תזכורת.

זיקן

New member
מנהל
תזכורת.

לאחרונה פלשו לנו לפורום כמה נשים "מתקדמות" שמנסות לחנך אותנו וללמד אותנו את דרכם לאלה שלא יודעים איך להיתנהג בהתאם ולאלה שכבר יודעים, מיועד לשני המינים.. ההבדלים בין המינים: המילון השלם מילון לשפת הנשים כשהיא אומרת ... למה היא באמת מתכוונת? כן = לא לא = כן אולי = לא אני מצטערת = אתה עוד תצטער אנחנו צריכים = אני רוצה זו ההחלטה שלך = ההחלטה הנכונה כבר צריכה להיות ברורה לך בשלב זה. תעשה מה שאתה רוצה = אתה תשלם על זה אח"כ אנחנו צריכים לדבר = אני צריכה להתלונן. אני לא עצבנית = ברור שאני עצבנית, דביל. אתה כל כך גברי = אתה צריך להתגלח ואתה מזיע המון תהיה רומנטי ותכבה את האור = לא הורדתי שערות מהרגליים. המטבח הזה כל כך לא נוח = אני רוצה בית חדש. אני רוצה וילונות חדשים = וריהוט חדש, ושטיח חדש, וטפט. אני שומעת רעש = הבחנתי שכמעט נרדמת האם אתה אוהב אותי? = אני הולכת לבקש משהו יקר. כמה אתה אוהב אותי? = עשיתי היום משהו שאתה הולך לשנוא אני אהיה מוכנה תוך מספר דקות = תחלוץ את נעליך ותחפש סרט טוב בטלוויזיה. אתה חייב ללמוד לתקשר = פשוט תסכים איתי האם אתה מקשיב לי? = מאוחר מדי, אתה מת. מילון לשפת הגברים אצל הגברים זה הרבה פחות מורכב... אני רעב = אני רעב אני עייף = אני עייף את רוצה ללכת לסרט? = בסופו של דבר אני ארצה לשכב איתך אפשר להזמין אותך למסעדה? = בסופו של דבר אני ארצה לשכב איתך אני יכול להתקשר אליך מתישהו? = בסופו של דבר אני ארצה לשכב איתך אפשר להזמין אותך לרקוד? = בסופו של דבר אני ארצה לשכב איתך שמלה יפה! = מחשוף יפה! את נראית מתוחה, תני לי לעשות לך מסאג' = אני רוצה לגרות אותך מה קרה? = איזו טראומה פסיכולוגית מטופשת יש לך עכשיו? מה קרה? = אני מניח שאין מה לדבר על סקס הלילה אני משועמם?= האם בא לך לשכב איתי? אני אוהב אותך = בואי נשכב עכשיו. גם אני אוהב אותך = או קיי, אמרתי את זה, עכשיו אנחנו יכולים כבר לעשות סקס? כן, אני אוהב את התספורת שלך = אהבתי יותר את מה שהיה קודם. בואי נדבר = אני ארשים אותך שאני בחור עמוק שאפשר לדבר איתו, ואז נעשה סקס.

פנומן 72

New member
כל כך נכון שזה מעיק.

אפילו חברה שלי שאיננה ישראלית מגלה יותר ויותר ניצוצות של ישראליות. אמרתי לה שאני אצטרך לשלוח אותה למחנה של חינוך מחדש, או למצוא איזו תרופה שתוציא ממנה את הישראליות שהיא נדבקה בה...

זיקן

New member
מנהל
אני ניתקלתי בתופעה הזאת מזמן

אבל תרגיע זה קיים רק ביננו. לאחרים הן נישארות תמימות ומתוקות.

פנומן 72

New member
ברור שזה זיוף ...

אבל איזה רעיון מדליק להתחיל עם בחורות ?

פנומן 72

New member
חמוד - אתה לא צריך לשכנע אותי ... ../images/Emo8.gif

אני מכיר את הסרטונים האלה... "גדלתי" עליהם.

