תותחנים 8.8

djwest

New member
תתפנה, יזיינו אותך אם לא תתפנה.

תקשיב לי וותקשיב לי טוב ךלפני שבוע התגייסתי וגם לא התפניתי אתה אוכל שם חרא מ-6 בבוקר עד 11 בלילה אתה בקושי ישן חם שם רצח אתה כל היום מנקה חרא ובסוף שופטים אותך לעוד 28 ימים בפועל בכלא ו-50 על תנאי היייתי שם עברתי תא זה אל תסמוך על אנשים אחרים כי זה לא ילך לצך דבר איתי באייסיקייו מספר 133465992

אותו סיפור כמו שלי

גם אני מתגייס מחר לחיל התותחנים,לי יש בעייה בכף יד ימין יש לי צלקות תפרים,אני יינסה מחר בגלל הבעיה הזאת להוריד פרופיל. ואיך זה הולך אני צריך לבקש לראות רופא שייבדוק אותי,או שכול חייל שמתגייס מגיע לרופא?

BooDo

New member
בבקו"ם אתה לא מקבל רופא רציני

רופא רציני ומקצועי שבאמת יקשיב לך, אתה תקבל אך ורק ביחידה עצמה.

djwest

New member
כל המפקדים יקשיבו לך ביחידה. סמוך

עליי. תגיד שאתה לא רוצה ותראה שאין לך מוטיבציה והמפקד האישי שלך ילך עד סוף העולם כדי לארגן לך שיחה עם המ'מ ומפקד הפלוגה, וקבן אם צריך. יש טפסים. יש משקית ת'ש. יש רופאים. לכולם ממש איכפת ממך, במיוחד שאתה ביחידה קרבית. סמוך עליי

טוב באמת תודה על כל התגובות והעזרה

אבל מה אני יעשה? אני לא רוצה להיות קרבי בשום מחיר אין שום דבר לא יעזור.. אם כל הכבוד פה לכולם יש הרבה תגובות שסותרות אחת ת'שנייה ואני די לא יודע מה לעשות...בקיצור אני לא רוצה קרבי ובטח שאני לא רוצה תותחנים אז מה אני יכול לעשות בנידון (אם בכלל)

djwest

New member
אל תקשיב לאלה שלא נכנסו למעצר

כמו החנון הזה שאמר שהוא בתותחנים וחברים שלו לא השתחררו הוא מזיין את השכל אני אומר לך כי עברתי את זה. אתה תשב יום ויעשו לך משפט. באותו יום שלא תתפנה יעשו לך משפט, ובמשפט תשפט על סירוב פקודה. סירוב פקודה=28 ימים בכלא. אתה לא תקבל 28..תקבל בערך 12-13, תלוי אם ניקית את החרא בצורה טובה. אחרי זה ישחררו אותך ויגידו לך אםפ אתה רוצה תותחנים או ג'ובניק. אתה בטח תגיד תותחנים, אז ישפטו אותך שוב על סירוב פקודה. הפעם זה יהיה 20 ימים בערך בפועל. עוד איזה 20 עעל תנאי. אחי, אתה תשב 3-4 חודשים כמו כלום. אחרי זה תצא וכנראה יביאו לך להיות משהו ממש מסריח..ואני נשבע לך, יותר קשה מלהיות קרבי. משהו כמו מנקה מטבח מהבוקר עד הלילה, או עובד רסר שמשפץ לו את החדרים וכו'. אתה תסבול. דבר איתי במסרים אישיים ואני אגיד לך איך לצאת מתותחנים, אבל תתפנה...תאמין לי, עברתי אתז ה. אלה שאומרים לך לא להתפנות הם קופים שלא עברו את זה וסתם שמעו מאנשים..עלק לא תפנה נראה לך תקבל מה שאתרצה? אתה תשב כמה חודשים ואז תצטער שלא התפנית וזה נכנס לתיק האישי וזה ידפוק אותך ותאמין לי אתה לא תחזיק

אני יחזיק בכל מצב... אני כבר מתכונן

לכל החרא...אני לא רציתי קרבי הבהרתי את זה לצבא בכל דרך... במנילה סמנתי על הכל 1... בצו ראשון גם הבהרתי הכל... גם אצל הקצין מיון אמרתי לו שאני קרבי לא יהיה. אני אישית מקווה שירד לי הפרופיל באותו יום שזה די קלוש אבל יש תקווה.. יש לי יומיים להחליט מה אני יעשה בכל מקרה קרבי אני לא יהיה.. כמה שהחיל הזה יכול להיות מצוין אותי זה לא מעניין מלכתחילה... שום קרבי בשום מחיר זהו.

למעלה