תזכורת!

TEENAGER1

New member
תזכורת!../images/Emo44.gif

הלילה תשודר בערוץ 1 (לבקשתנו...) ההופעה של אביתר בנאי וחברים שרים מתי כספי מפסטיבל ערד. ניתן לצפות בתוכנית בשעות: 1:01, 3:21, או 5:41. תהנו!

Evi Virus

New member
../images/Emo45.gif תודה ../images/Emo9.gif

אני צריכה גם לזכור לכוון הקלטה

itoosh2

New member
תודה...

ראיתי, והקלטתי... אני אנסה להעביר את זה איכשהו למחשב... חוץ מזה, היה מגניב... אבל קצר מדי והוא לא דיבר בכלל... אפילו לא הציג אף אחד...

Evi Virus

New member
נכון שערוץ 11 היו מאוד נחמדים אלינו, באמת,

אבל כרגע בעיקרון בא לי לרצוח מישהו. עוד מישהו בא לטלוויזיה באחת הפעמים הלילה שזה שודר כמה דקות לפי הזמן שזה היה אמור להתחיל וראה את שני השירים האחרונים?
מזל שהקלטתי בפעם הראשונה ולא השלישית, כי אני מניחה שזה לא ישודר שוב

TEENAGER1

New member
לוח השידורים שלהם לא ממש מדויק

אני צפיתי בפעם הראשונה, שהתחילה באיזה רבע שעה איחור. אני מניחה שזה מה ששיבש את המשך לוח השידורים בלילה..

Evi Virus

New member
לא נורא, יצא בסדר בסוף

כי הייתה בי עדיין תקווה שזה ישודר בכל מקרה, ומיד כשהתכוונתי לסגור את הטלוויזיה ראיתי את הפרצוף של אביתר, אז ראיתי הכל

maihlevi

New member
omg.. אוח לא יכולתי לראות! יש דרך להשיג את זה

אכשהו?! .. אוף.. :'(

sivanm82

New member
הופעה יפה , קצרה מידי

למען האמת היה משעשע לראות את אביתר לפני שמונה שנים , ונראה שגם הוא היה די משועשע שם.. חח מה שכן-אפרת בן צור הזאת-(סלחו לי..) שרה פשוט מזעזע... כשהיא הופיעה הנמכתי את הקול... :)

itoosh2

New member
מסכים לגבי אפרת בן צור...

היא ממש לא מתאימה לשירה סולו... אבל הקול שלה בתור קול ליווי ממש מושלם...

TEENAGER1

New member
היה מגניב ביותר

קודם כל, זו הייתה הפקה הרבה יותר מושקעת ממש שחשבתי.. הייתי אומרת אפילו מעט יומרנית. כל שניה התחלפו נגנים, זמרים, אביתר עבר מקום.. וכל כך הרבה אנשים על הבמה.. אין ספק שהשירה של אביתר השתפרה בצורה מאד מאד משמעותית מאז. לגבי הריקודים.. נו, גם הם השתפרו
היה נורא מצחיק לראות אותו כזה צעיר. מבחינת נגנים זיהיתי את מוטי ביקובסקי (גם צעיר בטירוף), ואת אלעד כהן ושגיא צורף ("30"). אני עדיין מנסה להבין מי היו השאר, אבל כנראה שאני פשוט אחכה לקבל את ההקלטה כדי לבדוק את הקרדיטים בסוף. השירים עצמם לא היו חדשים לי. בערך חצי מהביצועים בהופעה הזו אני אוהבת, ואת השאר ממש לא. כל האורחים הרסו את השירים שהם ביצעו לדעתי, חוץ מעמיר בניון שהיה טוב, ואפרת בן צור הייתה טובה רק ב"ציור", שמתאים לקול שלה. בקיצור, היה נחמד ביותר, אולי ננסה לברר אם יש לארכיון שלהם עוד דברים מעניינים

Evi Virus

New member
שאלה

יש סיכוי שתוכלי לתאר איך נראה כל אחד מהנגנים? וגם, היה שם אחד בחולצה לבנה עם גיטרה צהובה שראיתי כבר בכל מיני תמונות ומקומות, כולל פעמיים בהופעות של אביתר, וזה מטריף אותי שאין לי מושג מה שמו
הוא גם ניגן נורא יפה. בכלל, ראו על כולם שהם נהנים וממש אהבתי את זה...

