תזכורת לכולם.

seafox

New member
תזכורת לכולם.

ב26 לחודש אלון אולארצ'יק מתארח בפורום כאן אצלנו.תכינו שאלות
לוח חדש שפורסם על מכירות וכל אלה תסתכלו ותראו אם יש משהו מעניין שם.יש שם את הפסר של רז.כדאי לבדוק!! שבת שלום

דוייק

New member
חחחחחח?

טוב נו, לא משנה. אני לא מצליח האימתי לחשוב על שאלות...טוב נו, יבוא בשלב יותר מאוחר.

seafox

New member
טעות!!!!טעות בתאריך.

סליחה..טעיתי בתאריך. התאריך הנכון הוא ה25 בשעה שבע בערב.

דוייק

New member
הייתי רוצה

לבקש ממך שתמני 10 מוסיקאים בישראל שאת יכולה להגיד שיודעים יותר על מוסיקה ויהיה יותר על מה לדבר איתם. את יודעת מה? לא עשר, שלושה מוסיקאים.

shykedmi2

New member
צ'מעי ליידי ../images/Emo13.gif

אם את לא מעריכה את אולארצ'יק, זו זכותך המלאה, אבל אני חושב שלהגיד לאנשים שמה שהם אוהבים זה לא טוב (כמו שמשתמע מדברייך באופן יותר ברור מעובדת השמש הזורחת באור היום) זאת פשוט חוצפה לשמה. אני חושב שזכותו של אדם לאהוב גם את בריטני ספירס אם הוא ירצה. במקרה הזה, אולארצ'יק, בעיננו, הוא אחד המוסיקאים היותר טובים שיש בארץ, עם קשר מאוד מצליח בג'אז, והוא אדם מצויין לדבר איתו. אם לדעתך עשו בחירה רעה, את יכולה להמליץ על אנשים אחרים, ואני בטוח שראשי הפורום, אם הצליחו להשיג את אולארצ'יק, יצליחו להשיג גם את מי שאת רוצה. ואם לא, אז לא, אבל אני בטוח שהם ינסו. מה גם, שאת לא חייבת להשתתף בצ'אט. חיי ותני לחיות. אם כולנו היינו אוהבים את מה שאת אוהבת, אז לא היה כל כך מעניין, נכון?
המשך קריאה מהנה

Queen Of Rain

New member
דווקא מעריכה....אבל דאיי...כמה אפשר

אולארצ'יק כבר הפך מאוס... זקן בלה כל שיר שלו דומה לשיר האחר הליריקה על הפנים הוא כבר מיצה מזמןןןןןן..... בשבילו אני ממליצה לו שיתקפל וילך הבייתה.. אם חסר לו כסף שיעבוד בבורגר ראנץ' או משו... נכון - זו זכותכם לאהוב מי שבא לכם ולהזמין לפה מי שבא לכם אבל רבאק...זכותי גם להביע את דעתי.. לא חושבים?...

seafox

New member
...

נכון,זכותך להביע דעתך אבל לא בצורה לא יפה ובוטה. יש דרך להגיד.אבל לא בצורה:הפך מאוס בלה בלה בלה... אולארצ'יק הוא אחד מהמוזיקאים מהשורה הראשונה בארץ,אם תאהבי אותו או לא. זה שהוא הסכים לפנות חלק מהזמן שלו ולבוא להתארח בפורום אני חושב שכבר צריך להוריד בפניו את הכובע. אם לא יהיה בא לך להשתתף בדיונים שיהיו כשהוא יהיה פה אז את מוזמנת להשאר מחוץ לפורום ביום הזה.אבל אני מבקש ממך אם כבר תבואי,אל תהרסי. אני רוצה שיישאר טעם טוב מהעניין הזה ושזו תהיה דלת לעוד פעמים ולעוד אמנים אחרים. סבבה?

Queen Of Rain

New member
לאאעע...אני לא כזאת..

אני לא אהרוס כלום...אם כבר אשתתף... לפנות חלק מהזמן שלו
? חחחח....

adi2luz

New member
חזרתי אל הפורום עכשיו

אחרי כמה זמן שהמחשב שלי היה מקולקל. מה זאת הביקורת הבוטה הזאת? שמעת משהו של אולארצ'יק חוץ מ"בואי נגיד שאני שלך" שאת אומרת דבר כזה? שמעת את הדיסק ג'אז שלו? שמעת הופעות ג'אז שלו? גם אם כן אפשר לתת קצת כבוד לאומן שלמד מוסיקה ותורם מאד למוסיקה הישראלית גם אם בענייך הוא לא מוצא חן.

Queen Of Rain

New member
יאפ...שמעתי יותר לצערי...

זה רק הוריד לי ממנו...
הוא נדוש מדיי לטעמי...

shykedmi2

New member
"אדם באמונתו יחיה"

בואו נסגור את הויכוח המטומטם הזה, אוקיי?

למעלה