תזכורת על טלי

תזכורת על טלי

טלי היא שחקנית!!!
(כן כן תאמינו או לא!
) טוב אז זאת הייתה תזכורת על גברת שרון שבקרוב תשתתף בתוכנית חדשה בה היא תשחק את "סבתא מיכל"!!! ושרשור זה נפתח עקב שיעמום של נערה מתבגרת(אפשר לכתוב ספר כזה
) וחוסר מעשה כי חוץ מעוד הודעה הזויה ומרתקת של לירון שומם פה! טוב אז זאת הפתיחה אבל איך אפשר שבלי איזה שהוא דיון בנושא "תזכורות על טלי"?!
אז מה אתן בעצם חושבות על כל התזכורות האלה?
נראה לכן שיש כזה דבר תזכורות מיותרות?
מה התזכורת על טלי שהכי הצחיקה אתכן ולמה?
מה התזכורת על טלי שהכי עיצבנה אתכן ולמה?
אם ו...תיהיו מפורסמות!(למרות שכבר יש פה כמה סלב בהכחשה
) האם הייתן רוצות שיזכירו אתכן בראיונות של אנשים שבכלל לא קשורים אליכן???
האם נראה לכן שבשלב מסויים יפסיקו לערב את טלי בראיונות של עפר ולהפך? אם כן מתי זה כבר יקרה?!אם לא... למה? ואם הייתן טלי...(או כל סלב אחר) כי טלי יש רק אחת
הייתן יוצאות עם עפר?
(
)
אחרי שיצאן עם עפר הייתן מתעצבנות שדוחפים אותו לכל חור ולכל דבר שקשור אליכן?
האם הייתן מתעצבנות מכל מיני תזכורות למיניהן שיש עליכן בצהובונים ירוקונים ואדומונים שונים?
נראה לכן שעוד יכול להיות שתיהיו סלב שיזכירו בכל חור?
האם הייתן רוצות שזה יקרה ושתיזכרו בכל חור?
מה אתן מסוגלות לעשות בשביל תזכורת קטנה שכתובה בלבן על נייר (לבן)וכתב פצפון? זהו
יאללה לענות!

היי!אז זאת לא טלי../images/Emo3.gif../images/Emo80.gif

כבר אמרתי שאני חבולה היום?
ואני עונה רק בגלל שמשעמם לי... אז מה אתן בעצם חושבות על כל התזכורות האלה?זה נחמד..זה במקום כתבת שער..כי הרי גם לזה וגם לזה יהיה את אותה ההתיחסות.. נראה לכן שיש כזה דבר תזכורות מיותרות?לא..כל פעם שמדברים עלייך זה טוב.. מה התזכורת על טלי שהכי הצחיקה אתכן ולמה?שהראו את התמונה שלה במקום את של הפוסטמה הזאת מהשיר שלנו...אה!וזאת שהראו אותה עם החולצה על הראש.. מה התזכורת על טלי שהכי עיצבנה אתכן ולמה?לא חושבת שהייתה כאזו.. אם ו...תיהיו מפורסמות!(למרות שכבר יש פה כמה סלב בהכחשה) האם הייתן רוצות שיזכירו אתכן בראיונות של אנשים שבכלל לא קשורים אליכן???כן..אולי..הז יהיה נחמד
אני חושבת
האם נראה לכן שבשלב מסויים יפסיקו לערב את טלי בראיונות של עפר ולהפך? אם כן מתי זה כבר יקרה?!אם לא... למה?לא..הז בחיים אל יקרה..למה?ככה..תשאלו את דודו מהום סנטר! ואם הייתן טלי...(או כל סלב אחר) כי טלי יש רק אחת הייתן יוצאות עם עפר?באאארור!עפר שליטע בע"מ!תעשה לי גמדים קטנים!() אחרי שיצאן עם עפר הייתן מתעצבנות שדוחפים אותו לכל חור ולכל דבר שקשור אליכן?כן...
האם הייתן מתעצבנות מכל מיני תזכורות למיניהן שיש עליכן בצהובונים ירוקונים ואדומונים שונים?לא
נראה לכן שעוד יכול להיות שתיהיו סלב שיזכירו בכל חור?יש מצב
האם הייתן רוצות שזה יקרה ושתיזכרו בכל חור?כן
:-} מה אתן מסוגלות לעשות בשביל תזכורת קטנה שכתובה בלבן על נייר (לבן)וכתב פצפון?ללמוד משחק 3 שנים..להתפרסם..ואז שיכתבו עליי מה שהם רוצים..

