תותחנים

beowulf465

New member
תותחנים

אני מתגייס ב3 לדצמבר לתותחנים. אח שלי השתחרר לפני חודש גם מתותחנים מM.L.R.S אז אם אני רוצה הוא יכול לסדר לי גם בלי בעיה. אבל שמעתי גם משהו על מטאורולוגיה. מישהו יכול אולי לספר לי קצת יותר על מטאורולוגיה, מה התפקיד בעצם?

onix 88

New member
מטאורולוגיה זה גם בMLRS

צריכים להגיע לMLRS ולפלוגה שמיועדת לאיכון אחרי הטירונות. על התפקיד עצמו אני לא יודע הרבה אז אני לא רוצה להגיד סתם, אבל בעקרון לפי מה שהבנתי זה תפקיד ג'ובניקי, למרות שמקבלים תעודת לוחם. בהצלחה!

beowulf465

New member
אוקיי..

אוקיי הבנתי עכשיו שכבר אין דבר כזה מטאורולוגיה ועכשיו הם חלק מהנוריות אז מישהו יכול לספר לי על זה? :\

onix 88

New member
אני חושב שזה דומה למה שכתבתי

למעלה, מאיכון מתפצלים למטאורולוגיה ונוריות, אז כנראה שעכשיו זה רק לנוריות (למרות שאני לא לגמרי בטוח שאין יותר מטאורולוגיה). שמעתי שבנוריות לעומת המטאורולוגיה פחות משעמם כי יש יותר עבודה (אלא אם כן אתה מחפש תפקיד שבו לא עושים הרבה במשך היום). מבחינת היציאות, טובות- בהתחלה אני חושב ש5-9 ובהמשך גם 6-8. קח את כל מה שכתבתי בערבון מוגבל, זה בעיקר משמועות.

ממממ..

חמודי לא רוצה לבאס אותך..אבל איכסע MLRS! חבר שלי שמה וזה דיי מגעיל..כי הם לא לוחמים ולא ג'ובניקים זה דיי באמצע ודיי מעפון...גם היציאות קצת לא נחמדות..והטירונות בכלל בשבטה אז אין על מה לדבר!!!!...חוץ מצבא הכומתה (התורכיז היפהה!) שומדבר לא טוב בתותחנים חחח אלא אם כן אתה אוהב לאכול חול!... אבל תשמע אחיך היה שמה..אולי הוא דווקא הסתדר ואלי אתה תאהב... אז שיהיה בהצלחההה!! ובקשר למטאורולוגיה אין לי שמץ מזה...זה קשור למזג האויר?! חחח איזה אילגת אני.. מורוש!

את לא עילגת..!!

זה כי את מקסיקנית.. קראי מה כתבתי.. המנילות בדרך..!

למעלה