תזכורת הופעות

אורון V1

New member
לחיילים מגיע יותר שירי מימון

שירי תופיע בכנס המתגייסים החדשים ביום שלישי, בגני יהושע. לצידה יופיעו אומנים נוספים, להקות צבאיות, יהיו מגוון אטרקציות ולמתגייסים תהיה היכרות מוקדמת עם חילות צה"ל השונים. ייתכן וגם אני אהיה נוכח על מנת לדווח כמיטב המסורת ותודה לאתרים "אייס" ו"מסיבות" על המידע.

linoy7

New member
אדר גם הולכת?../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo41.gif

../images/Emo11.gif תהנו../images/Emo23.gif

אורון V1

New member
האומנם בשורה משמחת?

מצד אחד קהל המבוגר יותר מהקהל הממוצע של שירי יוכל להתרשם ממנה, וגם הקהל הצעיר יכיר שירים שהוא לא רגיל לשמוע. מצד שני אני לא בטוח ששירי היא הבחירה הנכונה לביצוע הלהיטים של הזמרים הללו מבחינת הקול, היות והאיכות של שירי מתבטאת כשהיא מפגינה את העוצמה שבקולה ואילו הקול של סינטרה הוא יותר רך ומלטף וגם אלוויס לא שר שירים עוצמתיים. לא נותר אלא לחכות ולראות ביום חמישי, הזדמנות ראשונה לראות את שירי בהופעה כמעט מלאה באנגלית לקראת האלבום הבינלאומי.

אורון V1

New member
ודעתו של אבא שלי

ולמה אבא? כי הוא זכה לראות את פרנק סינטרה בהופעה חיה מספר פעמים. הוא אומר שסינטרה הוא אחד מזמרים גבריים שלאישה לא מתאים לבצע את שיריו, למעט השיר "דרכי שלי", מאחר והרפרטואר מאוד מאצ'ואי. זאת תהיה שטות אדירה שתפגע לה בקריירה וזמרת שכבר הגיעה לקונצנזוס, וייצגה את ישראל יפה, תיראה חלוטריסטית וחבל.

linoy7

New member
תודה רבה../images/Emo24.gif../images/Emo41.gif

חבל שאני לא יכולה ללכת../images/Emo10.gif

linoy7

New member
את, בסוף בהרצליה?../images/Emo11.gif../images/Emo41.gif

../images/Emo7.gif תהני גם את../images/Emo23.gif

linoy7

New member
אה, אז הרצליה?../images/Emo11.gif../images/Emo41.gif

../images/Emo7.gif תהני גם את../images/Emo23.gif

linoy7

New member
ינעל תפוז%$#^&%../images/Emo46.gif../images/Emo41.gif

את=אה. התבלבלתי אז כתבתי שוב על מנת לתקן../images/Emo11.gif../images/Emo6.gif../images/Emo122.gif

למעלה