אני לא טלי ואני גם לא אהיה לעולם../images/Emo3.gif

אני סתם ילדה חסרת חיים שרוצה לפתוח שרשור בפורום

נראה לי שפספסתי את הקונטקסט

להודעה ההזויה הזו. אבל השאלון ארוך והמלאכה מרובה, אז אקפוץ ישר למים: אז מה אתן בעצם חושבות על כל התזכורות האלה? מה, כאילו שמזכירים בפורום או שמזכירים אותה בכתבה על או ראיון עם מישהו אחר? נראה לכן שיש כזה דבר תזכורות מיותרות? כן. לכל אחד יש את הדברים שהוא לא היה רוצה לראות את השם שלו בסמוך אליהם. למשל, דברים דבילים. או דברים שהוא לא מאמין בהם. וזה נכון גם לגבי שמות של אנשים אחרים שאתה מעריך או אוהב. מה התזכורת על טלי שהכי הצחיקה אתכן ולמה? לא זוכרת כל-כך תזכורות. מה התזכורת על טלי שהכי עיצבנה אתכן ולמה? כנ"ל אם ו...תיהיו מפורסמות!(למרות שכבר יש פה כמה סלב בהכחשה) האם הייתן רוצות שיזכירו אתכן בראיונות של אנשים שבכלל לא קשורים אליכן??? תלוי מי ובאיזה הקשר. אם מישהו שאני מאד מעריכה יזכיר אותי בקונטקסט חיובי אני אהיה בשמיים. אם מישהו שאני מאד לא מעריכה יזכיר אותי, או שמישהו שאני מעריכה יגיד שהוא חושב שאני זבל, אז לא. ואם סתם הכתב יעלה אותי בתור דוגמא למשהו, אז אם היא תהיה דוגמא טובה ואני מאמינה שיש בכל זאת איזשהו קשר, אז נראה לי שזה דווקא טוב. האם נראה לכן שבשלב מסויים יפסיקו לערב את טלי בראיונות של עפר ולהפך? אם כן מתי זה כבר יקרה?!אם לא... למה? כן, יש סיכוי שזה יקרה, אבל הרבה בני זוג יצטרכו לעבור בירדן (או לא כל-כך הרבה בני זוג, אבל חתונה וילדים אולי). וגם אולי אם מישהו מהם כבר לא יהיה מפורסם באיזשהו שלב אז לא ירגישו צורך להזכיר אותו יותר בראיונות של השני. ואולי כשהם יהיו זקנים. למרות שמי יודע. התקשורת לא מרפה בכזאת קלות. ואם הייתן טלי...(או כל סלב אחר) כי טלי יש רק אחת הייתן יוצאות עם עפר?() איך אמורים לענות על שאלה כזאת? כאילו, כן, הוא נראה חמוד מבחינה חיצונית ומהמעט שהתרשמתי. אבל קשה לדעת איך הוא מקרוב. ומה אני יודעת איך זה להיות טלי? בקושי אני יודעת איך זה להיות חמוטל (גם עם זה תחזרו אלי עוד 50 שנה, אולי אני אדע יותר) אחרי שיצאתן עם עפר הייתן מתעצבנות שדוחפים אותו לכל חור ולכל דבר שקשור אליכן? כן, גם בלי להיות טלי. זו תופעה מקוממת. האם הייתן מתעצבנות מכל מיני תזכורות למיניהן שיש עליכן בצהובונים ירוקונים ואדומונים שונים? כן ולא. כן, כי זה לא נעים ולפעמים הם מנפחים דברים ומותחים את האמת או אפילו משקרים במצח נחושה. מצד שני, מה לעשות ש-it comes with the territory, מי שנהיה מפורסם בגלל האמנות שלו, במיוחד בתחום כמו משחק, ובמיוחד אם הוא השתתף בז'אנר פופולרי כגון טלנובלות, צריך לדעת לצפות לתופעות כאלה. כמה שנאמר - מי שהולך לישון עם כלבים, שלא יתפלא אם הוא מתעורר עם קרציות. נראה לכן שעוד יכול להיות שתיהיו סלב שיזכירו בכל חור? בכתיבה יש הרבה פחות תופעות של סלבריטאיות מאשר במשחק או שירה, אז גם אם אהיה ממש מפורסמת כמו שאני רוצה, לא נראה לי שזה יהיה בכלל על אותה סקאלה. האם הייתן רוצות שזה יקרה ושתיזכרו בכל חור? לא בכל חור. אבל הייתי שמחה להכרה. מה אתן מסוגלות לעשות בשביל תזכורת קטנה שכתובה בלבן על נייר (לבן)וכתב פצפון? משכב בהמה
ברצינות, את עבודתי נאמנה ואולי קצת יחסי ציבור. אבל אני קצת תמימה בקטעים האלה.

