תזכורת

Bassman

New member
ח"כ טומי לפיד, אולי תחווה דעה על

הדיון שהתפתח פה על הפלות?

Carl Freeborne

New member
לח"כ לפיד - יוזמה לתחבורה בשבת.

אני ועוד כמה אנשים התחלנו יוזמה לתחבורה ציבורית בשבת באזור ת"א, שתפעל על תקן "הסעות" ככה שלא תצטרך אישור משרד התחורה, אך כמובן אם יהיה אישור כזה הכול יהיה יותר טוב. מה דעתך בנושא זה? דניאל.

mshlomi

New member
האם לפחד או להתנהג כרגיל../images/Emo35.gif

ח"כ נכבד, ענה על שאלה זאת ולא רק לי אתה עונה אלא לכולם: האם אני צריך לצאת, לבלות, להתנהג כרגיל או שמא להסתגר בבית אך לשמור על נפשי

סמסון

New member
גיוס חרדי

שלום לחבר הכנסת טומי לפיד. שאלתי היא למה לא פועלים יותר לגיוס החרדי???אני אדם שומר מסורת ושירתתי בצה"ל וחושב שאפשר ללמוד תורה וגם לשרת בצבא.

drbaruch

New member
שאלה לטומי לפיד

מה עמדת מפלגתך בנוגע לגדר הפרדה?אם כן איפה?

אטימות פקידי השלטונות???

למה לדעתך היחס שמקבל הציבור בפניותיו ל קבלת זכויותיו אם במשרד הפנים, אם ביטוח לאומי, משרד השיכון ועוד.... הוא יחס מבזה של פקידים/דות המקבלים אותך בפנים קפואות... למה לא פועלים מספיק לשנות את התופעה המרה הזו...כי גם כך קשה לנו כרגע במדינתנו...

Bassman

New member
שאלה בין החשובות שישאלו פה....

בעד מי אתה במונדיאל:)? סתם השאלה מובילה לבידור בשבת... האם יש סכנה למשחקי הכדורגל בשבת?

uzzi1955

New member
שינוי לממשלה

לח"כ טומי לפיד שלום בבחירות האחרונות בחרתי במפלגתך וכך העשה גם בבחירות הבאות וזאת משום הבטחתך שלא לשבת אם המפלגות החרדיות סחטניות. אבל האם המצב הביטחוני לא מחייב הצטרפות עכשיו , למען שפיות ההחלטות המדיניות בטחוניות?

Anne4

New member
לח"כ טומי לפיד

טוב לראותך כאן! ויש לי כמה רעיונות לטיפול. לעת עתה אביא רק אחד: נא להעלות שאילתה בכנסת לגבי משכורתו של השדר חיים יבין. הנ"ל מרוויח 1 מיליון שקל לשנה!!! עבור פחות מחמש שעות עבודה בשבוע!!!!!! וכל זה - על חשבון משלם המיסים, מהקופה הציבורית, כאשר הקופה שלנו ריקה, וכאשר הוא משדר בערוץ ציבורי (אם הוא היה משדר בערוץ פרטי, לא היה איכפת לי גם אם היה מרוויח מאה מיליון דולר ביום..., בסדר?). אז אנא!!! תפקיד מפלגתנו (אני חברת מפלגה, אם כי כאן, איני מופיעה תחת שמי האמיתי) - היא גם להילחם בשחיתות!. תודה על תשומת הלב.

yurik48

New member
בקרה על הכספים למגזר החרדי

לחבר הכנסת לפיד שלום רב, אני מבין שמאות מליוני שקלים ואולי מיליארדים, מוקצבים לבחורי ישיבה כ"משכורות חודשיות" ולמוסדות חרדיים כתמיכה לפעולתן. עד איזו רמה קיימת בקרה על תקציבים אלו והאם ייתכן מצב שאנשים יוציאו מזומנים מחשבונות בנק שאליהם מועברים כספי משלם המיסים? מה עושה "שינוי" כדי לגרום לכך שהפיקוח על כספים אלה יהיה באמת הרמטי?

the misfits

New member
חומות מגן

רציתי רק לשאול את חבר הכנסת טומי לפיד מה דעתו על חומות המגן למיניהם, וכמובן על התוצאות שבאו בעקבותיהם ,תודה.

ashmash

New member
שאלות לח"כ טומי לפיד

1. מדוע לבחור במפלגה כמו שינוי, שלא מציגה קו מדיני אחיד אלא מדגישה רק נושאים חברתיים? 2. מה הטעם בלחלק מגבונים לחים שעליהם רשום אם החרדים יתגייסו אתה פחות תזיע (הרי הצבא פותר רבים וטובים שאינם רק חרדים) או מה הטעם בלחלק משחק לוח נגד חרדים ע"ג עלון תעמולתי של מפלגת שיני? האין זו תעמולה זולה?! (וכן, אני זוכר תעמולה גרועה גם מצד מפלגות חרדיות לפני בחירות ומבין שקיימת תעמולה אנטי חילונית רבה, אולם, לדעתי, לא השנאה וליבוי הרגשות האנטי חרדיים הם הדרך)

propilea

New member
jó estét, Tomi

én Erika vagyok.. 18 éves Romániábol jőttem 3 éves koromba ha jól tudom, Magyar országi vagy és remélem, hogy van humor éezeked....
emlekszem, hogy láttalak a televizioba mikor enekelted ezt az éneket az a szép, az a szép, akinek a szeme kék, akinek a szeme kék és ez nagyon tetszet nekem!!!!
és nekem kék a szemem... azt jelenti, hogy szep vagyok ????? még szoktál néha magyarul beszelgetni? nem felejtetted el? miota vagy az orszagban? elég nekem ha elolvasod ezt.. ha nem akarsz valaszolni - ne valaszolj de nagyon fogok őrvendeni ho fogsz.. jó ejszakat...

achat

New member
כל הכבוד לטומי לפיד!

