תזונה לאם המניקה

1אורניתה

New member
בדיוק מה שכתבתי

שהייתרון העיקרי בפישטן עצמו הוא הפיטואסטרוגן שהוא מכיל שזה נגזרת צמחית של ההורמון הנקבי והוא מעולה בנוסף לאומגה 3 לנו הנשים גם בחיזוק המערכת ההורמונאלית,בגלל שהוא מכיל הרבה סיבים הוא "מסדר" יציאות.

רענן2

New member
תזונה לאם המניקה

הייתי רוצה להמליץ לכן לצרוך פשתן. בעלי כרגע עושה את הדוקטורט שלו בנושא, והוא למד שבפשטן יש 50% מרכיב הנקרא אומגה 3. מרכיב זה חשוב מאוד להתפתחות המוח של התינוק ולכן גופנו החכם מתעל את כל האומגה 3 שאנו צורכות לחלב. ממחקרים רבים עולה כי לנשים מניקות בגלל סיבה זו חסר אומגה 3 עבור עצמן. מרכיב זה אינו נמצא כמעט בשום מאכל למעט דגים צפוניים (לדוגמא: סלמון) ובפשתן טחון. כמובן שרצוי לקנות את הפשטן בגרעינים ולטחון אותו בבית. ניתן להקפיא. אין לזה כמעט טעם וניתן להוסיף את זה לכל דבר: יוגורט, סלט, רסק וכו'... בתאבון...

1אורניתה

New member
מלבד זאת

כנראה שגם בעלך שכח לספר לך או עדיין לא למדו אותו שבנוסף ידוע שלאומגה 3 (שיש בפישטן)שהיא חומצת שומן חיונית המסייעות להורדת כולסטרול וטריגליצרידים בדם ומונעת הסתיידות עורקים,הפשטן הטחון מתחמצן מהר ועשוי להיות עקב כך רעיל מאוד לכן יש להקפיא אותו מיידית ולשמרו בסביבה חשוכה.לגרגרים השלמים אין ערך מבחינת אומגה 3 בגלל שהגוף לא מפרק אותם אומגה 3 חיונית ביותר לכולם למניעת מחלות כלי דם ולב ולתפקוד תקין של כל המערכות בגוף,הייתרון הנוסף של הפישטן ע"פ שמן דגים שאף הוא מכיל אומגה 3 לנשים מניקות הוא הימצאות של פיטואסטרוגן שזה נגזרת של צמחית של הורמוני המין הנשיים שגם הם מגינים על הגוף מכל מני תחלואים ומחזקים את המערכת ההורמונאלית הנשית בכלל ,טוב גם לעור .וגם הימצאותו של פיטואסטרוגן זה מגינה אף היא מפני מחלות לב. תראי מה זה ואני אפילו לא למדתי לדוקטורט,אני אפילו לא דיאטנית,סתם אזרחית תמימה שיודעת קצת על החיים. יש דרך לבוא ולספר לעולם על הידע שלך מבלי להתנשא. להמליץ לא הייתי ממליצה לך יותר כי אינך אשת מקצוע ,יש כאן גם משמעות לכמות,אני חושבת שצריך להיזהר שכותבים כזאת סוג של המלצה לקהל הרחב כי לאנשים יש נטיה לאמץ דברים כפשוטם ויכולים בגלל אי ידע שלך ,להגרם נז\זקים משימוש לא נכון. יותר נכון שהיית מנסחת משהוא כמו: שמעתי שאומגה 3 היא חומצת שומן חיונית לבריאות יאדה יאדה יאדה והיא חשובה לפקוד תקין של מערכות גופניות כאלו או אחרות,אל לך להיות הרופאה או הדיאטנית ולתת מרשם גורף לכל העולם,כי יכולות להיות לזה השלכות גם מסוכנות,במקרה זה מדובר בפשטן אך באותה מידה חכולת לדבר על כל פריט מזון אחר ששימוש מוגזם בו או לא אחראי יכול לגרום לאנשים מסויימים נזקים. שבת שלום אגב אני באינטרנט מאוד נזהרת גם ממי שקורא לעצמו דוקטור או כל סמכות אחרת טיפולית,כי אין לי מושג באמת מי באמת עומד מאחורי הדברים לתשומת ליבך

רענן2

New member
תגובה לאורניתה

כלל לא היתה לי כוונה להתנשא, וצר לי אם כך זה נשמע. יכול להיות שהייתי באמת צריכה לפרט יותר ממה שכתבתי, אך אני שמחה שבאת ועשית זאת במקומי. כל כוונתי היתה להמליץ על דבר שיכול לסייע ולתרום גם לאחרות. זה הכל וצר לי אם זה יצא מהקשרו.

למעלה