תזכורת לכולם!!!!!

תזכורת לכולם!!!!!

מהיום! השידור החוזר בלילה מתחיל בשעה 1:55 בלילה ולא ב1:30 צפיה נעימה
(אם תצליחו להשאר ערים
)

עליזה 63

New member
עכשיו רוצה להגיד

בפה מלא העונה הזאת משעממת פחד חבל"ז. באפו רשמי משעמם מאוד.

משעממת?????????????????????????????

אחרי הפרק העסיסי של היום משעממת???????????? עליזה ממוש איפה האופטימיות שצריך אותה מי עושה לנו סיכום .?

א ו ר3

New member
מישהו באמת יכול לספר מה היה היום?

פספסתי כבר שני פרקים ברצף...

פיפיטה

New member
כןןןןןןןןן איזה דיכאון

לראות ב- 2:00 ??????????? איזה באסה אני בדילמה להפסיק לישון צהריים ? לישון פחות ולראות ב-16:42 ? לקום ב-6:00 בבוקר לא בא בחשבון הכל בגלל הוט 3 איזה מעצבניםםםםםםםםםםםם
אבל במחשבה שניה הלוואי ואלה הצרות שיהיו לנו בחיים
נכון ?????????

פיפטה יקירתי

יש לך יותר מידי אפשרויות בחירה. מה יקרה עם יחליטו לשדר את כל הפרקים של השבוע ברצף ביום שישי?

פיפיטה

New member
הלוואייייייייייייי

ביום שישי אני הולכת לישון מאוחד ב4 לפנות בוקר

גמאני ככה

צריכה לחכות ל 2 בלילה אחרי יום עבודה מעייף או לחלופין לקום ב 6 בבוקר למרות שאני צריכה לקום קצת יותר מאוחר! אז..לישון מאוחר או לקום מוקדם?...גם אצלי הדילמה.. ערוץ 3 האלה מפגרים את כל התוכניות הכי טובות וחשובות הם שמים בשעות לא נורמליות ואת כל התוכניות הדביליות בשעות נורמליות..למה? שילמדו מערוץ 2..את כל הזבל שמים אחרי 1 בלילה כולל קונצרטים מפגרים ותוכניות שאיש לא רואה! בעעע על ערוץ 3! דווקא התוכנית הזאת צריכה להיות משודרת בשעה נורמלית כי לא כולם מספיקים להגיע ב 5 הביתה! העיקר לצעירים חסרי מוח יש מאה שידורים חוזרים ועוד מרתון שלם יום שישי בצהריים שגם אותו אני צריכה לסבול... אני יודעת שלא יעזור להתלונן אבל הם מבאסים!!!! ( רצוי ללחוץ להגדלה:)

פיפיטה

New member
זה השיער של טוואנדה?

יש לה שיער קצר מגעיל כזה??? ומה שמראים זה תוספת?

זה מהפרק

שהיה לפני כמה זמן...לא ראית? שעשו לגו'סי כזאת מחווה לסבתא שלה שהגיע יום השנה למותה הן יצאו לים וזה... הן פשוט מלאות צבע השיער שלהן נדבק כזה...

פיפיטה

New member
אני חושבת שזה השיער שלה

כי לפני שבעלה הגיע היא גם הייתה כך וחיכתה לספרית שתבוא לסדר לה את השיער ואז עשו גם לסניי צמות את זוכרת?

אותי - מאכזבת (למעט איאנלה המעולה)

עונה מאכזבת? בגלל שינוי המקום? השוני במזג האוויר? הבית הקודם היה הרבה יותר חם - גם עם כל המריבות והתככים. גם בזמן חוסר תנועה/מעש של הנשים, היתה עוצמה. זה היה חלק מהתהליך - לא סתם מזמוז זמן. אולי זה בכלל ענין של עריכה? פייר, התאכזבתי. אני נכנסת בעיקר לכאן כדי להתעדכן, ורואה אולי פרק בשבועיים.

למעלה