תזכורת לשמשון ברלב ולחבריו בעגודה

תזכורת לשמשון ברלב ולחבריו בעגודה

שלום חברים לאחרונה הציפו אותי פניות רבות בקשר להמלצות על בתי ספר לרחיפה המופיעות כאן בפורום של רוני לזר, כאשר מי מהמשתתפים שואל על בית ספר לרחיפה, ומיד קופצים שמיים ועגור ומציעים את עצמם, בעוד סיתוונית חרישית ולא מציעה את עצמה. אין בכוונתי לפסול אף אחד מהם. אני חש ידידות מה למדריך של אחד מהם. אני לא יכול להתעלם, מאידך, מהעובדה שבעבר הלא רחוק לא פסקו ההשמצות נגד סיתוונית ונגדי אישית. דברים השתנו מאז. עובדות חדשות נוצרו בענף הרחיפה בישראל וכמעט באופן קבוע צצים כל מיני *שואלים-מתעניינים* חדשים בפורום הזה המבקשים המלצות על בתי ספר לרחיפה. לי דרך אגב, יש תחושה שהפניות הללו מפוברקות ומשמשות אמתלה לפירסום בפורום. לאחרונה עברתי על ההודעות הקשורות בכך בפורום הזה ובראייה לאחור, הדברים שכתבתי במענה לשמשון ברלב על כך שהוא פסל את סיתוונית תוך נימוקי האנרכיה שלו, הם המתאימים ביותר כדי לבטא את **האותנטיות** של כל אותם ממליצים נלהבים, על בתי הספר שהעעגודה הסמיכה בזמנו. מועדון סיתוונית שם לו למטרה לקדם את ספורט הרחיפה בישראל, ולשם כך מוכנים אצלנו לכל דבר, כולל השקעה בחניכים. הדרך שלנו לקדם את המודעות לספורט ולשוות לו דימוי חיובי, היא באמצעות מעשים וקביעת סטנדרטים של תכנים ושיטות הדרכה שאינם מוכרים כאן. השכר לו אנו מצפים בתמורה, הינו סיפוק והנאה מעצם העיסוק בכך. אני מביא כאן את התשובה שעניתי לשמשון על הפסילה שהוא פסל את סיתוונית בזמנו, ומקווה שעד כה, הוא הספיק להבין שגרם עוול לעצמו ולדימוי של הספורט, בדרך ההתבטאות הנקט. להלן הדברים: לשמשון בר לב שלום רב צר לי על הדברים שאתה כותב. הדברים לא רק שאינם נכונים, הם מגמתיים, מביעים חד צדדיות ובעיקר נודף מהם ריח רע של אנטי ספורט. אתה יודע שמשון, המילה ספורט באנגלית מקבילה כמעט ל - Spirit, וכמובן הכוונה לרוח, רוח ספורטיבית. אני יודע ידוע היטב עד כמה אתה מבכה את אובדן האגודה. אין מה לעשות. לדעתי הדברים קרו בגלל הגישה הלא ספורטיבית הזו שאתה מציג ומייצג כאן בדברים שאתה כותב. נכון שהאגודה בזמנו הסמיכה "רק" את הגופים שהזכרת, אך אבוי, מה בדיוק המעמד שלהם היום ? ומה הם שווים מבחינה מקצועית ? אנו בסיתוונית נמשיך לעשות הכל כדי לקדם את ספורט מצנחי הרחיפה בישראל. אנו נשאף לאחווה בין כל המרחפים בקהילייה המצומצמת שלנו, וננסה בכל המשאבים העומדים לרשותינו להרים את רמת העיסוק ברחיפה בישראל, על ידי שימוש בתכנים ובשיטות שאינם מוכרים לך ולאלה שהיזכרת כ"מוסמכים על ידי האגודה בלבד". לא אפרט כאן היכן טעית בראיה המקצועית ובדברים שכתבת באופן מרומז כנגד סיתוונית, אומר רק את זאת, המשקל או הערך בשעות טיסה ברחיפה של אלה שממשיכים להשרות אווירה עכורה בפורומים, ומגרשים מתעניינים חדשים באופן הזה, ובכן ההמשקל בשעות טיסה שלכם שואף לאפס. ומבחינתי לא תרמתם שום דבר לקידום הספורט מלבד האווירה העכורה שאתם מביאים איתכם. אצלנו בסיתוונית, אוהבים לעשות. אנחנו לא עסוקים בדיבורים. אצלנו העיקר הוא לטוס ולהינות מרחיפה במצנחים. כי יש בזה קסם המוכר אך ורק לאלה שעסוקים בלטוס ולא בלדבר. חג שמח שימי הנגבי

יאיר56

New member
אין כמו שימי

שמי יאיר, מנהל שיווק בחברה בתחום הביגוד. להלן סיפור אמין לחלוטין שסיפרה לי אחת מעובדותיי – בחורה מקסימה ואמינה לחלוטין, מקרה של הטרדה מינית קשה שעברה במצנח רחיפה: הסיפור טושטש ע"מ לא לחשוף את הבחורה ולגרום ל"שימי" "המדריך" לפגוע בה. הבחורה –שגית(שם בדוי), קיבלה מתנה – מצנח רחיפה עם מדריך – להפתעתה המדריך – שימי שמו – שלח לה ידיים לתוך החולצה, ליקק את אצבעותיה ועוד ועוד... קשה לתאר – כמעט אונס. דברים שגרמו לה לבכות רק מלהיזכר באותם דברים. כל זה כשהם באוויר והיא כבולה, מפוחדת, נתונה לחסדיו ואינה יכולה לעשות דבר. כשהבין ששגית לא משתפת פעולה הוא נחת באגרסיביות תוך כדי שהוא גורר אותה על האדמה. מכיוון ששגית אינה מעוניינת להתלונן מתוך פחד ממנו – הבחור איים עליה קשות !! שם הבחור הוא שימי הנגבי והחברה שלו נקראית סיתוונית. http://www.sitvanit.com/ מספר הפלאפון שלו מופיע באתר. אין הרבה מה לעשות עם אנשים כאלו – רק לפרסם במייל את סיפורם המכוער!! עם הרבה כאב אשמח שתעשו משהו!! בטוח שיש עוד בנות שנפגעו !!

למעלה