תזכורת ושאלה

תזכורת ושאלה

זוד, רק כדי שלא תגיד "למה לא הזכרת לי?" אני מזכירה לך שהבטחת לנו משהו... והשאלה : מישהו כאן כדי לפטפט איתי בצ'אט או משהו?

גברים.... ו גם ../images/Emo32.gif אחד.

מה הקטע עם ההבטחות שלכם? את זו של זוד הזכרתי בהודעה שמעליי, והנה זו של אייב. מה קורה איתכם? איפה קיום הבטחות? איפה? וה
- נתפס לי שריר אחד קטן בגב, ומשגע אותי מרוב כאב. לא יכולה לעשות לעצמי מסאז', המסאז'יסטית שלי בחופשה, ואף אחד בסביבה שלי לא מצליח לשחרר לי את העסק גם אם אני נותנת הוראות מדויקות. יא אללה, איך יוצאים מזה? נריסהההה אני צריכה אותך פה
את בטוח היית מצליחה
(אל תדאגי, הייתי מחזירה לך במטבע שאת אוהבת)

nerissa

New member
תגידי לי. למה את מעתיקה???

אני עם שריר תפוס בין הצואר לכתף כבר יומיים! וגמני צריכה אותך פה. התקלקל לי הלבידו. עזרה! דחוף!

Z o d i a c

New member
סוויטי דרלינג

שניה לפני שאת עושה סצינה ושוברת קריסטלים, אין שום בעיה לקיים את ההבטחה לביצוע צאט המוני אבל זה משהו שצריך לקבוע מראש. בטח ובטח שלא ביום שישי בשעה 20:00 (כי אז אני אצל אמא בארוחת ערב).

Chirpy

New member
איזה חמקמק אתה... ../images/Emo123.gif../images/Emo58.gif

נראה לי שאתה זקוק לאדון ! אפילו אני הבנתי שהיא מתכוונת להבטחה שלך לגבי תמונה יותר ברורה שלך ! לזה היא התכוונה וכדרך אגב היא שאלה אם יש מישהו לצ'ט. אז אם השתפנת לפחות תודה !

יו .. כבר נבהלתי

חשבתי שאני לא מצליחהלהביא את עצמי אבל עובדה שהכל היה ברור לצ'יר.. זוד, חשבתי אולי במקרה יש כאן מישהו לצ'אט אתמול, אבל לא היה. ניחא. בינתיים, ובלי שום קשר, הבטחות צריך לקיים. לא ככה?

Z o d i a c

New member
נריסה ביקשה וקיבלה

תמונה של העיניים שלי, אין לי אחרת. לגבי הקעקוע המצלמת אינטרנט כרגע בתיקון, מקווה שמחר אוכל להנציח אותו. חוץ מזה אני לפחות שמתי 2 תמונות שלי! מה עם אייבורי? הנסיך? אופל? קרוז? למה תמיד נטפלים אלי?? זה בגלל שאני שחור??

א. שחור זה הכי יפה

ב. הבטחת שנקבל תמונה ברורה יותר ג. גם אייב הבטיח, וגם לו אני מנג'סת ד. אתה המנהל ואתה צריך לשמש דוגמה צריך עוד?

יפה זוד... יפה ../images/Emo70.gif

זה שחור לטעמך??? הצחקתני. חכו אני אנסה לבקש אישור מהשחור שלי להראות לכם מה זה שחור..

Z o d i a c

New member
רק חצי שחור...

חוץ מיזה השחור זה האופי. כשהסעיף שלי מגיע לנקודת רתיחה הג'ורה של מרגלית צנעני זה שלולית ליד הביוב שיוצא לי משם.

nerissa

New member
אני לא יכולה איתכם!

די כבר לחרמן אותי. לא מדברים על שחורים על ידי. רעים! רעים! רעים כולם פה. זוד. אתה יפה לי
<מותר לך לנגב את הנשיקה עכשיו. כמו הבן שלי..>

גם לא על שחורים

כאלו שמוציאים אצל הקוסמטיקאית? יאללה גם לך יש תימני בבית..

s h l o m k e

New member
יותר למטה בבקשה ....... ../images/Emo13.gif

נו, זוד, תראה דוגמא אישית באמת ....... אני ממתין. קצת יותר נועז בבקשה ......

למעלה