הוא משפט מוכר באנגלית

ואני כותבת כל מיני דברים - סיפורים קצרים, תסריטים, שירים, הבלוג שבחתימה שלי (סליחה. סליחה. מצטערת. תיקון. החתולה שלי כותבת אותו.)

אה אוקי../images/Emo9.gif

ויפה יפה שיהיה לך בהצלחה
ונלך לראות עד כמה החתולה שלך מוכשרת

שירוש1989

New member
../images/Emo3.gif

אז מה אתן בעצם חושבות על כל התזכורות האלה? יבש פה אז למה לא
נראה לכן שיש כזה דבר תזכורות מיותרות? יש פרטים מיותרים, אבל תזכורות לא מיותרות כי שוב, יבש פה
סתם לא יודעת מה התזכורת על טלי שהכי הצחיקה אתכן ולמה? התמונות של לירונה עם החייזרים.. אבל יותר בגלל לירונה
מה התזכורת על טלי שהכי עיצבנה אתכן ולמה? ההיא עם הבוחן עם עפר למשל אם ו...תיהיו מפורסמות!(למרות שכבר יש פה כמה סלב בהכחשה) האם הייתן רוצות שיזכירו אתכן בראיונות של אנשים שבכלל לא קשורים אליכן??? מז"א?
האם נראה לכן שבשלב מסויים יפסיקו לערב את טלי בראיונות של עפר ולהפך? לא
אם כן מתי זה כבר יקרה?!אם לא... למה? לאדעת ואם הייתן טלי...(או כל סלב אחר) כי טלי יש רק אחת הייתן יוצאות עם עפר?() מה הקשר טלי לבנאדם? ולא יודעת אם הייתי יוצאת איתו. אחרי שיצאן עם עפר הייתן מתעצבנות שדוחפים אותו לכל חור ולכל דבר שקשור אליכן? אהה אז בגלל זה
אממ תלוי איך וכמה האם הייתן מתעצבנות מכל מיני תזכורות למיניהן שיש עליכן בצהובונים ירוקונים ואדומונים שונים? מה זה ירוק ואדום? חברה של דלק? נראה לכן שעוד יכול להיות שתיהיו סלב שיזכירו בכל חור? לך תדע... האם הייתן רוצות שזה יקרה ושתיזכרו בכל חור?כן אבל בצורה חיובית מה אתן מסוגלות לעשות בשביל תזכורת קטנה שכתובה בלבן על נייר (לבן)וכתב פצפון? האמת זה כבר קרה כמה פעמים וזה תלוי במשמעות של זה זהויאללה לענות!

