תושבי צורן כנסו

almgort

New member
תושבי צורן כנסו

אני שמח שכולם עוסקים במסיבות שזה חשוב אך ישנם דברים שקצת מטרידים אני רוצה לגבש עצומה לפתרון בעיית החניה בעיקר ברחוב הראשי דרך לב השרון משעות הערב. כבר תקופה ארוכה שעקב בעיית חנייה רכבים רבים חונים על המדרכה בחוסר ברירה המועצה מצידה מזמינה את משטרת ישראל המחלקת דוחות ביד רחבה . ישנה בעיית חניה ראש המועצה מכיר אך שוב לא עושה כלום בכדי לפתור. להלן הפתרונות המוצעים על ידי במידה ויש פתרונות נוספים מבקש להעלות או לשלוח למיל האישי שלי [email protected] ניתן גם לשלוח ישירות לראש המועצה אולי אולי יחליט לעשות מעשה ואולי סיכוי גבוהה יותר ירים את הכפפה איש ציבור אחר . 1.פשוט משעה 20:00 איסור חנייה של משאיות /אוטובוסים או כל רכב אחר שאינו פרטי ברחוב הראשי חנייה לרכביםם הנ"ל תוסדר באיזור המרכז המסחרי ובית חב"ד.כמובן שנידרשת אכיפה. 2.רכבים שהפכו למחסנים או כל רכב שאינו זז ממקומו בחודש האחרון יפונה/יגרר הדגש על רכבים ללא טסט שהפכו לאנדרטאות או למחסנים. 3.מהשעה 20:00ועד 08:00 בבוקר למחרת תתאפר חנייה מוסדרת על המדרכות באיזורים המסומנים מראש כפי שעושה כל עירייה שיש בעיית חניה בשטח השיפוט שלה כפר סבא לדוגמא אומנם המחיר יהייה שלא יוכלו להעשיר את קופת המשטרה אך עניי עירך קודמים. מבקש התיחסות רצינית נמאס מחוסר ביצועים ודיבורים שאינם מחזיקים מיים. תודה וחג שמח אלמגור צעירי

ERIANA101

New member
החניון במרכז המסחרי והמגרש ליד בית חבד פרטיים

לא ניתן לחייב בעלי שטחים פרטיים לאפשר לרכבים פרטיים אצלם. ואם כבר אז רצוי שהרכבים הכבדים יחנו מחוץ לאיזור מגורים לדוגמא - איזור התעשיה בקדימה.

almgort

New member
יתכן ואתה צודק יש לבדוק להערכתי שטח ציבורי

בכל מקרה חלופה באזור התעשייה מרוחק מידי ואיננו רוצים לגרום לפגיעה בתושבים בעלי המשאיות יש למצוא חניה קרובה יותר . ניתן למצוא פתרון ואני מאמין שיש יכולת למועצה לבחון חלופות טובות יותר רק אשמח להגיע לשלב הזה.

almgort

New member
בדקתי גם יש חלופות ויתכן ואנחנו לא מדברים על

אותו שטח בכל מקרה מקווה שיעלו את הנושא כבר בישיבה הקרובה . פנה אלי שביט ואמר שיעלה את הנושא על השולחן כולל כל אופציות . נטל ההוכחה בשלב זה עליו אני מאמין שבלחץ ציבורי ניתן לבצע שינויים בו לא נמתין לחצי שנה לפני הבחירות לפתרונות המועצה כי זה מקובל מבחינתם. אולי הציבור יזכור רק את התקופה האחרונה זה מקובל במועצות שלא עושות כלום לאורך כל הקדנציה. חג שמח

ariel2008

New member
מעבר לכך צריך לשנות סימונים במדרכות

ברח' הדולב יש מצוקה קשה של חנייה בגלל סימונים של אדום לבן מיותרים. גם ליד הסופר יש שם סימונים מיותר שגורמים למצוקה (ואני לא מדברת על אנשים שחונים באמצע הכיכר) למי צריך בכלל לפנות לגבי הנושא הזה?

almgort

New member
בשלב זה כנראה אין למי לפנות כנסי

פניתי בעבר לראש המועצה אך תשובתו הייתה שנושא יטופל לצערי ולא להפתעתי לא נעשה דבר וחצי דבר . יתכן שהפיתרון יהייה הפגנה מול בית ראש המועצה או העירייה אך לשם כך צריכים עוד אנשים אכפתים . נידרשת בחינה מחודשת של הסדרי החנייה בצורן בעיית החניה כללית דרך לב השרון הינו דוגמא בלבד. שוב ניתן לשלוח פרטי התקשרות למייל האישי שלי לאחר שנצבור מספיק תושבים העביר מייל אם הפתרון המוצע אחד מכתב עצומה שניים תאריך הפגנה . רק כך נשיג את תשומת הלב של ראש המועצה [email protected]

almgort

New member
שלום

לידיעה פנה אלי שביט שלחתי אליו את כל החומר הבטיח לעלות בישיבה הקרובה במועצה. חובת ההוכחה אליו. בכל מקרה אני מכין עצומה בימים הקרובים מקווה להרבה חתימות אולי ראש המועצה יבין שצריך להתחיל לעבוד. לפחות בזמן שנשאר יעשה משהוא. חג שמח אלמגור

ERIANA101

New member
לא מאמינה יותר לאף אדם במועצה

חבל על הזמן והדיבורים שמענו וראינו די לכו הביתה

למעלה