תזוזת הפורט

תזוזת הפורט

שלום חברים. אני רק שלושה שבועות עם הטבעת, ולדעתי הפורט ירד לאיזור הבטן ב 5 ס"מ. האם זה טבעי? יכולה להיות תזוזת הפורט בתוך הגוף?!

הפורט באמת ירד כ 5 סנטימטר

אני לא חושב ככה, אני מרגיש ככה המיקום שלו פשוט זז. ואם זה לא 5 ס"מ, זה 3 בטוח. לאחר הניתוח הוא היה בין החזה, מאד בולט מעל מפתח הלב. עכשיו הוא ממש קרוב לתפר העליון הגדול. דיברתי על זה עם שר הטבעות, ואני מצוטט " הפורט הינו אביזר תת עורי, והוא יכול לזוז, המיקום שלו לא חשוב כל עוד אין כאב" זה נשמע הגיוני?! אני הולך לעשות אצלו שיקוף ב 14.3.. ועד אז.. אני אהיה בספק.

אופירA

New member
מנהל
הפורט הוא אביזר תת עורי

הוא תפור לשריר, ומעוגן על עצם החזה. אם השריר זז או ירד, הפורט הולך איתו. אין עם זה בעיה. אם אין כאבים - הוא לא זז מהמקום שהוא תפור אליו. הכל יכול להיות - אולי רזית וירדו כמה שומנים, והשריר מצא מקום יותר נינוח אחרי שהם התפנו?

אופירA

New member
מנהל
זה אומר שצריך הרבה סבלנות

כדי להבין שלא לומדים דברים מוחלטים על הגוף שלך ב-3 שבועות. ולא עושים סטטיסטיקות ב-3 שבועות. חברה שלי, שמנה שמנה, התחילה דיאטה, וירדה ב-3 שבועות 3 ק"ג. אז היא הגיעה למסקנה שבסוף השנה היא תרד 52 ק"ג. חלפה שנה, וכל מה שהיא ירדה היה בערך 5 ק"ג... וכך היא למדה שלא עושים סטטיסטיקות מ-3 שבועות.

אופירA

New member
מנהל
לא הבנת את התשובה שלי

מ-3 שבועות אחרי הניתוח, אתה מנסה להבין מה קרה לפורט ולהסיק מסקנות לגבי ההמשך. אז אני מסבירה לך שאין לך שום מדד וקריטריון להתחיל להבין משהו, מהניסיון שלך ב-3 השבועות. גם הרופא לא יכול לדעת אם קרה ומה קרה בשלב הזה. אז אני מציעה לך לא לנסות להבין ולא להתחיל לדאוג ממה שעדיין לא קרה. אם יקרה - תהיה לך סיבה לדאוג, אבל כל עוד לא קרה כלום, למה להתחיל לדאוג? למה להתחיל להסיק מה יהיה כשתרד 15 ק"ג?... אין לך שום מידע על מה שקורה, ולכן שום בסיס להסקת מסקנות. מה שכן, כשאנשים משכנעים את עצמם שקרה להם אסון, הם עשויים לברוא מציאות שלא נגזרה עליהם קודם לשכנוע העצמי הזה...

כאשר מותקן משהו חדש בגוף

אז מרגישים את זה.. במיוחד אם זה בלילה אחד שינה את המיקום שלו... אני לא דואג שחס וחלילה עשיתי נזק. העלתי את הנושא יותר בקטע של להבין, את רמת הסיכון ולשתף

טיפטיפ69

New member
טיפטיפון גם אני 3 שבועות אחרי

ואיך אתה מתלונן על "רק" 8 קילו?? אני אולי ירדתי 3
לאן אתה ממהר?? ירידה מהירה מדי לא בריאה כלל לא לגוף ובטח שלא לנפש!! אני הייתי שמח עם הפורט שלי היה יורד כמה ס"מ למטה, כי לי אישית היא כואבת כשאני מתעורר על הבטן.

גם הרגשתי בתזוזת הפורט

אפילו הרגשתי שהזווית השתנתה הייתי היום אצל דר אן היא אמרה לי שהפורט יכול לזוז הרבה ושהוא לא מקובע (ולא תפור) לכן יכול לזוז יחד עם השריר בקיצור היא ניפחה אותי בעוד CC אחד קטן נוסף אני על 8 עכשיו...נוזלים עוברים נראה מחר עם הרך עובר גם כן בהצלחה

למעלה