תזכורת..

0mroosh

New member
סוריאליסטית כמו הפפון של דאלי, ../images/Emo13.gif

לא הבנתי דבר, D: אבל כן.

0mroosh

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

עדי!!!
הרגשנו בשעשועון סטייל "חפש ת'מטמון". אני ודר יושבים וקוראים ולא מבינים כלל מה את רוצה מאיתנו! D: עד שנפל לנו האסימון!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111111111111 אפרת בן צור! יו, סוגשל חידה. מצחיק. בכל זאת, אודישנים לדירתנו, לאוהבי מחזות זמר בלבד, יתקיימו ב2008, בפפונלנד. ערב נעים,

רק עכשיו קלטתם../images/Emo35.gif ../images/Emo12.gif

למי עוד אני יכולה לקרוא הזעקה מזמרת
היא בילתה יותר מדי עם כלבי ים בצלילות שלה והיא נשמעת כמותם..

זוהר ועומר לוקחים יחד שיעורי

איגרוף
דווקא נחמד
לא
עומר בטוח חושב שזה שקסי, נכון עומר

darling2

New member
../images/Emo4.gif

איגרוף זה לא. אבל די עם ההתנצחויות האלה, אם משהו לא נראה לכם, תגידו אל תגיבו בילדותיות. אוף, נמאס לי כבר, באמת! עכשיו אני מאוכזבת!

../images/Emo12.gif

טוב אולי אני הנאיבית אבל לא ראיתי בזה משהו לא ידידותי..
לא חשבתי שזה התנצחות או משהו.. סתם שרשור אייקונים כמו שיש תמיד ובכל פורום..
[למרות שזה לא מומלץ אבל אני גם ככה אוסרת עליכם יותר מדי דברים..
] אולי אני לא רואה כאן דברים מתחת לפני השטח
חבר'ה אני דורשת לספר לי הכל, אני סנילית, אני לא רואה דברים שלא מראים לי..

bזוהר

New member
דר:)

חחחחח ממש לקחת את זה למקום שלא חשבתי עליו-עדי צודקת מבחינתי:) ואם כבר מה שכתבת-אני ממש לא מבינה מזה קשור..ממה נמאס לך וממה את מאוכזבת?אם משו לא נראה לי אני אגיב עליו, זה לא צריך לאכזב אותך ומה בדיוק מעצבן פה?? שאני מגיבה על מה שמפריע לי? והאמת זה לא בדיוק הדרך שלי להגיב, אבל כשמתחילים בתגובה כזאת אני ממשיכה, הרי בהתחלה כתבתי פחות או יותר את מה שהפריע לי ויכלתי גם לקבל תגובה שונה, אני "זרמתי" עם התגובה שניתנה לי..."מצטערת" שאני בנאדם עם 'דם חם' ושאכפת לי ושאני לא יכולה שלא להגיב למה שמפריע לי אבל אני באמת לא רואה קשר להתנצחויות או חופש ביטוי או....

הלו.. מה זה המחנות האלה../images/Emo35.gif

|קליטהאיטית| אנחנו נקים לנו מושב קטנטן ונחיה כולנו יחד באחווה
טוב, נסחפנו.. ירושליים זה כאן
זה מזכיר לי את מערכון ה"כאן/ שם"
לא משנה, העצבות מחזירה אותי לגיל 4

למעלה