תזכורת -ציוד עפק במבצע חורף

תזכורת -ציוד עפק במבצע חורף ../images/Emo91.gif

לחברים שלום, מצורפת תמונה של אמיר שלום בסוף גרירה (בצד ימין מעל השדה הירוק)ועוד מספר תמונות בהמשך. התמונות צולמו במסגרת פעילות גרירה של בי"ס שמיים בדרום. זו גם ההוכחה ליכולת שיתוף פעולה פורה בין גלשנים למצנחים (מה שחסר מאוד בארצנו). חברת עפקו (APCO) יצאה במבצע חורף של 20% הנחה על רוב סוגי החופות, רתמות ורזרבים. כמו כן הגיעו נעלי רחיפה תוצרת HANWAG. לברורים ומחירים עדכניים ניתן לפנות אלינו בטלפון או באימייל. 223221 - 052 / 8658010 - 09
[email protected] חדשות ועידכונים לגבי פעילויות שותפות ומבצעים ניתן לקבל באתר הבית שלנו (קישור מצורף למטה). איתי לנואל שמיים מצנחי רחיפה.

רכב האיסוף והתודות.

אמיר ואני מדברים הרבה זמן על נושא שיתוף הפעולה בין גלשנים למצנחים בארץ ועל שיתוף פעולה אישי בנינו, וסוף סוף זה גם קורה. זה קרה גם בספטמבר 2000 כאשר חגית ואני שברנו (שוב) את שיא המרחק הישראלי בטיסת טנדם, אך בטיסה ההיא לא היינו על אותו תדר במכשיר הקשר ולאחר החלפת ברכות ו-3 טרמיקות נפרדו דרכינו. שיתוף פעולה מסוג זה מצריך סבלנות אדירה ורצון אז מצד הגולש/ים (אמיר במקרה שלנו) אשר נאלץ כמעט תמיד לחכות לחכות ולחכות עקב הפרשי המהירויות האדירים בין שני כלי הטייס. שיתוף הפעולה בתוך הטרמיקות עצמן הוא פשוט וקל כל עוד הטייסים מבינים את "מגבלות" הכלי והטייס איתו הם משתפים פעולה. ברצוני להודות לאמיר אשר מלבד הסבלנות גם "שפך" לתוך אוזני במהלך הטיסה חלק מנסיון הטיסה שלו באזור זה (נסיון יוצא דופן והיחיד במינו בארצנו). וכמובן איך אפשר בלי קרן פיטוסי הנהדרת (צוות הקרקע של אמיר), אשר נסעה בקצב "שלי" תמכה ועודדה את שנינו וכמובן דאגה לאיסוף הזריז (למרות שאמיר המשיך לטוס). קרן עשתה בעבר קורס מצנחי רחיפה ואולי זה הזמן והמקום להזכיר לה שעדיין ניתן לחזור ולטוס ולא רק לנהוג. בתקווה לעוד הרבה טרמיקות משותפות איתי לנואל שמיים מצנחי רחיפה.

למעלה