתוכנו, ואם אתה רוצה לדעת מה יהיה אין קל מזה תיסתכל על מה שהיה, חורבן בית המקדש ושינאת החינם והתככים והמזימות באו מתוכנו ולא מבחוץ ורק החלק האחרון של התגובה שלך קולע למטרה וההיסטוריה תמיד חוזרת מכיר?.

לא רק שההיסטוריה חוזרת

כל החגים וכל מה שקרה לנו בתנ"ך, זה הכל חוזר על עצמו שנה אחר שנה רגע אחר רגע מי שמכיר טוב את האילומינטי יודע שהם פרעונים הרי מה זה השטיח האדום של המלוכה.....? זה הקשר דם, רק מי שיש לו קשר דם הולך עליו, והם שמרו על קשר דם של הפרעונים היהודות מחזיקה בסוד של קיום העולם תתכוננו, כי באחרית הימים רק האמת תעמוד, שום שקר ושום תירוץ לא יצילו אותם, אך ורק האמת תעמוד לדעתי האישית יהיו יותר "חילונים" שישרדו מ"דתיים", כי רואים שאלו שמנסים לברוח הם יותר מאמינים מהמאמינים הכי גדולים שיש אני לא יודע אם לצחוק או לבכות

זיקן

New member
מנהל
אמרתי לך האילומינטי

זה כלומינטי יש רק אגודה אחת ששולטת באנושות אומרים מתקופת הפרעונים ויש שמועות שכמה מנשיאי ארה"ב היו חברים בה קוראים להם "הבונים החופשיים" הבעיה שהם נורמלים לחלוטין ולא עוסקים במחשבי קיצין שזה פשע בפני עצמו לפי ההלכה. תיתעשת כבר רואים שאתה ופנו ירדתם מהפסים כל אחד בדרכו או שאולי אתם בעצמכם נישלחתם על ידי זורעי האגדות ומשתילי הפחדים להבהיל אותנו, עלי זה לא עובד.

יש ברית בין הבונים ולאילומינטי

שמעתי גם השאילומינטי יצאו מתוך הבונים תרשום ביוטיוב באנגלית אילומינטי ותראה מה הולך שם

זיקן

New member
מנהל
תראה גם הם וגם הם

אני לא שם עליהם קצוץ ולא אתן להם לשטוף לי את המוח בחארטות שלהם, כשתהיה בגילי כבר תיתפכח מכל השטויות האלה אני מודה שהייתי צעיר לפני 30 שנה גם היו לי כל מיני פלאשים ודעות מוזרות לגבי כל מיני דתות ורעיונות של איך לדפוק את המוח של עצמי במשך השנים היתפכחתי והגעתי למסקנה שהכל בלוף זה כמו אופיום להמוני ופשוטי העם שלא מוצאים מנוח לעצמם , חוזרים בתשובה ועוד כל מיני גורואים ושנטי באנטי שמסניפים רעל למוח ומוצאים הארה בכל מיני רעיונות מוצוצות מהתחת סבלנות אחי עוד 30 שנה ניפגש כשאהיה בן 85 ואז אתה תהיה אחד מהמעריצים שלי ויחד נייסד דת חדשה הולך?

תחשוב על זה לבד

מי יהיה לצידך כשתיהיה בן 85 ? הרי את אלוקים אתה דוחה, אז מי יהיה שם לשמוע אותך ?

זיקן

New member
מנהל
אני לא דוחה את אלוהים

אני רק לא שומע אותו..וכשאהיה בן 85 תהיה לצידי הנכדה של המטפלת של אמא שלי כמו שלאמא שלי בת 85 יש אחלה מטפלת..

למעלה