תזונה וכושר

talipe

New member
תזונה וכושר

לניב שלום, שמי טלי, אני בת 30. אני מתאמנת במכון כושר כבר כ- 4 שנים, הן בשיעורי אירובי והן בהרמת משקולות. אני די מכורה לעניין וגם נמצאת בכושר מצויין . למרות כל זאת, יש לי משקל עודף של כ- 12 ק"ג (160ס"מ, 68 ק"ג) שאני לא מצליחה להיפטר ממנו. אני מחפשת תזונאי/ת באזור ת"א שאוכל לעבוד איתו. חשוב לי שזה יהיה מישהו בעל גישה טבעית לתזונה וכן בעל אופי ידידותי, מעודד, חם ותומך ללקוחותיו (אני צריכה עידוד מסיבי בעניין הזה). האם תוכל להמליץ על מישהו/י כזה/ו? בתודה, טלי

m_katzmann

New member
דיאטה - זו לא רק בעיה תזונתית

לטלי שלום, הבעיה שלך (ובעצם של כל חברת השפע בא אנו חיים) איננה בהכרך דווקא בעיה תזונתית. הבעיה היא יותר בעיה ריגשית ואת בעצמך אומרת שאת רוצה מישהו ידידותי מעודד חם ותומך. צריכים לברר מהו הגורם הראשןני להשמנה, לנקות את כל המתחים השליליים שצברת כך שתוכלי לנהוג מתוך מודעות ורצון. יש בך כוחות שלעולם לא ידעת על קיומם, את צריכה רק לגלות אותם. קנסיולוגיה, דמיון מודרך או מוח אחד יכולים לעזור לך מאוד. אם את מעוניינת בפרטים נוספים התקשרי אלי לנייד : 053-945186 מאיה

טלי

רק רציתי להבהיר שלא קיימת תזונה לא טבעית. כל הדיאטנים רוצים שאת הנחוץ לנו נשיג דרך המזון ולא דרך תוספים אולם במקרה הצורך משתמשים בתוספים. לא אוכל להמליץ לך על מישהו ספציפי. מה שחשוב לדעת שאת הדיאטן את פוגשת כפעם בשבוע לכל היותר הוא אינו יכול לעשות את הדיאטה במקומך.

למעלה