תזונה

• פותח הנושא uma5
  • פורסם בתאריך

uma5

New member
תזונה

פתחתי את האתר שניתן אך לא מצאתי ממה שאני יודעת והוסבר לי כשהיתה ילדה שחשוב לשמור שההמוגלובין לא יהיה מתחת ל12 ולתת לה בשר כבד לדאוג לפירות וירקות דבר שהילדים "אוהבים" גרתי בר"ג ואז הלכתי הרבה לחנויות טבע וקניתי בהדרכתם תוספות אז היו מוכרים שמבינים ולא סתם מוכרים.במחלה הזאת צריך תקציב ויתרתי על בגדים ובילויים ההרגשה שהכל מסתובב רק מסביב לחולה אך לומדים לחיות עם זה

את יכולה לפרט לגבי סוגי מזון עדיף

כאילו ... משהו כמו מזון בעדיפות למשל בננות - הרופא ממליץ לאכול והרבה מה עוד ? רפי

uma5

New member
מזון

תפוח ותפוז וכן נאמר לי יום יום ארוחה בשרית

uma5

New member
../images/Emo187.gifכל יום סטיק

זה המצב שלנו הכל מתרכז סביב האוכל והתרופות. ד"א בננות חשוב כיוון שהן מכילות מינרלים מה שהתרופות לוקחות.

uma5

New member
פירות תזונה

אני אישית היתה לי בעיה עם הפירות בעיקר עם בני שבריא. גם ביתי שחולה לא תמיד רוצה בימים כאלה אני נותנת לה גרבר רק בחירום התרופות מספיק יקרות.לא פעם אני מרסקת לה בננה עם מלון ומעט חלב ואם יומיים לא נגעה בתפוח מוסיפה תפוח לעיתים מןסיפה תמרים כיוון שאמרו לי שזה בריא.

ופירות שלמים? לא רסק?

הם אוכלים? או שהיא צעירה מידי? ותמרים אני עד היום לא אוכלת. זה באמת לא פרי לילדים

uma5

New member
../images/Emo132.gifפירות

פירות שלמים יותר בריא אך במצב של פירכוסים או אחרי התקף קשה ללעוס ולבלוע. בתי גדולה בת 30 שנה אך היא גבולית וילדותית.

למעלה