מעצבנים ../images/Emo67.gif../images/Emo46.gif../images/Emo67.gif../images/Emo46.gif
תפנו אליה....נראה לי שמבחינה חוקית לשכת הבריאות נתפס לסעיף חוקי אבל מבחינה מוסרית הוא מתעלל בנו. תו הנכה עצמו אינו מהווה בעיה, אבל הוא מקנה פטור מלא (כמעט) מאגרת הרישוי השנתית, מה שיוצר חור תקציבי.
ציטוט מאתר משרד התחבורה: הקרטריונים לקבלת תו נכה + אגרת נכה משרד הבריאות: * נכה הזקוק לרכב כאמצעי תנועה בגלל רגליו הנכות * או שדרגת נכותו מגיעה ל- 60% לפחות ותנועתו בדרכים בלי רכב עלולה לערער את מצב בריאותו * מוגבל בהליכה וזקוק לכסא גלגלים (לנכה) לצורך ניידותו נראה לי שמבחינה חוקית לשכת הבריאות נתפס לסעיף חוקי אבל מבחינה מוסרית זו התעללות בנו. תו הנכה עצמו אינו מהווה בעיה, אבל הוא מקנה פטור מלא (כמעט) מאגרת הרישוי השנתית, מה שיוצר חור תקציבי. הקריטריון השני הוא המקנה לנו את הזכות לתו נכה. אני הייתי עונה ללשכת הבריאות מכתב מנומק ומלווה במסמך מגורם מקצועי על מידת הסכנה בכביש עם ילדים בספקטרום האוטיסטי. את המכתב הייתי שולח גם למנכ"ל משרד הבריאות וכן למנכ"ל משרד התחבורה ואולי אפילו בדרג שרים. במקביל הייתי מתייעץ עם עו"ד רוני רוטלר. דורון.