"תזכורת זה"
20.07.06

pimpf

New member
"תזכורת זה" ../images/Emo8.gif 20.07.06

מועדון דפש מוד ישראל מזמין אתכם למסיבה האחרונה לפני ההופעה הגדולה... יום חמישי, 20.07 במועדון הקולטורה המשודרג. 100 הראשונים יקבלו חינם חולצות DM!!! במסיבה נגריל את כרטיסי ה-Meet & Greet לרוכשי הכרטיסים דרך המועדון, ונקדיש מספר דקות לעדכונים לגבי הגעת הלהקה לארץ, הסברים על מתחם ההופעה וה-Backstage ומסיבת ה-AfterShow Party הרשמית. בנוסף, שימו לב לזה... במסיבה נגריל נגני MP3 DM חדשים ומיוחדים שהגיעו לארץ. שווי נגן כזה הוא 1000 ש"ח!!! פרטים ומפרט טכני של נגני ה-MP3 עם אפשרויות רכישה לחברי המועדון יפורסמו כאן באתר בקרוב! DJ אורן שריג ו-DJ אבנר פרידמן על ההפקה וברחבה המרכזית עם Depeche Mode Set של הופעות חיות, גרסאות מיוחדות, B Sides וגרסאות אלבום... ובוויז'ואל - 2 מסכי וידאו עם קליפים והופעות חיות... ברחבה העליונה - DJ שחף שוורץ - עם דארק אייטיז, גל חדש, סינתפופ ושנות השמונים... למי שמשעמם... אבטיחים, פיצוחים ואלכוהול משודרג, בר אקטיבי ועוד הפתעות טובות...!!! שימו לב - ע"מ להקל על חיפוש שמותיכם בכניסה, אנחנו שולחים במייל הקרוב שוברי הנחה אישיים להדפסה, אותם אתם נדרשים להציג. במידה ואתם חברי מועדון ולא קיבלתם אנא פנו אלינו ונשלח לכם שוב. מי שלא קיבל בכל מקרה - נאתר את שמו עפ"י הרשימה. אנחנו מקווים שזה יקל על התורים. http://www.depechemode.co.il/forum05/forum_posts.asp?TID=12876&PN=1&FID=11&PR=3 SEE YOU Depeche Mode - המסיבה לפני ההופעה 20.07 חמישי בחצות קולטורה, הרצל 154 ת"א

השאלה היא, הכיצד...

חיפאים וצפונים כמוני, שסגרו עליהם ת'תחבורה הציבורית, יכולים להגיע למסיבה, מבלי לקרוע ת'כיס?!

super girl 15

New member
../images/Emo13.gifזה בסדר..

גם אני הקרבתי הרבה מזומנים בשביל להגיע ל3 מסיבות... אתה כבר מודה לזה..
תאמין לי ישתלם.. מה יש לך להפסיד?!
בוא ותהנה מכל רגע...

ו א נ ס ה

New member
אתה יכול לנסות לפרסם פה ובפורום

הרישמי שאתה זקוק לטרמפ, ואני מבטיחה לך שיהיו הרבה מתנדבים. תפתח שירשור טרמפים אם אתה רוצה. בכל אופן, באמת חבל לבזבז ככ הרבה כסף על נסיעות. אני במקומך הייתי שומרת את הכסף לארוחה..... חחחחחחחחח....... אני משוגעת על עצמי!!!

תראי, תשמעי...

בין היתר, תראי ממש אוטוטו ערוץ10
אני משוגע עליך, על איך שאת משוגעת על עצמך!

דווח כך: ההופעה תתקיים כסידרה...

אהיה אובייקטיבי, וכך נאמר: "מדווחים לנו שבנתיים, הם מגיעים לארץ וההופעה תתקיים כסידרה, בנתיים". אגב, ו א נ ס ה, מה בנוגע לכרטיס שלך?!

יש להם קטעים שהם מפספסים...

זה כמו שאני קיבלתי גם הודעה לפלאפון על המסיבה אבל חברה שלי לא... ולפעמים זה בדיוק הפוך

הגר26

New member
אני כבר קרוב לשנה לא מקבלת מיילים

ו-SMS על המסיבות. טוב, נו, שלחתי מייל. בטח יגיע היום-מחר

הגר26

New member
מיותר

אני חברה שם כבר 9 שנים ויש לי כרטיס חבר, ככה שאני בעיקרון לא צריכה את הכרטיס/מייל הזה

הגר26

New member
אם את רשומה במועדון

שלחי להם תמונת פספורט (במייל מספיק), שם, ת.ז. וכתובת (אם אני לא טועה) למייל: [email protected]

למעלה