TEENAGER1

New member
לתאר איך הם נראו? ../images/Emo6.gif

להגיד פשוט במה כל אחד ניגן זה גם בסדר?
הגיטריסט שאת מדברת עליו הוא מוטי ביקובסקי. המתופף עם הקוקו הוא אלעד כהן. האיש שהתעסק בכל מיני דברים שם מאחורה, (כנראה אפקטים, לא ממש הצלחתי לראות), הוא שגיא צורף (אח של), ואם זה עוזר לזיהוי - הייתה לו יד נקועה או משהו בסגנון... והיו גם באסיסט, קלידן ועוד איש אפקטים שלא זיהיתי.

Evi Virus

New member
נו, כן, כדי שאני אדע מי זה מי ../images/Emo3.gif

תודה על הפירוט
סי יו אין אה ביט

Saffron

New member
האורחים באמת הרסו את השירים שהם ביצעו.

בעיקר קורין אלאל, שפשוט הלחינה מחדש את "מקום לדאגה"
לגבי אפרת בן-צור (זו תגובה שמכוונת יותר לאחרים) - אני יודעת שהרבה לא אוהבים את הקול שלה, וזה לגיטימי לחלוטין, אבל במקרה של ההופעה הזאת צריך לזכור שגם עבורה עברו כמה שנים מאז. כלומר, כפי שאביתר שר עכשיו טוב יותר, כך גם היא. מעבר לכך אני מסכימה; "שיר היונה" לא היה מוצלח, "ציור" כן. ובנוגע לארכיון, אני עוקבת אחרי השידורים האלה כבר שנה שלמה, אז יצא לי להיתקל בלא מעט דברים מעניינים.
רובם מאזור שנות השבעים-שמונים, באופן טבעי, ולכן לא כוללים את אביתר... אוכל לנסות להיזכר אם תתני לי שם של אמן.

Evi Virus

New member
טוב, היה נהדר

באמת היה מצחיק לראות את אביתר כזה צעיר. מצטערת שאני עומדת להגיד את זה, אבל הוא פשוט היה... כולו חמוד
למרות שעד היום בבוקר לא יכולתי לסבול את 'ציור', בעיקר בגלל שלא השקעתי בו יותר מדי מחשבה (וכן, זה בעיקר בגלל אפרת בן צור, למרות שאני מתרגלת אליה לאט לאט), היום הגעתי למסקנה שונה לחלוטין והאמת שהיה ממש מקסים לראות את זה. המבטים שלהם אחד על השני והצחקוקים שלה כל הזמן הרסו אותי (לטובה
) והיה באמת כיף לראות את זה. והשיר עכשיו יותר חביב עליי, גם, על הדרך... מאוד נהניתי סופסוף לראות ולא רק לשמוע ביצועים שאני מאוד אוהבת, כמו 'עיר עצובה', 'הנה הנה' ובעיקר 'לא ידעתי שתלכי ממני' (שהיה מדהים ברמות היסטריות
) Hats off לריקודים של אביתר, שאין עליהם בשומקום
גם אני לא אהבתי את הביצועים של השאר (וואו, ערן צור ממש הציק לי), אבל 'שיר היונה' ששרה אפרת בן צור דווקא היה בסדר אם אני זוכרת נכון מה חשבתי עליו לפני 9-10 שעות. אבל - אני לא מכירה את המקורי. שמחה שראיתי, היה ממש כיף
יאללה, עוד כמה שעות נקפוץ בזמן לשמונה שנים אחר כך

למעלה