זיקן

New member
מנהל
המשך תיזכורת

1. הדבר הראשון שאנחנו מסתכלות עליו אצל גבר זה העיניים. אחר כך הידיים. אחר כך הארנק. 2. אם אנחנו ממש מוכרחות לבחור בין תחתוני סבא לבוקסר - נלך על בוקסר. אנחנו פשוט מעדיפות להשאיר קצת מקום לדמיון. 3. כשגבר מספר לנו שהוא נפרד מהאקסית שלו כי היא היתה יותר מדי אסרטיבית, אנחנו מבינות שהנה עוד אחד שלא רוצה להתחתן. 4. האם נשים מפרגנות לנשים? בוודאי - בתנאי שהן מעל גיל 50, או שהן מתו. בעצם לא רק. הנה משפט לדוגמה: "תשמע, אמא שלך נראית ממש מדהים". 5. האם נשים עושות הגדלת חזה למען עצמן? בוודאי. הרי חלומה הרטוב של כל אשה הוא כרית סיליקון שתקועה לה מתחת לעור. 6. השמועה על זה שאנחנו קנאיות לא נכונה בכלל. אנחנו פשוט רגישות למה ששייך לנו. מאוד רגישות. מאוד מאוד רגישות. 7. המספר שהמשקל שלנו מראה הוא דבר אינטימי, אבל זה תלוי באיזה שלב של היחסים. 8. גברים, שימו לב: אתם אולי חושבים שהמשפט הבא הוא מחמאה, אבל בשבילנו הוא עלבון: "מותק, איזה כיף שיש מה לתפוס אצלך". 9. פרחים לא, יהלומים כן. וזה לא שאנחנו לא אוהבות פרחים. אנחנו פשוט אלרגיות. 10. גברים שעושים כוכבית 42 מתבקשים לבדוק שנית האם הם אכן גברים. 11. וגברים בדיאטה מתבקשים לצאת מהארון. מיד. 12. אסור לגבר בתכלית האיסור להזמין במסעדה סלט ירוק עם הרוטב בצד ו/או דיאט קולה לא קרה. 13. מה עוד אסור? ללבוש טייטס. גם לא לחדר כושר. 14. רוצה להתחיל איתנו? כל ציטוט שהוא, בפרט מ"מציצים", אסור בהחלט - והכי גרוע הוא "פעם ראשונה בים?". גם "לא נפגשנו פעם?" די גרוע. 15. יש שלוש שאלות שלא משנה מה תענו עליהן, תצאו גרוע: "השמנתי?", "איזה שמלה ללבוש?" ו"נו, איך התספורת?". 16. אני פונה לגברים שנותנים שמות לאיבר שלהם: יש לי טלפון של פסיכיאטר מצוין. אמנם מעט יקר, אבל שווה את המאמץ. 17. גברים שעושים פן זה אולי אופנתי, אבל מה לעשות - דוחה. 18. מסר לגברים חובבי מותגים: ZARA זה לא מותג. 19. הטרן-אוף המוחלט זה כשהוא מתחיל לבכות ומבקש עוד צ‘אנס. ככה זה - אנחנו אוהבות גברים רגשניים רק בסרטים. 20. קומדיות רומנטיות זה נחמד, אבל רק עם החברות שלנו. איתכם אנחנו מעדיפות לבדוק את האינטליגנציה. 21. אם יש חיה כזאת שקרים לבנים? כן. וגם חד קרן, ממוטות ודינוזאורים - וכולם נכחדו. 22. איחורים הם קטגוריה ששייכת לנו, ורק לנו. יש סיכוי טוב שאם תאחרו, אנחנו כבר לא נהיה שם. 23. גבר שמנהל ויכוח עם אשה יוצא מלכתחילה מעמדת חולשה. ויכוחים זה עניין חסר סיכוי עבורכם כשאתם מנהלים אותם מול נשים. 24. התנצלות בהחלט לא מוכרחה להיות מתרפסת. אבל שתהיה על הברכיים עם טבעת קטנה. רצוי מ- H Stern.

