תותי'לה!

elirano

New member
תותי'לה!

שלום, אני חדש כאן, יחד עם תותי'לה שלי: קוקטייל, בן חודש נראה לי, צהוב עם לחיים כתומות. והוא ממש חמוד. אין לי כל כך מושג על איך לטפל בו כמו שצריך, ואיך ללמד אותו לעשות דברים, ולחקות קולות (אמרו לי שקוקטיילים יכולים) אז אם אתם מוכנים, תנו לי כמה טיפים טובים. תודה, אלירן. (זה תות בתמונה)

רואי

New member
ברוך הבא!

אתה בטוח שהוא בן חודש? הוא אוכל לבד? נניח שהוא אוכל לבד. אז הוא כבר בגיל חודשיים ומעלה. תן לו לאכול דוחן וקצת חמניות תן לו ירקות ופירות טריים מדי יום, כמו- תפוח, תפוז, ענבים, תירס ועוד.רק זכור- אסור לתת לו אבוקדו ושוקולד!!! החלף לו מים לפחות פעם ביום שים לו בכלוב כל מיני משחקים כמו שרשראות ושרוכים ואטבי כביסה ועוד.. אם אתה רוצה ללמד אותו לדבר אז תבחר מילה מסויימת ותחזור עליה כמה פעמים בכל יום. זהו בינתיים אם יש עוד שאלות אתה מוזמן לשאול... שיהיה בהצלחה!!!!

elirano

New member
תודה, ו...

לא, אני לא בטוח שהוא בן חודש. הוא כן אוכל לבד, אבל יש עם זה בעיה... הורים שלי אמרו לי שרק לפני כמה זמן הוא נגמל מהמזרק. ועכשיו, הוא אוכל רק אוכל מהרצפה של הכלוב, הוא לא נוגע בכלים של האוכל. וגם עם המים, הוא לא שותה, בכלל!!! מה עושים???

רואי

New member
אל דאגה

שים לו מים ואוכל בכלים המתאימים הוא כבר יסתדר בקשר למים- התוכים לא שותים כל כך הרבה כך שיש סיכוי טוב מאוד שלא תראה אותו בפעולה...אבל הייה בטוח שהוא ישתה...

elirano

New member
יש בעיה...

הוא נושך את עצמו ומגרד את עצמו, ויוצא מזה מלא לכלוך... כאילו, חתיכות של נוצות וכל זה... הוא סתם מנקה את עצמו? או שיש לי מה לדאוג?

למעלה