תזכורת

עידוdimond

New member
לח"כ טומי לפיד בעניין קצבאות הילדים

הבעייה הדמוגרפית של מדינת ישראל נובעת בין השאר ממתן תמריצים לילודה ערבית. האינטרס הראשון במעלה הוא לחדול ממתן תמריצים אלה. כדי לשפר את איזון הילודה בין יהודים וערבים צריך לתת קצבאות לכולם אך רק עד הילד השלישי והרביעי. כדי לתת תמריצים לילודה יהודית אפשר להסתייע בגורמים ולונטריים אקס ממשלתיים כמו הסוכנות היהודית. הבעייה היא שהמפלגות החרדיות (מטעמים מובנים) ממאנות לצמצם את קצבאות הילדים ואילו מפלגתך שלך מסרבת לתמוך בכספים יחודיים לחינוך חרדי שיחליפו את אותם קצבאות. האם לא תוכלו להגיע להסכמה זמנית על החלפת הקצבאות בכספים יחודיים (באותו סכום , ללא הוצאה ציבורית חדשה!) כדי לבטל את קצבאות הילדים הרי מובן מאליו שאחרי ההסכמה על החוק החדש , תוכל לנסות ולבטל בכנסת גם את אותם כספים יחודיים ... האם אתה מסרב לשתף פעולה עם החרדים בכל תחום או רק בעניין הקואליציה.

Anne4

New member
שאלה לח"כ טומי לפיד

ברוך בואך! ויש לי כמה רעיונות לטיפול המפלגה. לעת עתה אביא רק אחד: האם ניתן להעלות שאילתה בכנסת לגבי משכורתו של שדר הטלוויזיה חיים יבין? הנ"ל מרוויח 1 מיליון שקל לשנה!!! עבור פחות מחמש שעות עבודה בשבוע!!!!!! וכל זה - על חשבון משלם המיסים, מהקופה הציבורית, כאשר הקופה שלנו ריקה, וכאשר הוא משדר בערוץ ציבורי (אם הוא היה משדר בערוץ פרטי, לא היה איכפת לי גם אם היה מרוויח מאה מיליון דולר ביום..., בסדר?). אז אנא!!! תפקיד מפלגתנו (אני חברת מפלגה, אם כי כאן, איני מופיעה תחת שמי האמיתי) - היא גם להילחם בשחיתות!. תודה על תשומת הלב. אני גם מחכה וגם מצפה
(לתשובתך).

למעלה