תזכורת לכולם...

תזכורת לכולם...

לכל חבריי הוירטואלים, גולשים יקרים! רציתי להזכיר לכם על מפגש בביתי שיתקיים בתאריך: 17.4.2001 בשעה:21:00 ביום ג בערב. המפגש מתבצע כתוצאה מצורך שלנו צורך שנוצר בעקבות השיחות בפורום. מי שמתכוון להגיע שיכנס למייל שלי לאשר נוכחותו: [email protected] אני מתנצלת שאינני חושפת פרטים נוספים ברייש גליי. נא להשאיר במייל פרטים אישיים ואני בלי נדר אחזור אליכם בטלפון. להשתמע. הרבה חם ואהבה אין סופית. מיכל

חבל נשיקונת 8-(

נשיקונת היי!!! חבל שלא נצליח לראו אותך. שיהי לך תמיד טוב. נחשוב עלייך. אוהבת מיכל.

כן בטח....

נשיקונת היי!!! אני חושבת שרשמת לי מה הסיבה. בכל אופן אשמח לשמוע שוב מדוע לא נוכל לראותך. באהבה ללא תנאי וללא גבול. מיכל

נכון נו אז מה??? :cool:

נשיקונת היי!!! נכון נו אז מה? לאנשים רוחניים אין גיל. מימד הזמן לא קיים. חוץ מזה יש לי ילדה שמאד קרובה אלייך בגיל. שיהיה לך תמיד כייף. הרבה אור ואהבה. מיכל

~נשיקה~

New member
אבל יהיה לי נורא לא נעים!!

כולם יהיו ממש גדולים ואני בת 13 מי הכי קטן פה בפורום?

הכי קטן בפורום הוא???

נשיקונת היי!!! את לא הכי קטנה בזה הפורום. הבת שלי שעוד מעט ימלאו לה 12 שנים היא הכי קטנה בין משתתפי הפורום. חוץ מזה הבחירה תמיד תמיד תהיה בידייך. מה שתחליטי יהיה בסדר. אל תרגישי לא נעים אם החלטתך. תדעי שתמיד נוכל להתכתב. נשיקות לנשיקונת. הרבה אור ואהבה ללא גבול וללא תנאי. מיכל

עופריקו

New member
היי מיכל

הייתי מגיע אבל צה``ל רוצה אותי איתו ,מה לעשות צה``ל קורא עופר יוצא. מקווה שפעם הבאה יתאפשר. בכל מקרה שתהיי פגישה פוריה ומהנה לכולם שלכם עופר

עופריקו עכשיו אישן בשקט...

עופריקו היי!!! נו טוב כנראה אתה החייל הכי אמיץ שהכרתי. עכשיו אני אישן בשקט. טוב ננסה להנות במפגש. נשתדל לחשוב עלייך. תנסה לשדר לנו מעט מרוחך הנעימה. שיהיה לך שרות נעים ונקווה להפגש בפעם הבאה. הרבה כח אור ואהבה אין סופית. מיכל

מיכל היקרה

אני עדין לא יודעת עם אני מוכנה לחשיפה. עדין חושבת על זה. היי ברוכה

למעלה