תזונת תינוקות האם בגיל שנה אפשר והאם מומלץ להתחיל עם חלב ניגר וקורנפלקס?
A arier1 New member 1/6/06 #1 תזונת תינוקות האם בגיל שנה אפשר והאם מומלץ להתחיל עם חלב ניגר וקורנפלקס?
א אביטלתל New member 1/6/06 #2 אפשר בהחלט מומלץ ? זה כבר עניין של דעה אם אוכלים קורנפלקס אז כדאי לקחת את המלאים יש ברנפלקס, ויש צ'יריוס משיבולת שועל מלאה ולא ממותק לא לקחת את כל הסוגים שמלאים בצבעי מאכל וסוכר
אפשר בהחלט מומלץ ? זה כבר עניין של דעה אם אוכלים קורנפלקס אז כדאי לקחת את המלאים יש ברנפלקס, ויש צ'יריוס משיבולת שועל מלאה ולא ממותק לא לקחת את כל הסוגים שמלאים בצבעי מאכל וסוכר
א אביטלתל New member 1/6/06 #5 חלב ניגר אפשר מגיל שנה אבל חברה שלי עלתה על ריון בריא יותר לאכילת קורנפלקס - להגיש אותו עם מיץ פירות טרי במקום חלב כמו מיץ תפוזים או תפוחים
חלב ניגר אפשר מגיל שנה אבל חברה שלי עלתה על ריון בריא יותר לאכילת קורנפלקס - להגיש אותו עם מיץ פירות טרי במקום חלב כמו מיץ תפוזים או תפוחים
michal@gal Active member מנהל 1/6/06 #4 אפשר להתחיל בגיל שנה עם חלב ניגר אני נותנת קורנפלקס יבש כי הוא יכול לאכול אותו לבד כאוכל אצבעות. עם קורנפלקס בחלב עוד אחכה קצת, עד שילמד לאכול עם כפית.
אפשר להתחיל בגיל שנה עם חלב ניגר אני נותנת קורנפלקס יבש כי הוא יכול לאכול אותו לבד כאוכל אצבעות. עם קורנפלקס בחלב עוד אחכה קצת, עד שילמד לאכול עם כפית.
T Taltul74 New member 1/6/06 #6 יש לרמדיה קורנפלקס לתינוקות. הבת שלי גם בת שנה, אך נראה לי שזה קצת מוקדם עדיין קורנפלקס.
ט טלוי New member 1/6/06 #7 הבת שלי עדיין אוכלת קורנפלקס עם חלב מאז גיל 11 וחצי חודשים כשהפסיקה לאכול בהנקה והיא אוכלת קורנפלקס בכל הבוקר עד היום...
הבת שלי עדיין אוכלת קורנפלקס עם חלב מאז גיל 11 וחצי חודשים כשהפסיקה לאכול בהנקה והיא אוכלת קורנפלקס בכל הבוקר עד היום...
א אביטלתל New member 1/6/06 #8 ויש גם קורנפלקס אורגני של הרדוף זה בכלל לא מוקדם מדי רק כדאי להקפיד שהקורנפלקס יהיה קצת רך כשהילדים אוכלים
ויש גם קורנפלקס אורגני של הרדוף זה בכלל לא מוקדם מדי רק כדאי להקפיד שהקורנפלקס יהיה קצת רך כשהילדים אוכלים