תזכורת שנייה!!!!!

תזכורת שנייה!!!!!

לכל הטטניקים. ביום רביעי הבא. יש לכם ערב פתיחה למסלול ההכשרה להדרכה. בתוכנית: 1. הסבר על מסלול ההכשרה להדרכה. 2. הכרות עם צוות ט' ומטרותיו. 2. ערב מהנה שהכינו לכבודכם חברי השכבה הבוגרת בצוות ט'. 3. הרמת כוסית (פטל) לכבוד פתיחת מסלול ההכשרה. אני מזכיר שוב. בתאריכים ה 13-14 לינואר, יערך הסמינר הראשון להדרכה בקיבוץ רביבים. ההרשמה לסמינר נסגרת ביום שבת הבא אז אם יש משהוא שעוד לא נרשם שימהר. התשלום הוא על סך 80 ש"ח בצ'ק בלבד לפקודת מ.מ.הר-אדר. ושוב..... להשתתפתכם במסלול ההכשרה יש חלק משמעותי מאוד בתפקידים אותם תוכלו לקחת במהלך השנים הבאות במחנה. לכן אני ממליץ בחום לפנות את התאריכים הקרובים ולבוא לשמוע על התהליך שכולכם הולכים לעבור. גם מי שברגע זה בטוח שהוא לא רוצה או לא מתאים להדרכה. מיותר להגיד גם כמה התהליך הזה הולך להשפיע עליכם כשכבה אבל פה אני כבר אתן לחברה שעברו את זה בשנים האחרונות להסביר לכם. אז נתראה ביום ד, במחנה!

ולמד"צים!!!!!!

יש לנו תאריך חדש לכיף מדצים. מדובר על יום ב' הבא ה 9.1.05 בשעה 19:00. בתוכנית: יציאה לבאולינג וארוחה במסעדה מפוארת (ציון הקטן). בכל מקרה, אני מבקש מכולכם, בשביל שזה באמת יהיה כיף מדצ"ים ולא כיף מד"צ, פנו את התאריך הזה בלו"ז שלכם. הגיע הזמן שנצא כולנו ביחד לעשות כיף איפה שהוא. וחוץ מזה זה מגיע לכם וחבל שתפספסו את זה עוד הפעם. אם יש מישהו שלא יכול להגיע, אנא תודיעו לנו בהקדם שנוכל להערך למספר המשתתפים הנכון. ושיהיה בתאבון

ולכל השאר!!!!!! (וגם למד"צים)

בים ראשון הקרוה, ה 1.1.05 בשעה 17:30 יוצא מרוץ הלפיד הישובי. אנחנו צריכים הרבה עזרה ביום הזה ולכן, כל מי שיכול לבוא באותו יום אנא הודיעו לעדי בן-נון על מנת שהוא יוכל להכניס אתכם לרשימת העוזרים. חשוב מאוד: בשעה 16:45 יערך במחנה תדריך לכל מי שעוזר. התדריך הזה הוא חובה ולכן מדצ"ים חייבים להגיע אליו וגם כל מי שרץ איתם. אז פנו לעדי רק אם אתם יכולים לבוא בשעה 16:45. חוץ מזה, שיהיה לכולנו חגו אורים שמח ושיהיה לכם הרבה ריבה בסופגניות!!!

למעלה