תותי !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

תותי !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

היום יום הולדת היום יום הולדת היום יום הולדת לליאת! חג לה שמח וזר לה פורח היום יום הולדת ל ל י א ת !!! מזל טוב יקירתיייייייייי הרבה בריאות...אושר, עושר ו"כושר"... היום את בגיל שאפשר להתחיל (זה הזמן דארלינג).... קבלי זר של
ושל
ושל
אוהבת המון המון המון
מקסימוששששששששששששששש

תותי-בת

New member
../images/Emo24.gif מקסימוששששש ../images/Emo24.gif תודה לך המקסימה והמדהימה! ../images/Emo25.gif על כל האיחולים והברכות ../images/Emo140.gif ואמממ.... בגיל שאפשר להתחיל מה?... ../images/Emo9.gif בריאה עלייך יא קרועעעעעה!!!! ../images/Emo25.gif../images/Emo23.gif הילדה עם ה-../images/Emo171.gif

הצעדן

New member
../images/Emo49.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo39.gif../images/Emo65.gif../images/Emo24.gif../images/Emo20.gif../images/Emo140.gif

תותי-בת

New member
צעדונננננני בונבוני!!!!!!!!!!! לא רואים אותך, לא שומעים ממך! מה איתך?! ../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif../images/Emo23.gif צור קשר ובוא יותר! ../images/Emo140.gif נשיקווווווווווווווווותת!!!! צ´או באו, ליאת.

הצעדן

New member
busy busy busy busy busy ...

but as they say (in a thick accent) "I´ll be back !" ... and, Hey, be careful out there !

sirpad

New member
כן,איך פיספסת?

גם לי היה מומולדת ביום שבת.הפעם הראשונה שיורד לי גשם במומולדת.

עוד מעט אתחיל להתחרות ביגאל שילון

שלל ברכות.
המון מזל
שיהיה לך כל הטוב שתרצה (שתבוא לבקר בארצות הדרום
) וזה

תותי-בת

New member
אתמול מומולדת אתמול מומולדת אתמול.. מומולדתתתתתתת לסירפדדדדדדדדדדדדדדדדדד!!! ../images/Emo8.gif חג לך שמחחחחחח ו-../images/Emo171.gif לך פורח אתמול מומולדדדדדדדת לסירפדוננננננני! אז מה נולדנו באותו יום?... באיזו שנה נולדת?... כל האיחולים והברכות, שמור על עצמך מהגשם ../images/Emo6.gif../images/Emo3.gif ליאת.

sirpad

New member
אני ואימא שלי נולדנו

באותו היום השלישי לשמיני.אניבשנת 78 בשעה חמש לפנות בוקר משמע שאני אריה עם אופק של אריה לאסטרולוגים שביננו וזה,האריות שולטים!!!! :) סתם

תותי-בת

New member
היי סרפדוני דוני ../images/Emo9.gif איזה קטנצ´יק ../images/Emo8.gif../images/Emo3.gif אם אני נולדתי ב-3.8 בשעה 06:30AM מה זה אומר?... שאני לביאה באופק לביאה? ../images/Emo68.gif (עם שיער שחור) ../images/Emo140.gif ומה לעשות שאריות שולטים?! ../images/Emo106.gif../images/Emo98.gif../images/Emo47.gif../images/Emo104.gif../images/Emo57.gif

תותי-בת

New member
לא נורא ../images/Emo171.gif העיקר הכוונה ../images/Emo140.gif ותודה על האיחולים ../images/Emo9.gif ליאת.

למעלה