תזונה (אם ותינוק)

יעל67

New member
תזונה (אם ותינוק)

אסתר, בהמשך לתשובתך על ההודעה: ערך תזונתי. יש לי 2 שאלות נוספות: 1. היא מבקשת לינוק תמיד לפני שעת הארוחה ואז לא אוכלת הרבה בארוחה עצמה... אם כך - האם לא לתת לה לינוק לפני הארוחה? להגיד לא, ולהושיב אותה לשולחן? כלומר, להתייחס להנקה כאל ארוחה אלא כאל שתייה או חטיף בין הארוחות? 2. מה לגבי התזונה שלי - בזמן האחרון היא יונקת נון-סטופ...כאילו הייתה בת 4 חודשים...אני די אנמית כרגע. תודה יעל

Breast milk is very filling

It may decrease the baby's appetite for other food, so I would suggest that you offer the solid food first, when the baby is not terribly hungry. babies breastfeed for all sorts of reasons, many of which have nothing to do with hunger. YOu shold be eating a healthy balanced diet so that you will have enough energy for motherhood. If you don't eat enough, you will feel tired and listless. exercise also will help your generla feeling. try getting out and walking at least 40-60 minutes a day. YOu will feel much better and your baby will enjoy the outdoors as well!!​

לאה_מ

New member
תרגום: חלב אם הוא מאד ממלא.

הוא יכול להקטין את תאבונו של התינוק למזונות אחרים, לכן אני מציעה שתציעי קודם את המזון המוצק, כאשר התינוק לא מאד רעב. תינוקות יונקים מסיבות רבות, שלרבות מהן אין כל קשר לרעב. עליך לאכול תפריט בריא ומאוזן, כך שתהיה לך מספיק אנרגיה לאמהות. אם לא תאכלי מספיק, תרגישי עייפה ומדולדלת. גם פעילות גופנית תשפר את תחושתך הכללית. נסי לצאת להליכה של 40-60 דקות מדי יום. תרגישי הרבה יותר טוב, וגם התינוק שלך יהנה מהטיול בחוץ.

למעלה