תזכירו לי מי זאת טלי?../images/Emo3.gif

אז מה אתן בעצם חושבות על כל התזכורות האלה? שנחמד לקבל אותן כי זו בחורה שלא מעוררת סנסציות כמו נשאממיות* למיניהן, אז נחמד לשמוע עליה מידי פעם. חוץ מזה שהרבה פעמים זה בהקשר טוב, שהיא מקבלת כל מיני מחמאות, שזה מעולה. נראה לכן שיש כזה דבר תזכורות מיותרות? כן. נגיד, הרבה מהפעמים שמזכירים אותה כשכותבים על עפר בלי מטרה אמיתית... למשל השאלון הזה שכתבו עליו פה. מה התזכורת על טלי שהכי הצחיקה אתכן ולמה? החולצה על הראש
אה והיציאות של שורטי, איך אפשר לשכוח? "אם את רואה את זה, הוא אמר את זה לא אני!" מה התזכורת על טלי שהכי עיצבנה אתכן ולמה? וואי, אני זוכרת שהתעצבנתי שקראו לאילן "האקססורי החדש של טלי" או משהו בסגנון, זה היה כ"כ, כ"כ טיפשי. טוב שלא כתבו שהיא קנתה אותו במבצע סופעונה וזהו. אם ו...תיהיו מפורסמות!(למרות שכבר יש פה כמה סלב בהכחשה) האם הייתן רוצות שיזכירו אתכן בראיונות של אנשים שבכלל לא קשורים אליכן??? מן הסתם תלוי בסוג האזכור... אם זה מחמאות מאנשים אז למה לא
מדצ שני לא הייתי רוצה שיזכירו אותי בהקשר של אקס, ע"ע עפר, באופן קבוע. באיזשהו שלב זה נמאס. האם נראה לכן שבשלב מסויים יפסיקו לערב את טלי בראיונות של עפר ולהפך? אם כן מתי זה כבר יקרה?!אם לא... למה? אממ בעקרון אני מסכימה עם מה שחמוטל אמרה... אבל אז אני חושבת על אנג'לינה ג'ולי, שלא משנה כמה שנים עברו מאז, עדיין מידי פעם מזכירים את ג'וני לי מילר, ואני מניחה שזה בגלל שזה היה רומן-עם-סלב ראשון שלה [נראה לי ראשון
]... ועפר היה אותו דבר בשביל טלי. מה שכן אני מקווה שיפסיקו. אפילו שנחמד לשמוע את כל המחמאות שיש לו להעריף עליה, זה כבר נמאס ששואלים אותו עליה כל פעם. ואם הייתן טלי...(או כל סלב אחר) כי טלי יש רק אחת הייתן יוצאות עם עפר?() לא יודעת... וזה לא קשור לאם הייתי טלי או לא, אני פשוט לא מכירה אותו. אם זה בקטע של הייתי יוצאת איתו למרות מה שיגידו? אני חושבת שהייתי הולכת בדרך של טלי בקטע הזה... "הלכתי עם הלב שלי למרות שכל האורות האדומים היו דלוקים". אחרי שיצאן עם עפר הייתן מתעצבנות שדוחפים אותו לכל חור ולכל דבר שקשור אליכן? כן. כי מהצד אני מתעצבנת, אני מניחה שכשאת בתוך זה, זה זה אפילו יותר מעצבן. האם הייתן מתעצבנות מכל מיני תזכורות למיניהן שיש עליכן בצהובונים ירוקונים ואדומונים שונים? בא עם המקצוע, אז מי אני שאתעצבן? אבל אני מניחה שהיה מעצבן אותי אם היו כותבים דברים לא נכונים [או נכונים אבל מוגזמים], או הם היו נכנסים יותר מידי לפרטים... מפורסם או לא, זה פשוט לא הגיוני שבנאדם לא יוכל לשבת עם חבר בבית קפה בלי שעשרים צלמים יצלמו אותו, ולמחרת כבר ידביקו לו רומן עם אותו אדם. נראה לכן שעוד יכול להיות שתיהיו סלב שיזכירו בכל חור?
רק אני... האם הייתן רוצות שזה יקרה ושתיזכרו בכל חור? ממש לא. אני מאלה שרוצים צומי אבל בורחים ברגע שהם מקבלים אותו, אז ממש לא הייתי מסתדרת ונהנית מזה. מה אתן מסוגלות לעשות בשביל תזכורת קטנה שכתובה בלבן על נייר (לבן)וכתב פצפון? אם הצלחתי לקבל אזכורים ותמונות גם בלי לעשות כלום, למה להתחיל להתאמץ?
אבל מן הסתם זה גם תלוי באיזה הקשר התזכורת... אם זה משהו שחשוב לי, שעבדתי בשבילו, הייתי עושה הרבה כדי לקבל קרדיט עליו. * אוקיי, נכון זה לגמרי נשמע כמו כינוי החיבה של יודה ונינט? הנשמה שלו + המאמי שלה...

תזכירו?../images/Emo12.gif

אני בן אדם מפוצל אבל לא צריך להגיד תזכירו
"אני מאלה שרוצים צומי אבל בורחים ברגע שהם מקבלים אותו"