פנומן 72

New member
חלק נכון וחלק לא

אני חושב שבחלק הסעיפים, מי שכתב את זה, התבלבל קשות בין גברים לבין בהמות. זקוק לשכתוב.

אמרתי לך כבר מה הולך ליהיות עם זה ?!

"הם" הולכים לעשות מלא רעידות אדמה (כמו שאתה כבר רואה) ואז הם הולכים לקרוא למצב חירום כלל עולמי, שכמו שכולנו יודעים, הם יקימו ממשלה כלל עולמית ושוב ירוצו לחפש שדים על חשבונינו, ועוד לשעבד אותנו כמה שיותר אני מבין אותם, הרי אנחנו כבר עבדים שלהם מזמן, אז מה הם רוצים עכשיו, יש להם כבר הכל, הם רוצים למלוך כמו שמלכים מולכים, ותרואות, ולא בהיסתתרות ומחבואים העיניין הוא שלי יש הרגשה פרטית שלי, והיא שמה שיביא את הקריאה לממשלת חירום זו תיהיה רעיד רצינית מאוד מאוד מאוד, ויש לי הרגשה שהיא תיהיה פה, ואולי בגלל זה רוצים להפנות את כולנו לחשוב שזה יהיה בארה"ב, בשביל שלא נראה מה מגיע יש לנו 3 שנים מעניינות בהחלט, 3 שנים שבהם יפול דבר, הם יכתבו בהיסטוריה (במידה ועוד יהיה עתיד)

פנומן 72

New member
הפוך. הפוך.

תחשבי על זה שאת הולכת לסרט, עומדת בתור, קונה כרטיס, מוצאת את מקום הישיבה ומתחילה לנשנש פופקורן ואז הסרט מתחיל. ומה שקורה זה שאת רואה על המרקע בן אדם שיושב בביתו ורואה אותך מגיעה לקופות קונה כרטיס, נכנסת לאולם ומתיישבת לנשנש, ואת מסתכלת לכל הכיוונים ולא רואה את הפאקינג צלם שעשה לך סרט. אז זהו, שהסרט האמיתי זה זה שאנחנו חושבים שקורה לאחרים. חכי ותראי. זה יהיה פאקינג שובר קופות

בהחלט צריך להחזיק חזק לקראת מה שעתיד לבוא

אני התחמשתי בתפילין עם מה אתם מתכוונים להגן על עצמכם?

זיקן

New member
מנהל
בהנחה שהכל יתממש

צריך להיתחמש בנשק חם ולהיתארגן בקבוצה שתוכל לדאוג לביטחונה ולכלכלתה לא כנופיה אלא קבוצה של אנשים שפויים כי בבלאגן שיווצר יהיו הרבה מיקרי ביזה, שוד, רצח ומעשי אונס כפי שקרה בכל מקום שבו נוצרה קטסטרופה ואנרכיה. תפילין לא יעזרו פה אולי הם יחסמו את זרימת הדם ליד ולמוח.. תהיה ריאלי אחי .

פנומן 72

New member
"אין לנו על מי לסמוך אלא על אבינו שבשמים"

אתה יכול להמשיך ולסמוך על הנשק החם. בסופו של דבר כשהאדמה תרעד ימצאו את הגופה שלך והאקדח תחוב לך עמוק בתחת.

../images/Emo45.gif

אבינו שבשמיים שתמיד הציל אותנו ותמיד יציל אותנו לעד ואת זה הוא בכבודו ובעצמו נשבע לנו

זיקן

New member
מנהל
אז שב ואל תעשה כלום.

תחזור בתשובה תיתחמש בתפילין "אבינו שבשמיים" יציל אותך אני מבטיח לך שבחתונה שלך אני אהיה אורח כבוד. תהיה אופטימי בן אדם.

למעלה