ברצוני לחזק את ידייך. אף על פי שכפי שענית כאן למישהו, היותכם מפלגה של 6 מנדטים באופוזיציה מאוד מגבילה את יכולתכם לחולל שינוי מהותי, עדיין שינוי היא המפלגה היחידה שלא משנה את עמדותיה בהתאם לאינטרסים קואלציוניים והייתי שמחה שהצבעתי לה בזכות סירובך לשבת בקואליציה עם ש"ס (בניגוד למרץ). ישר כוח, אתם האפשרות היחידה בעיני לבן אדם שפוי שרוצה לחיות במדינה חופשית ושוויונית, בלי להסחט על ידי קבוצות אינטרסנטיות ולעבוד כדי לממן את אלו שלא עובדים, לא תורמים ולא מגנים על המדינה. אתם האפשרות היחידה בעיני, למי שרוצה שישראל תמשיך להיות מדינה מודרנית ולא נאלץ להסתובב בה כמו בעולם המוסלמי - כשהנשים מכוסות מכף רגל ועד ראש, מודעות החוצות מצונזרות (לצערנו הן כבר) והאמת שלצערנו כבר עכשיו בחורה צריכה לפחד ללכת חשופת כתפיים בסמוך למאה שערים... אתם דוגמא לפוליטיקה נקיה יותר, למפלגה שלא תמכור את האמא שלה ואת המוסר וכל העמדות שהיא הצהירה עליהן בשביל תיק בממשלה, אלא תעמוד על מה שהיא מאמינה בו, הלואי ולא הייתם המפלגה היחידה שהיא ככה. בקיצור - כל הכבוד והמשיכו לעשות כל מה שאפשר בשביל כולנו, הלואי שכוחכם יגדל ויהיה אפשר להזיז פה דברים בגדול.

yoss!

New member
שאלה לטומי

שלום! אני חילוני לחלוטין וכמוך גם אני איני אוהב את הסחטנות של הדתיים,הסרבנות לשרת (של חלקם) וכדומה. אבל בכל זאת אני מרגיש שאתה פשוט שונא אותם וברוב המקרים גם אתה לא תקשיב להם ולעולם לא תצדיק מעשה רק בגלל שיהיה קשור לדתיים. לא נראה לך שאטימות חילונית יכולה להיות זהה לזו של הדתיים? לזכותך יאמר שאתה לא סחטן כמוהם ,אולי מיושר ואולי מחוסר הזדמנות. לא נראה לך שזו אטימות באותה מידה רק מצד השני של המתרס?

ofir_y

New member
לח"כ טומי לפיד.

שלום, [מקווה שלא שאלו את זה פה כבר] אולי אני נאיבי מידי, אבל איך קורה שבמדינת חוק דמוקרטית יש מצב של כפייה כזאת דתית מצד הממשלה?! איך נותנים לדבר כזה לקרות? איך כופים עליי לא ליסוע בתחבורה ציבורית בשבת, ואיך נותנים לחרדים כזה מונופול בממשלה???

לטומי לפיד אני במצב קשה ביותר../images/Emo53.gif

שלום לך אני גבר בן 29 אני מובטל כמה שנים ללא כל עבודה, אני חי מהבטחת הכנסה 1200 שקל מידי חודש מהבטחת הכנסה אדון יקר אני פונה אלייך בבקשה עזרה דחופה אין לי לאן לפנות, יש לי חובות רבים, היה לי תיק אחוד מהוצל´פ,והתיק פוזר רוצים 4000 שקל, מהיכן אביא אדוני?אני חי על איומים מכתבי התראות,מאסרים או תשלום, הורי אנשים חולים ויש עוד בבית 6 נפשות, הורי חיים מהבטחת הכנסה אדוני, אני במצב כלכלי קשה ואיני יכול לעבוד מבעיה רפואית, אין לי כל תקווה, אדוני אני יהיה נאלץ למכור כיליה ע´מ לחיות, אין לי למי לפנות, אין עזרה משום גורם, למרות פניותי הרבות, הקיצוצים המיתון האבטלה הגוברת גברו עליי, אדון יקר אני פונה אלייך בבקשת תחנונים ,אני לא יכול לחיות כך, אני חי בפחד תמידי, הרי כולנו השכבות החלשות תמיד נפגעים, הורי בקושי חיים דוני, אפילו מקצבת הבטחת הכנסה מקצצים לי, אין לי לאן לפנות, אנא עזור לי, אני נואשתי מהכל, בתודה תום
338 440 056

למעלה