== תושבים יקרים!!!!

• פותח הנושא לT
  • פורסם בתאריך

לT

New member
== תושבים יקרים!!!!

מי מכם מכיר את הבעיה הזו, השעה: 15:00, עד שעה 19:00, המקום: כביש ז'בוטינסקי לכיון ת"א, מהקניון עד לצומת גהה, הבעיה: פקק עצום שגורם לך לרצות למות הפיתרון: להתאים את הרמזורים ולשחרר " גל ירוק עד הצומת" זה כביש שבד"כ בשעת לילה מאוחרת, על נסיעה של 40 קמש, לוקחת דקה, דקה וחצי, בצהריים בשעות הפקק זה לוקח עד 50 דקות באוטו - בדוק, אני עם קטנוע חולף על פני כל הפקק, לכן אני רואה את הבעיה. הבעיה היא שצריך לעשות גל ירוק של רמזורים עד לצומת, טלפנתי למוקד 106, לא מעניין אותם הם יעבירו את זה הלאה, אעלק, כבר 6 חודש אני מתקשר בכל יום שאני בפקק, ובכל יום אותה תשובה, לפני כחודש איתרתי את הטלפון של מוקד הרמזורים, עונה לי בנאדם מבוגר, שנראה שאין לו מושג על מה אני מדבר, אני כל יום חולף על פני הפקק, וכל יום אני מתקשר אליו ולא, זה לא מעניין אותו עכשיו למה רשמתי את כל זה, אם זה מעניין אותכם ואם אתם רוצים לפתור את הבעיה הזו, אתם צריכים להתקשר למוקד הרמזורים, במשך כל פעם שאתם עוברים שם עם קצת כוח, ואם כולם אבל כולם יתקשרו, ובאמת הבנאדם יקבל 100 שיחות ביום בסופו של דבר, הוא יקלוט שיש בעיה שצריך לתקן, מותר לפרסם כאן את הטלפון של המוקד? טוב, תתקשרו ל106 ותבקשו את הטלפון של מוקד הרמזורים, אם הפקק מפריע לכם, בשעות 3 בצהריים עד 7, פקק עצום לכיון ת"א תחשבו על ההודעה הזו, ותחשבו שכן יש מה לעשות תודה ויום טוב

לT

New member
תמונה מגשר גהה, מצב טוב

יחסית בתמונה הזו, המצב מעולה, התנועה איכשהו קצת זורמת לא תקועה לגמרי, בד"כ המצב ממש אבל ממש על הפנים למי שמכיר את הבעיה

לT

New member
היציאה מקרית מטלון

בשעות הצהריים, מפה ועד לפרדס כץ - מעריך בכ25 שעות מה שצריך לקחת גג שבגג במהירות 30 ק"מ על כביש מהיר של 70 קמ"ש, צריך לקחת 25 שניות. מתי נעשה לזה סוף?

גם בבוקר יש פקק

ברח' ז'בוטינסקי, זה בלתי נסבל, בעיקר השלט: "סעו בדרכים חלופיות", אין דרכים חלופיות!!!. שוב אני אומרת שהיו צריכים להתחיל את בניית הרכבת רק אחרי פתיחת כביש מכבית.

sdsdsd45

New member
הבעיה מוכרת

ואני בספק אם ניתן לעשות משהו מפני שהתנועה תלויה בשרשרת של רמזורים. מה שכן, לפי מה ששמעתי פתיחת כביש מכבית (צומת זרובבל) אמורה להקל על העומס. מישהו יודע לעדכן מה עם הכביש?

Octavarium

New member
הוא לא

זה רק חלק מהכביש... וזה אפילו החלק הלא רלוונטי לנושא הנ"ל שלו

לT

New member
כנראה שהפקק לא מפריע לאף אחד מכם,

נקווה שהוא כן יפריע לכם ושכן תהיו תקועים בו פעם אחת ותבינו ש50 דקות מבלינסון לצומת גהה בשעות הצהריים זה באמת מוגזם ובאמת מיותר, טוב,

Octavarium

New member
סע באוטובוס עצלן

וחוץ מזה... אפשר תמיד ליסוע בדרך אחרת... אפילו כביש 5 או משו

Bardug0

New member
אתה ליצן

אפשר לחשוב שגילית לנו את אמריקה שיש פקק איום ונורא בז'בוטינסקי. יש לך כוונות טובות אבל יחסי האנוש שלך שואפים לאפס. ולתגובה על היוזמה שלך: הפתרון הוא לא ברמזורים, גל ירוק לא יעזור לך כי המהירות הממוצעת בז'בוטינסקי בשעות העומס היא בין 3-6 קמ"ש. עומס המכוניות גורם לכך שאי אפשר לתכנן גל ירוק כי יש לך גוש עצום ומטורף של מכוניות על הכביש שמונע מהתנועה לזרום. עבודות כביש, הולכי רגל וקטנוענים שמתנהגים כהולכי רגל שמתפרצים לכביש, אנשים שלא מפנים צומת, אנשים שנדחקים לצומת לא פנוי והאוטובוסים של קו 49 שצריכים להדחף לנתיבי הנסיעה למכוניות לקראת צומת גהה - אלה גורמים לפקקי התנועה בז'בוטינסקי. הפתרון לדעתי יהיה אך ורק בפתיחת המעברים לגבעת שמואל וקריית אונו בדרום מערב העיר, ובבניית גשר מעל כביש גהה ליד איזור ההיי-טק "אזורים" שיחבר את דרך אם המושבות לבני ברק, רמת-גן והשכונות הצפוניות של ת"א, בינהן אזור ההיי-טק והמסחר של רמת החייל.

מיכמיך3

New member
תכלס

כל יום יש פקקים, אם זה לא יהיה בז'בוטינסקי זה יהיה במחלף מורשה או לא יודעת איפה. יש במקומות שונים פקקים, לא רק בז'בוטינסקי.

לT

New member
כנראה שהפקק לא מפריע לאף אחד מכם,

נקווה שהוא כן יפריע לכם ושכן תהיו תקועים בו פעם אחת ותבינו ש50 דקות מבלינסון לצומת גהה בשעות הצהריים זה באמת מוגזם ובאמת מיותר, טוב,

למעלה