תזכורת - SQL Summer 2013

pitoach

New member
תמסרו ד"ש
אני לא מגיע

חבל שהודיעו על זה כל כך מאוחר. אם היו מודיעים על השינוי חודש לפני שהודיעו דיי בטוח שהייתי מגיע. כתבתי גם לדובי על זה. צריך לנסות לרשום באתר חודשיים לפחות קדימה אני חושב ז"א את 2 המפגשים הבאים.

* גם עכשיו אנחנו עדיין לא יודעים מה יהיה בפגישה בעוד שלוש שבועות. שלוש שבועות זה זמן בהחלט לא ארוך לתכנן אירועים שנערכים בזמן עבודה (וחלק צריכים לתאם עם לקוחות/מעסיקים/בוסים).

גרי רשף

New member
על מה לא הודיעו?

פירסומיםעל SQLSummer היו לדעתי כבר לפני חודש.
מה שנודע לי ברגע האחרון זה הביטול של המפגש הרגיל לפני שבוע.

pitoach

New member
בהחלט יכול להיות שפיספסתי כמובן אבל ב 23

ביוני גיא פירסם את הפגישה בפייסבוק ולבקשת ערן הוא אמר שהוא יושב על ההודעה הרשמית (שעדיין לא נשלחה). למעשה יום או יומיים לפני זה ראיתי בפעם הראשונה הודעה על כך (אני לא זוכר איפה... אולי באתר הקבוצה). ההודעה הרשמית לכן לא יצאה כניראה לפני ה 23 ביוני שזה פחות משבועיים לפני הפגישה הרגילה ופחות משלוש שבועות לפני האירוע המיוחד

כאמור אולי היו עוד פרסומים שפיספסתי...
בוקר טוב דרך אגב

pitoach

New member
אני דיי בטוח שגם הפרסום הזה היה אחרי ה 23

כאמור ב 23 גיא כתב שהוא כותב את ההודעה להעביר למייקרוסופט ז"א הם עדיין לא יכלו לפרסם כלום. הפרסום היחיד שהיה לידעתי היה בקבוצה סגורה של מנהלי הקהילות ומנהלי קבוצות המשתמשים (שם ראיתי את ההודעה) + באתר הקבוצה אני חושב שראיתי כאמור איזה יום יומיים לפני זה וא ני יודע מתי זה עלה לאוויר. אני דיי בטוח ששם ראית את זה ולא בשום פרסום של מייקרוסופט אבל אולי אני טועה

גרי רשף

New member
בדקתי ואני ראיתי ב-13.06.2013

שלחתי אז לינק לעבודה לידיעת "החבר'ה".

pitoach

New member
אתה גילית על האירוע שבוע לפני שאני ועדיין זה

פחות מחודש לפני האירוע שאמור להיות האירוע הכי חשוב של הקבוצה, אירוע השנה... אתה רק מחזק את הדברים שלי. אז גם אתה יודע על האירוע פחות מחודש לפני שהוא התקיים ולך זה הספיק כדי להתארגן להגיע.

שבוע אחרייך כאמור כפי רשמתי יומיים בערך לפני ה 23 אני גיליתי על האירוע גם כן. אני חושב שאני נכנסתי במקרה לאתר של הקבוצה ושם ראיתי את הפירסום אבל אני לא בטוח היכן ראיתי אותו.

בשבילי זה היה במקרה כבר מאוחר מדי
בכל מקרה אני מקווה שנהניתם

גרי רשף

New member
ציינו אותך לשבח

גיא גלצנר הזכיר את הפורום של מיקרוסופט,
וציין אותך בתור מי שעונה מהר ומקצועי,
והתאכזב לגלות שלא הגעת..

pitoach

New member
תודה
גם אני התאכזבתי שלא יכולתי לבוא

תודה על הדיווח
תמיד נחמד לשמוע מילה טובה

pitoach

New member
ההדועה הרשמית הראשונה שאני מוצא היתה רק

ב 28 שזה כמה ימים לפני הפגישה הרגילה ופחות משבועיים לפני האירוע! כמה ימים לפני הפגישה רק הודיעו שהיא מבוטלת. זה התאריך שנשלח המייל לרשימת התפוצה.

כל ההודעות האחרות הנסתרות בקבוצות סגורות כאלה או אחרות הן אולי עוזרות אבל לא מהוות תחליף. כאמור גם בעזרת ההודעות האלא אישית שמתי לב בפעם הראשונה על האירוע כמה ימים לפ ני ה 23 וזה היה במקרה.

גם אם שמעתי באופן כללי שיש תכנון של אירוע עד להודעה על ביטול הפגישה הרגילה לא היה ברור שזה במקום ותיאורטית אולי פיספסתי אפילו את השינוי בתאריך...

* בפורום של SQL ב MSDN אני לא רואה הודעה על כך עד לרגע זה דרך אגב (בדקתי כרגע אז אולי יש משהו ואני מפספס אבל אני לא זוכר שהיה איזה שהיא הודעה גם שם). הפורום + מייל התפוצה הם המקומות הרישמיים שאמורים לראות בהם את ההודעות!

למעלה