תזכורת

Fleddermaus

New member
תזכורת ../images/Emo13.gif ../images/Emo119.gif

(רק כדי שלא ישאלו אח"כ למה נמחק כאן, לצערי, שרשור שלם) "אין לפרסם בפורום תעמולה של ארגונים שאינם עולים בקנה אחד עם חוקת נוער יחד." לפרטים פנו לתקנון הפורום.

שפנפן

New member
זה ממש שמרני ומוגזם

לא תשים כאן שום הודעה שחולקת על חוקת מרצ יחד? מה זה משטר נאצי? ואם באנקי יפרסמו ערב על נושא מאוד מעניין? לא תתן להם לפרסם כי המפלגה שלך לא מאמינה בקומוניזם? זה נשמע לך תקין? לי לא.

Fleddermaus

New member
ההודעה הכילה מספר טלפון. ../images/Emo119.gif

אני חייב למחוק הודעות כאלו. אם לא היה מספר טלפון הייתי מסתפק באזהרה.

אז אסור לפרסם אירועים עם טלפון

או עם כוכב אדום? או מגן דוד כתום? לא הבנתי...

Fleddermaus

New member
לא, ../images/Emo119.gif

אסור לפרסם מספרי טלפון. בלי קשר, אסור לפרסם תעמולה של ארגונים שמצעם אינו עולה בקנה אחד עם נוער יחד. נכון, זה חוק מעט פשיסטי, אבל הוא בא לאחר תופעה די מעצבנת של אנשי ימין המפרסמים כאן תעמולה והזמנות להפגנות. הייתי שמח להשאיר את ההודעה, לאור הדיון המעניין שבא אחריה, אבל הדבר יהווה צביעות מצידי.

ψבלי מספרי טלפון

הודעה אחת היתה מטעם מק"י על דיון לקראת תחילת שנת הלימוד, בתחילת השבוע הבא ב"גדה השמאלית" בת"א. ההודעה האחרת, מטעם גוש שלום, קראה להפגנת הזדהות עם כפר פלסטיני קטן, שנכלל בתחום "ירושלים הגדולה" ותושביו הוכרזו כ"שוהים בלתי חוקיים", והנם מנותקים הן מירושלים המזרחית והן משאר חלקי הגדה, ותחילת שנת הלימודים של ילדיהם בעייתית. על שני הארועים ניתן לקרוא באתרי תנועות אלה.

ד ר ו ר 1

New member
אני שמח שאתה שומר על פרופורציות

שים לב, דור, מה אתה כותב. גם אם הדברים נכתבו כאיזושהי צורת התבטאות צינית, זה נראה לי חריג מפרופורציה. קודם כל, אם כבר עסקנו בחוקות [ואין דבר שאנחנו טובים בו יותר מאשר להתעסק עם חוקות
], אז מדובר על תקנון הפורום, ולא הנוער. יש מדיניות לפורום, והמדיניות שעמרי משתית רחוקה לראייתי מלהיות נאצית, שמרנית או אולי מוגזמת. אני מצטרף לביקורת - חומרי תעמולה מותרים לעלייה לפורום (במידה) אבל גם אם נרצה להעיר לעמרי או להאיר לו על משהו, יש דרך יותר ראויה, לתפיסתי, להגיד את זה. אושר
דרור

../images/Emo45.gif זה באמת היה מוגזם, דור

לשים א' בבנק"י? א'? הא' ההיסטורית של מפא"י? של בן גוריון? של בלי חרות ומק"י? haven't the communist people suffered enough?!

MarXer

New member
האם יש סעיף בחוקת נוער יחד/מרצ

שאומר "לא יפורסמו בפורום הודעות של תנועת הקו הציוני?" או האם יש ב"חוקת" נוער יחד רשימה שחורה של תנועות "מחוץ לחוק"? בכל מקרה, סיבה למחוק את הההודעות של כל התנועות הימניות האלו זה שהן לא קשורות לפורום ואף מנוגדות (אני מקווה) לעקרונותיה על נוער יחד/מרצ/מרצ/יחד. ואגב, מה הקטע עם חוקה? אתם מדינה? מה רע ב-"תקנון"?

למעלה