"תו השעה" קצת אחר

"תו השעה" קצת אחר

סיפור מצחיק (לפחות הצחיק אותי) כבר חודשיים כמעט (מאז מרתון פורים) שעמית,בני הקטן, מבקש ממני לשים ריקוד שהוא אוהב(את השיר, הוא עדיין לא רוקד ממש) ואומר שהשיר הולך "אי יי יי"... לא הצלחתי לזהות!! אתמול שוב ביקש ממני, אז עצרתי את ההרקדה לרגע ואמרתי לרוקדים שעמית רוצה איזה ריקוד שאני לא מזהה - נתתי לו לשיר לרגע וכולם ידעו למה התכוון "בא לה"!!! נכשלתי ב"תו השעה" ובגדול!

לא הייתי רוצה שהילדון שלי ידע את...

...המלים של "בדם אהבתי" עדיין :) זה היה "בא לה" ריקוד התחלפות של מאיר שם-טוב

hadas74

New member
לא שמעתי אל הריקוד הזה???

האם זה מעגל או זוגות????

איילת - ואני חשבתי...

שהריקוד הוא פשוט: "בדם אהבתי אני נש בא - לה (אולי בעצם: נס - בא לה!
).

ואני חשבתי על: בא לה גן ../images/Emo6.gif

(והכוונה ל"בלגאן"...כמובן). אבל מה זה חשוב? העיקר שבא לה

"בא לה" והנה המלים המדהימות...

לא מצאתי את השיר הזה בשירונט אלא איזה שהיא פראפרזה על השיר...אך המלים(מצאתי באיזה פורום): ------------------------------------------ בא לה על הקיץ בא לה על הים עם בקיני עם חוטיני בא לה על כולם היא מזיזה את הישבן הכל אצלה מוכן בא לה שחבל לה על הזמן בא לה צ'יצ'י צ'ה צ'ה בא לי צ'יצ'י צ'ה עם בקיני עם חוטיני בא לה על כולם היא מזיזה את הישבן הכל אצלה מוכן בה לה שחבל לה על הזמן היא: בא לי בא לי לשגע את הקיץ בא לי בא לי לנענע את הים הריקוד מטריף כל החוף משקיף בא לי שחבל לי על הזמן {ןהנה הקטע של עמית....} איי איי איייייייייייייי אני מוקפת בעייניםםםםם איי איי אייייייייייי ------------------------------------------ סיפור קטן נוסף על הריקוד: הוזמתני להרקיד בארוע של תנועת הנער של בני ברית - BBYO, בה משתתף בני אלון. - כ-200 ילדים. בין השאר לימדתי את "בא לה". ביקשתי שיסתדרו זוגות זוגות - חלק הסתדר בן-בת, חלק בת-בת, וחלק בן-בן - זה היה להם מאד טבעי - וכך רקדנו!!

למעלה