תזכורת ספוילרים -
היו כאן כמה הודעות שנמחקו בכמה הימים האחרונים - ועוד כמה שלא נמחקו - ורק רציתי להזכיר לכם: ספוילרים הם הודעות הכוללות אינפורמציה מהסדרה, בעיקר עלילות עתידיות, שעדיין לא שודרו בארץ. ישנם גולשים רבים בפורום שלא מעוניינים לדעת מה יקרה בעתיד של הסדרה, ונהנים להיות מופתעים מהעלילות. אנא התחשבו בהם בזמן כתיבת הודעות כאן בפורום. אין שום מניעה בכתיבת ספוילרים בפורום - אבל זכרו תמיד להוסיף את הסימן
או המילה "ספוילר" בכותרת ההודעה, ובכל מקרה אל תכתבו את הספוילר בכותרת ההודעה. אין שום טעם לכתוב: "ספוילר - אמבר שוכבת עם דיקן בשבוע הבא" (
נרא לכם?) אפשר לכתוב בכותרת ההודעה משפט כללי שלא רומז כלום: "ספוילר: עלילה חדשה לאמבר". אסור לכתוב בכותרת מה העלילה, או אם שחקן מסויים עוזב או מצטרף לסדרה. למקרים שבהם יש חדשות של ליהוקים - אפשר לכתוב: "ספוילר: דמות חדשה" או "ספוילר: דמות מהעבר חוזרת". מי שירצה לדעת מי הדמות יקרא. מי שלא - לא. וכותרות כאלו הן כל כך כלליות שהם לא ממש מפריעות למי שלא רוצה לדעת את העתיד. תמונות מהעתיד של הסדרה - גם הן ספוילרים. אל תוסיפו תמונת ספוילר להודעה שהכותרת שלה לא כוללת אזהרת ספוילר. אם אתם ממש אוהבים ספוילרים ומתים לדבר עליהם ללא הפרעה - אתם תמיד מוזמנים אל האתר, שם אין שום בעיה בדיבור על ספוילרים כי כל האתר הוא ספוילר אחד גדול...
עוד עניין קטנטן - לגבי מחיקות של הודעות עם ספוילרים. ככלל אני מעדיף שלא למחוק אף הודעה, אבל לפעמים אין ברירה. הודעות שבהן ספוילרים בכותרת, או הודעות עם תמונה ללא אזהרה בכותרת - יימחקו. הודעות הכוללות ספוילרים ללא אזהרת ספוילר בכותרת עשויות להמחק אף הן. אני מצטער אם ההודעה יצאה מפורטת מדי - אבל אחרי כמה מקרים בשבוע האחרון חשוב לי להזכיר לכם את הנושא הזה, אז אנא קראו את ההודעה וסמנו
כתגובה.
היו כאן כמה הודעות שנמחקו בכמה הימים האחרונים - ועוד כמה שלא נמחקו - ורק רציתי להזכיר לכם: ספוילרים הם הודעות הכוללות אינפורמציה מהסדרה, בעיקר עלילות עתידיות, שעדיין לא שודרו בארץ. ישנם גולשים רבים בפורום שלא מעוניינים לדעת מה יקרה בעתיד של הסדרה, ונהנים להיות מופתעים מהעלילות. אנא התחשבו בהם בזמן כתיבת הודעות כאן בפורום. אין שום מניעה בכתיבת ספוילרים בפורום - אבל זכרו תמיד להוסיף את הסימן