אמממ תודה גברת ים ../images/Emo3.gif

ונענה כי אני בעד "מה ששנוא עלייך תעשה לחברך"
אז מה אתן בעצם חושבות על כל התזכורות האלה? אני חושבת שזה תצאת לוואי של הפורום. אם הוא לא היה קיים לא היו תזכורות לא? רובן דיי מועילות בהתחשב בעובדה שהגברת שלשמה הוקם הפורום בקושי נושא פה (נושא איכותי ומקדם ולכן התזכורות האלה דיי מזכירות למה בגדול הגענו לפה
נראה לכן שיש כזה דבר תזכורות מיותרות? אמממ "תזכורות מיותרות" אפשר להגיד שכל הפורום הזה מיותר לא? זה תלוי איך מגדירים את זה. אם התזכורת לא מועילה אז היא בטח מצחיקה והומור הוא אף פעם לא מיותר ככה ש...
מה התזכורת על טלי שהכי הצחיקה אתכן ולמה? "טלי מככבת באגדת דשא" ותמונה של טלי במקום יעל שרוני. אותי זה הצחיק נו...
מה התזכורת על טלי שהכי עיצבנה אתכן ולמה? החולצה על הפנים... עד שיש תמונה חדשה רואים חולצה. מילא היתה שמה בגד ים
אהה וגם הזה שהגדירו את עפר כאקס מיתולגי ואמרו שאפילו היא לא הצליחה להחזיק אותו במחויבות.:-{ כאילו מי אתם שתחליטו מה היה שם. אולי היא זרקה אותו?
אם ו...תיהיו מפורסמות!(למרות שכבר יש פה כמה סלב בהכחשה) האם הייתן רוצות שיזכירו אתכן בראיונות של אנשים שבכלל לא קשורים אליכן??? אני מפורסמת
כבר יש לי מעריצים, ואני אפילו מחלקת חתימות פה ושם כשממש מתחננים. בקרוב האתר שלי נפתח
ולא נראה לי כל כך שיפריע לי כי אני לא קוראת ראינות. אז אתם מכירים את הרפליקה, מה שאת הלא יודע לא מזיז לך... (טוב נו שיניתי אותה לטובתי תתבעו אותי
) האם נראה לכן שבשלב מסויים יפסיקו לערב את טלי בראיונות של עפר ולהפך? אם כן מתי זה כבר יקרה?!אם לא... למה? א' זה כבר פחות נפוץ, בעיקר בגלל העובדה שזה לא כל כך מעניין וב' כי השניים האלה לא באמת עושים משהו דרסטי בתחום הרומנטי בנפרד. עובדה שזה חזר כשעלה כל סיפור אילן. בטח כשטלי תתחתן יזכרו בזה. מעבר לכך לא נראה לי שזה ישכח לגמריי כי ביננו הם דיי משעממים בלי זה
מבחינה רכילותית. ואם הייתן טלי...(או כל סלב אחר) כי טלי יש רק אחת הייתן יוצאות עם עפר?() גם אם לא הייתי טלי או כל סלב אחר הייתי עושה אמממ סליחה יוצאת איתו
רק חבל ש...
אני כנראה לא אספיק אחרי שיצאן עם עפר הייתן מתעצבנות שדוחפים אותו לכל חור ולכל דבר שקשור אליכן? אם הייתי יוצאת איתו לא הייתי נותנת לו ללכת ככה שהשאלה לא רלוונטית לגביי
האם הייתן מתעצבנות מכל מיני תזכורות למיניהן שיש עליכן בצהובונים ירוקונים ואדומונים שונים? נראה לי שלא. זה חלק מהכיף שבמקצוע. כל עוד זה בגדר הטעם הטוב כן? זה נחמד. אפילו לקרוא ראיון של עצמך ולראות שחוץ מהשם שלך את הכל שינו
וגם זה לא תמיד (טלי שרוני לדוגמא) נראה לי שזה קשור בעובדה שאני שמה זין על כולם לא?
נראה לכן שעוד יכול להיות שתיהיו סלב שיזכירו בכל חור? אממ לא. לא בכל חור
האם הייתן רוצות שזה יקרה ושתיזכרו בכל חור? איזה שאלה אינטיליגנטית
לא לא הייתי רוצה. למען האמת אין לי שום חלום להיות מפורסמת. מי צריך את כל הילדים המעצבנים האלה שחושבים שאם הם רכשו יומן שלך ב40 שקל הם קנו את נשמתך ?
שונאת ילדות פקאצות צווחניות. והן בטח גם היו שונאות אותי בחזרה
מה אתן מסוגלות לעשות בשביל תזכורת קטנה שכתובה בלבן על נייר (לבן)וכתב פצפון? אממ למען האמת כתבו עליי כשנולדתי. הייתי סורקת לכן אבל אין לי סורק בבי"ב, אז בהזדמנות. הנוסח היה "לראובן בר יותם נולדה נכדה שניה מבתו רחל....בלה בלה בלה" לא זוכרת תהמשך. אהה ואגב ראיינו אותי בערוץ 22 אז מי שחושב שהוא מכיר אותי זה בטח משם

את גברת ה- י ם

עם רווחים נעה באמת דוקא ממך ציפיתי להבין חוץ מזה שטלי גנבה גם לי את התינוקת ("תינוקת המריבה") זה בסדר כולנו סולחים לה.... אולי כשהיא תחליט שקוראחם לה לירון אני יתחיל להתעצבן אבל עד אז..

בשמחה../images/Emo3.gif

את מאלה שכבר סלב
"מי צריך את כל הילדים המעצבנים האלה שחושבים שאם הם רכשו יומן שלך ב40 שקל הם קנו את נשמתך"
אז אל תוציאי יומן

למעלה